Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Maxderin geçmiş olsun canım, allah sabır versin yaşadıklarımızı düşmanımızın başına vermesin. Ben evladımı çok özlüyorum napcağım bilmiyorum.

Çok sağol gül yüzlüm Allah sana da sabır versin.Ben de evladımı inan hala özlüyorum bugün tam 2 hafta bitti doğum gününün benim 6 aylık derinimin.Babasının kopyasıydı benimki de benden sadece saçlarını almış yavrum.Yüzü aynı babasıydı dudakları vişne rengi kanlı canlı sanki hala yaşıyormuşta beni kandırıyorlarmış gibiydi.Oğlum yaşasaydı şimdi hala bir yunus balığı gibi hareketli yüzücekti içimde zira durduğu nadir di zaten..Ama yok artık...içim ondan bomboş inan bende mahsunum ve ne yapğacağımı bilmiyorum..Kafamı meşkul edecek her yolu deniyorum sırf artık düşünmemek için ama 6 ay yas tutma ve acı dönemiymiş bunu öğrendim ben sonrasında bizde normale dönücez arkadaşım merak etme..ama içimizde onların sıcacık sevgileriyle....

meleğim gül kokulum sen gideli 44 gün oldu annen sen çok özledi bitanem halen kıpıtılarını hissediyor içinde alışamadı yokluğuna hayal gibi geliyo herşey Sen yaşasaydın çok az zamanımız kalcaktı 4 hafta kadar kısa bi süre sonra kavucaktık brbrimze doya doya koklayacaktım gül kokulu tenini ama olmadı tedaviyle başladık bu yola rabbim bana ilk defa denemem de verdi bana seni ama o aldı.Şükürler olsun diyorum çünkü benim meleğim biliyorum ki şimdi cennette biliyorum ki herşeyden Allahtan şükredyorum lk bebeği olupta yaşayıp ölenler cennetlik olurlarmış.Allah benim meleğim bzden daha çok sevmiş demekki onu bu dünyada yaşatmadı onu cennet layık gördü.Anneciğim baban ne kadar çok istemişti bi kızım olsun demişti hep sen ona ne kadar çok benziyordun bi tanem senin ultrosonda anlamıştım ne kadar babana benzediğin çok küçük olduğunda bile doğduğunda öyleydin babanın kopyası sanki yaşasaydın babanın kraliçesi olucaktın o da çok seviyo ve özledi seni cenette hep beraber olucaz güzel kızım sonsuza dek

meleğim gül kokulum sen gideli 44 gün oldu annen sen çok özledi bitanem halen kıpıtılarını hissediyor içinde alışamadı yokluğuna hayal gibi geliyo herşey Sen yaşasaydın çok az zamanımız kalcaktı 4 hafta kadar kısa bi süre sonra kavucaktık brbrimze doya doya koklayacaktım gül kokulu tenini ama olmadı tedaviyle başladık bu yola rabbim bana ilk defa denemem de verdi bana seni ama o aldı.Şükürler olsun diyorum çünkü benim meleğim biliyorum ki şimdi cennette biliyorum ki herşeyden Allahtan şükredyorum lk bebeği olupta yaşayıp ölenler cennetlik olurlarmış.Allah benim meleğim bzden daha çok sevmiş demekki onu bu dünyada yaşatmadı onu cennet layık gördü.Anneciğim baban ne kadar çok istemişti bi kızım olsun demişti hep sen ona ne kadar çok benziyordun bi tanem senin ultrosonda anlamıştım ne kadar babana benzediğin çok küçük olduğunda bile doğduğunda öyleydin babanın kopyası sanki yaşasaydın babanın kraliçesi olucaktın o da çok seviyo ve özledi seni cenette hep beraber olucaz güzel kızım sonsuza dek

