• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Icim aciyor 3 gun oldu bebisimiz melek olali 22 hafta icimde tasidim oglumu kaybettik!!! o bizim canimizdi herseyimizdi ama beyin kanamasi gecirdi dayanamadi tutunamdi :(( Allah im sen bizim gibi melek annelerine aci onlari bize Ahirette doyasiya sevmeyi nasip et!!yeni bebekler nasip et ama biz onlari hic unutmicaz hep yasatacagiz icimizde ruyalarimizda! Bu hayat fani o yuzden meleklerimiz cennette bize kiyamet gununde sefaat edecek

Icim aciyor 3 gun oldu bebisimiz melek olali 22 hafta icimde tasidim oglumu kaybettik!!! o bizim canimizdi herseyimizdi ama beyin kanamasi gecirdi dayanamadi tutunamdi :KK43:( Allah im sen bizim gibi melek annelerine aci onlari bize Ahirette doyasiya sevmeyi nasip et!!yeni bebekler nasip et ama biz onlari hic unutmicaz hep yasatacagiz icimizde ruyalarimizda! Bu hayat fani o yuzden meleklerimiz cennette bize kiyamet gununde sefaat edecek

Basin sagolsun canim..
Nerden anladiniz beyin kanamasi gecirdigini?

Icim aciyor 3 gun oldu bebisimiz melek olali 22 hafta icimde tasidim oglumu kaybettik!!! o bizim canimizdi herseyimizdi ama beyin kanamasi gecirdi dayanamadi tutunamdi :KK43:( Allah im sen bizim gibi melek annelerine aci onlari bize Ahirette doyasiya sevmeyi nasip et!!yeni bebekler nasip et ama biz onlari hic unutmicaz hep yasatacagiz icimizde ruyalarimizda! Bu hayat fani o yuzden meleklerimiz cennette bize kiyamet gununde sefaat edecek
Okuyunca artik dayanamiyorum insanin Evladi bu Evladi Rabbim sabir versin dayan dayan ki kazan inan ki 3 aydir gunesim yok hayat bos icim kan agliyor aff aff Diyorum Sabrini daim kilsin Rabbim ki dayanasin :(

Kizlar bebek erken dogdu 22 haftada ama kuvezde 1 hafta yasadi beyun kanamasi ve kalbi durdu / 7 sene beklemistik :((

Okuyunca artik dayanamiyorum insanin Evladi bu Evladi Rabbim sabir versin dayan dayan ki kazan inan ki 3 aydir gunesim yok hayat bos icim kan agliyor aff aff Diyorum Sabrini daim kilsin Rabbim ki dayanasin :KK43:

Sen kaybettikden 3 ay sonrami tekrar hamile kalmistin cnm?

Kizlar bebek erken dogdu 22 haftada ama kuvezde 1 hafta yasadi beyun kanamasi ve kalbi durdu / 7 sene beklemistik :KK43:(

Genelde gordugum kadariyla hep 21 ile 24 haftasinda erken dogum oluyor neden acaba cok merak ediyorum bende 21 haftalikken dogurdum:KK43:

Öncelikle başınız sağ olsun arkadaşlar.
Erken doğumların büyük nedeni rahim ağzı kanalının kısa olması. Rahim büyüdüğünde rahim ağzı kanalına baskı yapıyor, eğer bu kanal olması gerektiğinden kısa ise vücut bunu doğum başlangıcı sanıp, doğumu başlatıyor. Doktorların çoğu maalesef kontrollerde bu kanalın uzunluğuna bakmıyor ya da anlayamıyor kısa olduğunu ve bu nedenle bu haftalarda erken doğum meydana geliyor. Genellikle 12-14. hafta arasında rahim ağzına dikiş atılarak bu problem önleniyor. Bir kaç arkadaşımın başına gelmişti, ordan biliyorum. Bir daha ki gebeliğinizde doktorunuza özellikle söyleyin bu durumu. Belki sizde de bu vardır...

Oğlummm, ebediyetteki yavrum, cennet kokulum. Bugün tam 4 ay oldu annem. Seni kaybedeli tam 4 ay oldu. İçimin yangını hala geçmedi. Sadece alıştım bu yangınla yaşamaya o kadar. Seni çok özlüyorum bal böceğim. Annen seni o kadar çok özlüyor ki kelimeler yetersiz kalıyor tarif etmeye.

Artık keşkeleri bir kenara attım annecim. Bu dünyada hiç bir zaman gerçekleşemeyecek istekleri bir kenara kaldırdım. Senin cennette arkadaşlarınla birlikte çok mutlu olduğunu biliyorum. Üzüntü, keder, kötülük ne bilmiyorsun. Olabilecek en güzel, en iyi yerdesin ve beni bekliyorsun biliyorum. Bunları biliyorum da şu gönlüme laf geçiremiyorum be Oğlum. Zaman zaman yine taşıyor içim, göz yaşlarım sel oluyor. Ağlama diyorum kendime, ağlama o iyi yerde ve çok mutlu. Ama olmuyor Oğlum, olmuyor. Annen bu yangınla yaşamaya alıştı da sensiz yaşamaya alışamadı bir türlü... Ne olur annem, ne olur rüyalarıma gel en azından. Hiç gelmiyorsun, hiç kendini göstermiyorsun ne olur gel annem. Rüyalarımda sevip okşayayım seni, kokunu içime çekeyim, ninniler söyleyeyim sana eskisi gibi. Ne olur gel annem, ne olur...

