Bebeğim daha bir hafta olmadı seni kaybedeli.. Kalbim sıkışıyo, o kadar acı ki.. Seni bir kere kucaklayamadan kara topraklara bırakmak.. Baban çok güçlüydü, seni alıp götürmüş gülbahçe mezarlığına.. Ben yeni doğum yaptığım için hastanedeydim.. Mezarının fotoğrafını çekmiş.. Bana göstermemişti, dün gördüm fotograflara bakarken.. İçim sızladı be annem.. Herkesin yavrusu kucağındayken ben seni bir kere bile öpemedim.. İçimin acısı geçmeyecek biliyorum, belki yıllar sonra kardeşlerin gelecek.. Onları da alıp mezarının başına geleceğim ilk göz ağrım.. Seni unutamam.. Şu an bile ağlıyorum.. Ağlamadığım tek bir an yok.. Ama isyan etmiyorum.. Rabbim verdi, Rabbim aldı.. Çok zormuş evlat acısı... Dayanmaya çalışıyorum yokluğuna... Annesinin bi'tanesi.. Orada mutlusun biliyorum.. En çok üzüldüğüm sen anne sütünün tadını hiç bilemeyecekmişsin.. Cennetteki güzel olan herşeyin tadını alacakmışsın da bir tek anne sütü eksik olacakmış.. Biliyo musun BİTANEMMMM, gögüslerim nasıl sızlıyo.. İçi taş dolu sanki.. Seni bir kere bile emziremedim.. Yüreğim nasıl yanıyor..