Başın sağolsun kardeşim senin de..Biz de eşimle hep kız istemiştik..Erkek olduğunu öğrendiğimde hayal kırıklığı yaşadım ama şimdi ölesiye pişmanım ve vicdan azabı çekiyorum sırf bu yüzden..Belki de yavrum bana küstü alındı da gitti diyorum zaman zaman..
Geçen gece beni acile kaldırdılar..Birden bir ateş çıktı beynime doğru kulaklarım uğuldadı,dizlerimin bağı çözüldü,kalbimde çarpıntı ve içimde tuhaf bir korku hissi hasıl oldu..İlk kez böyle bir şey yaşadığım için korktum ve hemen acile gittik.Kontroller yapıldı herşey normal dedi dr.sadece biraz tansiyonum yükselmiş ama dehşet boyutlarda değildi..Dr. travma geçirdiğimi söyledi 1kg. serum ve içine Diyazem ekleyerek bana verdiler..Rahatlamıştım..O zaman öğrendim Panik Atak başlangıcı olabileceğini..O nedenle aman arkadaşlar dikkatli olun.Sağlığımızı kaybetmeye yüz tutabiliriz ve bunun bize faydadan çok zararı olur..

geçmiş olsun canım haklısın aslında ama insanın elinde olan bşişy olsa keşke.Bazen o kadar kötü oluyorum ki ağlama krizlerine griyorım dün bi ara korktum kendimden sanki yüzüme kıpkırmızı hal oldu brden cildim sivilcelendi ama o kadar kötü ki birde sürekli kalbim ağrımaya başladı stresten olabilir diyorum artık.Herşeye rağmen hayat devam edyor ve bzde ayak udurmak zorundayız kendimz için olmasa bile sevdklerimiz için kendimzi toparlayalım kader arkadaşlarım.

Bal oğlum,can oğlum,tatlı oğlum...Annen seni hiç unutmadı,unutmayacakta...2011 mart ayında 2 yıl dolacak bebeğim,aklımdan çıkmadığın bir gün bile yok,seni çok seviyorum güzel bebeğim,Yusuf yüzlüm...

canım oğullarım hayatta benim için bir tek siz varsınız kendim bile yokum bir tek siz varsınız bir de size kavuşabilme umudum var. Bir an bile sizden vazgeçmedim.
BİR DE HİÇ DİNMEYECEK GÖZYAŞLARIM VAR BENİM...

canım kızlarım yine hasretiniz çöktü üstüme gözyaşlarım durmuyo sizsiz çok mutsuzum yaşadıklarımı görüyomusunuz ben nasıl dayanayım canlarım siz olmayınca hiç bişeye tahammülüm yok dayanamıyorum benide alın yanınıza yada benim için dua edin allaha bana ferahlık versin çok özledim çok

SENİ SENLE SEVERKEN ANİDEN GİTTİN.KALA KALDIM ORTADA YAPAYALNIZ. ACI VERSEDE YOKLUGUN ALIŞTIM HERŞEYE...
.Yagmur Islatmak ıcın Yagıyorsa Aldırmıyorum Eger Maksat Beni Aglatmaksa Ben Seni Düşündüğüm Her Zaman AĞLIYORUMM !!
Bilir misin ne zor ıslak gözlerle uyumak,dokununca kanayan bir kalp taşımak,hasret dolu gözlerle etrafa bakmak ve bilirmisin ne zor bu hayatı sensiz yaşamak
CANIM OĞLUM HER SABAH YENI BIR SENSIZLIKLE UYANIYORUM HERSEY BOS GELIYOR KUCAGIMDA SENIN YERINE SIMDI GOZLERIMDEN DOKULEN YASLAR DOLDURUYOR SUKREDIYORUM HERDEFASINDA CENNETTE OLDUGUN ICIN SENI COK SEVIYORUM MELEĞİM....