Şunu bil ki annen seni hep çok sevdi ve ölene kadar da hep çok sevecek. Sen annenin kalbinde yaşayacaksın hep yavrum. Seni hiç bir zaman unutmayacağım en kıymetlim...

Bebeğim daha bir hafta olmadı seni kaybedeli.. Kalbim sıkışıyo, o kadar acı ki.. Seni bir kere kucaklayamadan kara topraklara bırakmak.. Baban çok güçlüydü, seni alıp götürmüş gülbahçe mezarlığına.. Ben yeni doğum yaptığım için hastanedeydim.. Mezarının fotoğrafını çekmiş.. Bana göstermemişti, dün gördüm fotograflara bakarken.. İçim sızladı be annem.. Herkesin yavrusu kucağındayken ben seni bir kere bile öpemedim.. İçimin acısı geçmeyecek biliyorum, belki yıllar sonra kardeşlerin gelecek.. Onları da alıp mezarının başına geleceğim ilk göz ağrım.. Seni unutamam.. Şu an bile ağlıyorum.. Ağlamadığım tek bir an yok.. Ama isyan etmiyorum.. Rabbim verdi, Rabbim aldı.. Çok zormuş evlat acısı... Dayanmaya çalışıyorum yokluğuna... Annesinin bi'tanesi.. Orada mutlusun biliyorum.. En çok üzüldüğüm sen anne sütünün tadını hiç bilemeyecekmişsin.. Cennetteki güzel olan herşeyin tadını alacakmışsın da bir tek anne sütü eksik olacakmış.. Biliyo musun BİTANEMMMM, gögüslerim nasıl sızlıyo.. İçi taş dolu sanki.. Seni bir kere bile emziremedim.. Yüreğim nasıl yanıyor..

Son düzenleme:
Bebeğim daha bir hafta olmadı seni kaybedeli.. Kalbim sıkışıyo, o kadar acı ki.. Seni bir kere kucaklayamadan kara topraklara bırakmak.. Baban çok güçlüydü, seni alıp götürmüş gülbahçe mezarlığına.. Ben yeni doğum yaptığım için hastanedeydim.. Mezarının fotoğrafını çekmiş.. Bana göstermemişti, dün gördüm fotograflara bakarken.. İçim sızladı be annem.. Herkesin yavrusu kucağındayken ben seni bir kere bile öpemedim.. İçimin acısı geçmeyecek biliyorum, belki yıllar sonra kardeşlerin gelecek.. Onları da alıp mezarının başına geleceğim ilk göz ağrım.. Seni unutamam.. Şu an bile ağlıyorum.. Ağlamadığım tek bir an yok.. Ama isyan etmiyorum.. Rabbim verdi, Rabbim aldı.. Çok zormuş evlat acısı... Dayanmaya çalışıyorum yokluğuna... Annesinin bi'tanesi.. Orada mutlusun biliyorum.. En çok üzüldüğüm sen anne sütünün tadını hiç bilemeyecekmişsin.. Cennetteki güzel olan herşeyin tadını alacakmışsın da bir tek anne sütü eksik olacakmış.. Biliyo musun BİTANEMMMM, gögüslerim nasıl sızlıyo.. İçi taş dolu sanki.. Seni bir kere bile emziremedim.. Yüreğim nasıl yanıyor..

Basin sagolsun canim bende 4 ay once topraga verdim ikizlerimi 21 haftalikken,senin sutun geldimi?

Basin sagolsun canim bende 4 ay once topraga verdim ikizlerimi 21 haftalikken,senin sutun geldimi?
Sağol canım senin de başın sağolsun.. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor..
Gelmedi canım ama çok şiş taş gibiler.. Sıkmıyorum ucunu gelmesin diye..
Rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim ben yavrumu...

Sağol canım senin de başın sağolsun.. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor..
Gelmedi canım ama çok şiş taş gibiler.. Sıkmıyorum ucunu gelmesin diye..
Rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim ben yavrumu...

Kim dedi canim dogum yaptigin doktorlarmi,yoksa oncesinden mi biliyodun

Erken doğum oldu sebebi rahim ağzı yetmezliği dediler,
önceden bilmiyodum. .

Benimdemi oyle oldu bana bisiy demediler,benim 3 uzdu 3 ayina kadar ucuz tasidim,3.ayinda birini karnimda sonlandirdilar ikizlerle 5 ayim tam bitmisti,bir gun oncesi bayaga ayakta kaldim yurudumde sabah uyandigimda agrisiz suyum sizdi az,sonra acilma oldu 4 gun sonra dogurdum..

Back
X