- Konu Sahibi MelegimveAskim
rabbim hepinize sabır versin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim hepinize sabır versin...
bebegim
sen benim umudum olacaktın
yalnızlığıma ortak olacak
yalnızolmayacaktık beraber.
hergün senle konuştum
hergün senle yedim içtim.
senin için yaşadım.
doktur herşey güzel dediğinde mutluydum canımın içi.
artık babana bile güvenmezken sen benim umudum herşeyim olmuştun.
ama doktur artık herşey güzel demiyor.bebeginizi kaybedersiniz diyordu tam 6 ay senle yaşadım ben.nasıl acı nasıl acı anlatılmaz.
şimdi herkes olur diyor üzülme diyor.
demesinler bana ben umudumu oğlumu kaybettim
nasıl üzülmeyeyyim.
hiç birşey eskisi olmayacak biliyorum.
seni özlüyorum karnımın inmiş görmek üzüyor beni tatlı oğlum.
herseyın aynısını yasamısız sankı bende okadar alısmıstımkı ama oglum 6 ay dayanabıldı sımdı ıse hersey bos gelıyor hakkımızda hayırlısı olsun ınssallah tez zamanda olur allahım kucaklarımızı bos bırakmaza.s.
Güzel bebeğim ,
Her zaman ki gibi yine aklıma düştün...
Şu an sana her zamankinden çok ihtiyacım varMoralim çok bozuk bir konudan dolayı ... Oysaki sen yanımda olsaydın , seni kollarımla sarsaydım , senin kokunu alsaydım hiç bir şeyim kalmayacaktı canım oğlum....
kaybettim bebeğimi 11 haftalıktı ve doktorlar buraya kadar dedi karnımda öldü bebeğim içimde ölen benimde ömrümün yarısını alıp götüren beni zamansız amansız yakalayan bu acı çok acıymış yaaaadayanamadım bi sürü doktora gittim içimde kalbi atmayan minnacık bedenini bedenimden söküp almalarını istemediğim bebeğimle
kime gitsem ne solesem omadı olmadıııı bitti dediler üzülme dediler geççek dediler kürtaja girdim ve çıktığımda çığlıklarım gözyaşlarım tükenmedi üzülme dediler yine olur dediler kucaklarında bebeklerinie sarılmış anneleri gördüm hastane odamda aradan kaç hafta geçti bilmiyom ara ara ağlamalarım ve sanki bebeğim karnımdaymış gibi elim karnımda dolaşmalrım devam ediyo herkesin acısı yüreğinde acır ben acımı yüreğimde yaşıyorum ve yalnızlığımda gözyaşlarımla paylaşıyorum güçlü görünüp mağlubu oynuyorum
![]()