geçmiş olsun canım haklısın aslında ama insanın elinde olan bşişy olsa keşke.Bazen o kadar kötü oluyorum ki ağlama krizlerine griyorım dün bi ara korktum kendimden sanki yüzüme kıpkırmızı hal oldu brden cildim sivilcelendi ama o kadar kötü ki birde sürekli kalbim ağrımaya başladı stresten olabilir diyorum artık.Herşeye rağmen hayat devam edyor ve bzde ayak udurmak zorundayız kendimz için olmasa bile sevdklerimiz için kendimzi toparlayalım kader arkadaşlarım.
Haklısın arkadaşım ..ELbet bizde bi gün kazanıcaz bu savaşı..Sabret yakında bizimde yüzümüz gülücek içimizde meleklerimizin sevgisi hiç bitmiycek tabi..ne unutucaz ne unutturucaz ama dim dik ayakta durmasınıda öğrenicez bi gün..sabret canım
Bal oğlum,can oğlum,tatlı oğlum...Annen seni hiç unutmadı,unutmayacakta...2011 mart ayında 2 yıl dolacak bebeğim,aklımdan çıkmadığın bir gün bile yok,seni çok seviyorum güzel bebeğim,Yusuf yüzlüm...
Başınız sağolsun ..Oğlunuz ardından size kardeşlerini yada kardeşini gönderdi mi?
canım oğullarım hayatta benim için bir tek siz varsınız kendim bile yokum bir tek siz varsınız bir de size kavuşabilme umudum var. Bir an bile sizden vazgeçmedim.
BİR DE HİÇ DİNMEYECEK GÖZYAŞLARIM VAR BENİM...
Başınız sağolsun..:((
canım kızlarım yine hasretiniz çöktü üstüme gözyaşlarım durmuyo sizsiz çok mutsuzum yaşadıklarımı görüyomusunuz ben nasıl dayanayım canlarım siz olmayınca hiç bişeye tahammülüm yok dayanamıyorum benide alın yanınıza yada benim için dua edin allaha bana ferahlık versin çok özledim çok
Canım kader arkadaşım başın sağolsun.Allah verdi yine şükürler olsun ki evlerinde rahatlar melek onlar cennet çocukları..Bizimde kavuşacağımız gün gelecek ama Allahın taktiri ne zaman uygun görürse..Kızların hala yaşıyor ama burda değiller sadece Mevlam meleklerimizi seçilmişlerimizi sıcacık sarsın biz gidene dek ...
SENİ SENLE SEVERKEN ANİDEN GİTTİN.KALA KALDIM ORTADA YAPAYALNIZ. ACI VERSEDE YOKLUGUN ALIŞTIM HERŞEYE...
.Yagmur Islatmak ıcın Yagıyorsa Aldırmıyorum Eger Maksat Beni Aglatmaksa Ben Seni Düşündüğüm Her Zaman AĞLIYORUMM !!
Bilir misin ne zor ıslak gözlerle uyumak,dokununca kanayan bir kalp taşımak,hasret dolu gözlerle etrafa bakmak ve bilirmisin ne zor bu hayatı sensiz yaşamak
CANIM OĞLUM HER SABAH YENI BIR SENSIZLIKLE UYANIYORUM HERSEY BOS GELIYOR KUCAGIMDA SENIN YERINE SIMDI GOZLERIMDEN DOKULEN YASLAR DOLDURUYOR SUKREDIYORUM HERDEFASINDA CENNETTE OLDUGUN ICIN SENI COK SEVIYORUM MELEĞİM....

Başın sağolsun canım ..Allah o yaşları bir gün mutluluktan akıtmak nasip etsin hepimize inşallah

Çok sağol gül yüzlüm Allah sana da sabır versin.Ben de evladımı inan hala özlüyorum bugün tam 2 hafta bitti doğum gününün benim 6 aylık derinimin.Babasının kopyasıydı benimki de benden sadece saçlarını almış yavrum.Yüzü aynı babasıydı dudakları vişne rengi kanlı canlı sanki hala yaşıyormuşta beni kandırıyorlarmış gibiydi.Oğlum yaşasaydı şimdi hala bir yunus balığı gibi hareketli yüzücekti içimde zira durduğu nadir di zaten..Ama yok artık...içim ondan bomboş inan bende mahsunum ve ne yapğacağımı bilmiyorum..Kafamı meşkul edecek her yolu deniyorum sırf artık düşünmemek için ama 6 ay yas tutma ve acı dönemiymiş bunu öğrendim ben sonrasında bizde normale dönücez arkadaşım merak etme..ama içimizde onların sıcacık sevgileriyle....
Ben çalışıyorum, gündüzleri iş yerinde iş güç derken iyiyim, ama akşamları eşimle beraberken, bide o koltuğa uzanıp kızımla konuşmalrımı hatırladıkça çok özlüyorum onu.
Canım seninde başın sağolsun. Benimki 20 günü geçti, senin 44 gün olmuş, sağlık olarak nasılsın. Tekrar regli oldunmu. Doktora kontrole gittin mi canım. Benim gögüslerimde süt olduğu için çatlaklılar oldu. Çok acılar çektik çok, allah biran önce göbeğimizi tekrar doldursun. bebeklerimizi unutmak mümkün değil ama kardeşleriyle avunacağız onlarda bizi cennette bekliyecekler inşallah.
Evet canım sevdiklerimiz için kendimizi toparlamamız lazım. Biz üzülünce eşlerimiz daha çok üzlüyor.

canım ne güzel yazmışsın.

Son düzenleme:
Cennet kokulu gül yüzlü, gül yavrumu bu dünyada görmek kısmet olmadı öbür tarafta cennet mekanında allahım görmeyi nasip etsin. 18 haftalık canım kızıma veda ettim.
Perşembe günü doktora gitmemizin üzerinden kabus dolu birgün yaşadık. Acilen ankaraya sevk edildik. Önünden gelen kurban bayramı tatil, napılır ne edilir bilmeden tanıdıklar vasıtasıyla sabah 5 te Ankaraya gittik. Sabaha kadar uyumadık. İnsanın huzuru olmayınca hiçbir şeyin tadı olmuyormuş. Dualarla beraber ankarada özel bi hastaneye gittim. 3 boyutlu ultrasyona girip bebeğimin iyi haberini alıp geri dönme ümidiyle, ama bebişimin durumu çok ciddiymiş. Doktorların hiçbiri gebeliğimin ilerlememesini kızımın gelişmediğini söylediler ve hamileliğimin sonlandırılmasına karar verildi. 8 saat süren suni sancılardan, bağırmalar, çağırmalar dünya dolu acılardan sonra canım kızımı doğurdum, kızım doğduğunda dünya kadar yapılan uyuşturucular ilaçların etkisiyle duygularımı kaybettim.canım kızım öbür boyu gözümün önüne gelir diye doğduktan sonra bakamadım. Sadece hemşirelere dedimki, lütfen bana cinsiyetini söyleyin dedim onlarda dediler ki üzülürsün söylemeyelim dediler, hayır söyleyin dedim. Kız dediler…… Sonra yanı başımda elimi hiç bırakmayan canımın diğer yarısı eşim göz yaşlarına boğuldu, kızımızı kaybettik diye çok ağladı. Bense bitmiş vaziyette bi robot gibi bütün duyguları alınmış yatıyordum.
Kızımı şimdi çok özlüyorum. Akşamları eşimin gözüne bakamıyorum. İkimizde yatığımızda sessiz sessiz birbirimize göstermeden ağlıyoruz. Koltuğa uzanıp elime karnıma koyar bebeğimle konuşurdum. Canım annem çok özledim seni, prensesler gibi bakacaktım sana, bütün sevgimi verecektim. Çok istedim seni ama sen ne kadar Allahın sevgili kulusun ki yüce rabbim seni daha doğmadan yanına aldı, inşallah bizde seni cennette göreceğiz canım kızım.

canım benim allah sabır versin.gözyaşlarımı tutamadım okurken.bu acıyı yaşayan anlar sadece.bende 17 haftalık kızımı cennete yolcu ettim.bakamadım ona,hemşirelere sordum cinsiyetini.kız dediler.sakın babasına söylemeyin dedim. çünkü en çok bir kızı olsun isterdi o. sormuş eşim.onlarda söylemiş. ilk günkü gibi içim acıyor.
2 ay önce de oğlumu kaybettim. utkumu kaybettim.bugün gidemedik yanına oğlumun ama hafta sonu götüreceğine söz verdi babası.
dün akşam bir melek annesinin paylaştığı fotoğraflara baktım. allahım ne güzel bir bebek.eşime gösterdim. melek olacak bebekler hep böyle güzelmi olur dedim.eşimin gözlerinden yaşlar akmaya başladı.ağlaştık.bizim utkumuzda çok güzeldi dedi.bugün gelemedim yanına oğlum, ama hep kalbimizdesin.rüyama gir ne olur. ne getireyim yanına gelirken,bu sefer kasımpatı getireyim olurmu.kasım da geçti ya, olsun.ellerimle su taşırım sana.mezarını temizlerim, öperim yattığın mekanı.
dayının bıraktığı ayıcığınla oynamışındır şimdi.dayın üstüne toprak atarken öpüp öpüp öyle atmış toprağı.kıyamamış sana hiç.
kayıtlarda OĞLU: UTKU diye yazıyordu annesi babası diye isimlerimiz yazıyordu.anne yazıyordu ismimin önünde, baba yazıyordu, oğlu yazıyordu isminin önünde. saatlerce baktık o kağıda.tarif edilmeyen bir duygu...
kağıt üstünde de olsa anne baba etmiştin sen bizi.3 kişilik aileydik.
ah birde ölüm tarihi diye bir tarih hiç yazılı olmasaydı o kağıtta :59:

canım benim allah sabır versin.gözyaşlarımı tutamadım okurken.bu acıyı yaşayan anlar sadece.bende 17 haftalık kızımı cennete yolcu ettim.bakamadım ona,hemşirelere sordum cinsiyetini.kız dediler.sakın babasına söylemeyin dedim. çünkü en çok bir kızı olsun isterdi o. sormuş eşim.onlarda söylemiş. ilk günkü gibi içim acıyor.
2 ay önce de oğlumu kaybettim. utkumu kaybettim.bugün gidemedik yanına oğlumun ama hafta sonu götüreceğine söz verdi babası.
dün akşam bir melek annesinin paylaştığı fotoğraflara baktım. allahım ne güzel bir bebek.eşime gösterdim. melek olacak bebekler hep böyle güzelmi olur dedim.eşimin gözlerinden yaşlar akmaya başladı.ağlaştık.bizim utkumuzda çok güzeldi dedi.bugün gelemedim yanına oğlum, ama hep kalbimizdesin.rüyama gir ne olur. ne getireyim yanına gelirken,bu sefer kasımpatı getireyim olurmu.kasım da geçti ya, olsun.ellerimle su taşırım sana.mezarını temizlerim, öperim yattığın mekanı.
dayının bıraktığı ayıcığınla oynamışındır şimdi.dayın üstüne toprak atarken öpüp öpüp öyle atmış toprağı.kıyamamış sana hiç.
kayıtlarda OĞLU: UTKU diye yazıyordu annesi babası diye isimlerimiz yazıyordu.anne yazıyordu ismimin önünde, baba yazıyordu, oğlu yazıyordu isminin önünde. saatlerce baktık o kağıda.tarif edilmeyen bir duygu...
kağıt üstünde de olsa anne baba etmiştin sen bizi.3 kişilik aileydik.
ah birde ölüm tarihi diye bir tarih hiç yazılı olmasaydı o kağıtta :59:

Canım benim ya bende kıyamam sana yaşadıklarımız çok zor, sen 2 tane yaşamışsın. Allah sabır versin hepimize. Sanırım kızını oğlundan önce kaybettin. Ben daha 25 gün oldu kaybedeli. Biran önce tekrar bebek istiyorum, rabbim sağlıklı sıhatli nasip ederse. O küçüçük minnacık bebekleri çok seviyorum ben.
Belki bebeklerimizde şimdi cennette tanışıp arkadaştırlar. beklesinler bizi bu dünyada göremedik onları öbür tarafta cennetde görürüz yavrularımızı. Kızım kelimesi boğazımda düğümlenip kalıyor. canım kızım.

canlarım yavrularımın ikiz olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım öyle heyecanlandım ki anlatamam garip bir duygu almıştı beni sevinsemmi üzülsemmi diye çünkü iki bebek ti nasıl bakacaktım ben onlara ama yinede çok sevindim işte 5 hafta sonra keseleri gördüm iki tane iki nokta derken 7. haftada kalp atışlarını duydum çok özel bi duygu içinde 2 tane kalp taşımak derken zaman çok çabuk geçmiyo bile 20. haftaya geldik babanla seni görmeye renkli dopplere gidiyorduk gittik ve 1 inizi gördük 2.sini göremedik ama olsun birinizi gördük ya öbürüde sana benziyo bundan emindik çünkü tek yumurta ikiziydiniz eve geldik baban size doyamadı tekrar cd nizi koyup izledi o kadar heyecanlıki anlatamam hatta hastane dönüşü bir bebek mağazasına girdik herşeyinizi çifter çifter aldık biri diğerinin aynısı 25 haftalık oldunuz ama bende bişeyler ters gidiyordu ara ara ağrılar başladı ama ben umursamadım 2 hafta sonra kontrole gittim dr herşey yolunda dedi sancılarım rahim kasılmasıymış ilaç verdi rahatladım 30. haftalıktınız bende bir kaşıntı oluştu hamilelik allerjisiymiş heryerim yara bere içinde kaldı tekrar hastaneye gittim ilaçlar verdiler geçmedi bana bir iğne vurdular ak ciğer geliştirici iğneymiş neyse eve geldik 2 hafta sonra kontrole gittim nst ye girdim dr buda ne senin sancıların var dedi ama ben hissetmiyorum nasıl olur dedim dr hissedemezsin dedi ama var nst de çıkıyor senin derhal hastaneye yatman gerekiyor çünkü erken doğum olabilir bunu engellemeliyiz dedi bizde eve geldik herşeyimizi hazırladık ve hastaneye gidip işlemlerden sonra yattım 1 hafta yattım özel hastanede daha sonra benim kanımda trombosit eksikliği çıktı dr um senin bir üniversite hastanesine yatman gerekli dediler hemen oradan ayrılıp zeynep kamil hastanesine gidip oraya yatışımız yaptık beni doğumhanenin yoğun bakımına aldılar orada 2 gün yattım 2. günün gecesi benim en kötü kabus gibi bir gecemdi o gece ağrıları başladı ama daha çok erken 32 haftalıktım hemşire bana bir magnezyum karışık serum getirip taktı ben o anda uyumuştum hemşire gelip beni uyandırdı nst zamanı dedi beni nst ye bağladı bebeğin kalp atışını aradı 1 tanesini buldu ama öbürünü bulamıyordu öyle kuktum ki dr u çağırdıla dr da bulamadı hemen nst cihazın attı dr derhal ameliyathaneyi hazırlayın kalp atoşını alamıyoruz dedi beni apar topar sezaryene aldılar
ve uyandığımda hastane odasındaydım ve bir an bebeklerim diye bağırdım nedense yanımdakile rşaşırdılar noldu diye yanıma eşimle dr geldi eşime bebklerim nasıl dedim eşim kafasını çevirdi dr a sordumm dr bey bebeklerim nasıl iyilermi dedim dr bakın sakin olun dedi ben o anda ağlamaya başladım çünkü zaten ben daha önce hissetmiştim dr bebeğinizin 1 ini kaybettik ded o anda hıçkıra hıçkıra ağladım çok kötüydü çoook eşim bak canım dedi dr lar neden öldüğünü araştırmak için otopsi yapıcaklar ne dersin yaptıralımmı dedi bende hayır ona nasıl kıyalık dedim allah onu bizden daha çok sevmiş kendisi için yaratmış biz karışmayalım dedim daha sonra görmek istersen gösterelim dedi eşim ama ben görmek istemedim çünkü nasıl bakarım ona bakarsam daha unutamam ki hala unutamadım kızım büyüdükçe oda büyüyo benim gözüm de şu anda 6 aylık oldu canım yavrum
artık biliyorum ki benim 2 meleğim var biri yanımda biride cennette beni bekliyo

siz gideli bir yıl oldu meleklerim ve bu bir yılda her gün ağlamakla mutsuzlukla ve umutsuzlukla geçti acım hiç eksilmedi hala ilk günkü gibi taze. Bu acıyla bu ömür nasıl geçecek? Tek istediğim size kavuşabilmek. O güne kadar yaşasam da zaten ölüyüm ben.

siz gideli bir yıl oldu meleklerim ve bu bir yılda her gün ağlamakla mutsuzlukla ve umutsuzlukla geçti acım hiç eksilmedi hala ilk günkü gibi taze. Bu acıyla bu ömür nasıl geçecek? Tek istediğim size kavuşabilmek. O güne kadar yaşasam da zaten ölüyüm ben.

Geçmiş olsun cnm..Bir daha hamile kalmak istemiyor musun?

Geçmiş olsun cnm..Bir daha hamile kalmak istemiyor musun?

Aslında isterim ama olmuyor brnim sadece tüple gebe kalabiliyorum gebeliklerim de çok kötü geçiyor. İlk bebeğimi de kaybettim sonra ikizlerimi. Hepsi tüp. Şimdi tekrar denemeye ne cesaretim ne de bedenen gücüm var. Yaşım da 35 e geldi. Hem tekrar gebe kalsam ve doğursam bile kaybettiklerim geri gelmeyecek. :14:

Başınız sağolsun ..Oğlunuz ardından size kardeşlerini yada kardeşini gönderdi mi?
Sağol canım...Oğlumun ardından 5,5 ay sonra kızıma hamile kaldım,kızım sağlıkla doğdu çok şükür,8 aylık oldu...
Kızım iyi ki hemen geldi,eğer kızım yetişemeseydi annesinin imdadına yaşam çok anlamsız olacaktı benim için...
Allah melek annelerine en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder inşallah...aminnnn...

Canım bebeğim, bitanecik Yusufum...
Seni çok özlüyorum...Dün ultrason görüntülerine baktım annecim...Küçücük elini gördüm, elini kaldırıyorsun, bacağını oynatıyorsun, küçücük ayaklarını gördüm bebeğim...Öpemedim annecim seni, koklayamadım seni...Seni görmediğim için kızıyorum kendime, çok pişmanım bebeğim...Anneciğini kızma olur mu beni kucaklamadı diye...Anneciğin seni cansız görmek istemedi :( Ahhh güzel yavrum,ahh güzel bebeğim...Seni unutmam mümkün mü annemmm, çok seviyorum seni...

canım kızlarım yine hasretiniz çöktü üstüme kendimi kandırıyorum mutluyum takmıycam yaşanması gerekiyosu yaşandı böylesi hayırıymış ama bi iki saat sonra söylediklerimde yaşamımda boş geliyo nedenlerden niçinlerden kurtulamıyorum çok özlüyorum sizi canım kızım senden sonra kardeşin bana umut olacaktı hasretim azalcaktı çok değil 4 hafta donra kucağımda olacaktı ocakta yani seni doğurduğum ve kaybettiğim ayda kucağımda kardeşinle birazda olsa güçlü olacaktım ama şimdi aynı ayda ikinizin birden acısı bana çok ağır gelecek çok mutsuzum canım kızım çok özledim bebeğim şuan herşeyin bi rüya olmasını uyanıp sizi kucağımda bılmayı o kadar çok isterdimki ama biliyorum imkansız o imkansızlıkların keşkelerin içerisinde boğuluyorum nefes alamıyorum

Back
X