Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

:58:eskiden korkardım ölmektennn..ne zor şey derdimm ölümmmm..tüylerimm diken diken olurdu...şimdi...şimdi bir kavuşma anı belki bir adım daha ona yaklaşma insan evladını kaybedip kara toprağa verince ölümü bile özlüyor...şimdi tek dileğim rabbim ölümümü kızıma yağmuruma kavuşma anı eylesinn...kimseye evlat acısı yaşatmasın....

canım oğullarım en sevgililerim en masumlarım her gün yatağa yattığımda neden ben burada sıcak yatağımdayım neden siz kara topraklardasınız diye soruyorum. Neden neden neden ... Ve aradan bunca zaman geçmesine rağmen acım bir an bile dinmedi. Ben de geleceğim bir gün yanınıza. Ve öyle büyük bir hasretle kavuşacağız ki bir daha ayrılmamak üzere. Siz benim herşeyimsiniz. Hiçkimse hiçbirşey yerinizi almadı alamaz da...

dün senden bir gün önce doğan bebeği gördüm bitanem,kocaman olmuş,emekliyormuş annesi söyledi diş de çıkarmış hem... ben ,ben çok özendim,itiraf etmesi zor ama çok da kıskandım onları...seni düşündüm ,beni düşündüm, yaşadıklarımızı ve yaşayamadıklarımızı düşündüm,..uyuyordu bebek,onun uyanacağını düşündüm ve senin dünyaya bir daha uyanamayacağını...ben de uyumak istiyorum BERK, seninle kavuşmak varsa ucunda,her şeyden sıyrılıp uyumak istiyorum,...insanı sadece su veya havasızlık boğmazmış yavrum, bir de acı varmış insanı boğan,boğan ama öldürmeyen, ensenden ayrılmayan sinsi bir acı hem uyursam bebeğim bu acıdan da kurtulurum...

okurken yüreğime bişey çöktü nefesim kesildi sanki ağla ağla helak oldum allah birdaha yaşatmasın kucağınızı boş bırakmasın rabbim dayanma gücü versin:43:

dün senden bir gün önce doğan bebeği gördüm bitanem,kocaman olmuş,emekliyormuş annesi söyledi diş de çıkarmış hem... ben ,ben çok özendim,itiraf etmesi zor ama çok da kıskandım onları...seni düşündüm ,beni düşündüm, yaşadıklarımızı ve yaşayamadıklarımızı düşündüm,..uyuyordu bebek,onun uyanacağını düşündüm ve senin dünyaya bir daha uyanamayacağını...ben de uyumak istiyorum BERK, seninle kavuşmak varsa ucunda,her şeyden sıyrılıp uyumak istiyorum,...insanı sadece su veya havasızlık boğmazmış yavrum, bir de acı varmış insanı boğan,boğan ama öldürmeyen, ensenden ayrılmayan sinsi bir acı hem uyursam bebeğim bu acıdan da kurtulurum...

canım çok haklısın gerçekten bu tarif olunmaz acı öyle bi boğuyoki... bütün vucudun dağlanıyo sanki,tarifi yok kalbimiz biliyo yaşadığımızı, dediğin gibi uyursak diner bu acı hakkımızda hayırlısı olsun...

:58:eskiden korkardım ölmektennn..ne zor şey derdimm ölümmmm..tüylerimm diken diken olurdu...şimdi...şimdi bir kavuşma anı belki bir adım daha ona yaklaşma insan evladını kaybedip kara toprağa verince ölümü bile özlüyor...şimdi tek dileğim rabbim ölümümü kızıma yağmuruma kavuşma anı eylesinn...kimseye evlat acısı yaşatmasın....

canım aynı düşüncelerdeyim bende bizim ölümü sevdiren kızlarımız var kesinlikle ölüm bizim için kavuşma o yüzden hiç korkmuyorum

bende çok özlediğim melek oğlumu şimdi olsaydı mayısın 17sinde 4yaşını dolduracaktı kocaman abi olacaktı ama rabbim onu aldı kızımı verdi şimdi yavruma dua ediyorum bana bağışlasın diye rabbim sizlerin acılarınıda azda olsa dindirsin bu acı dinmez biliyorum teselli bile yetmiyor

o kadar zorki..seni öyle iyi anlıyorumki arasında bir hafta vardı kızımla şimdi facede boy boy resimlerini koymuşlar..dedimki canım kızım sende olsaydın bizde kucak kucağa koyabilseydik resimlerimizi...ama rabbimm cennetindee ağırlıyor onlarııı biz gidip alana kadar ordalar ve bizi bekliyorlar inşallah....bazen allahım ne zaman demekten alamıyorum kendimi...dediğin gibi insanı bitek su ve hava boğmazmış ....:58:

ben bugün annemin evinde tesadüf ortalığı şöyle bir toparlerken gördüm oğlumun kıyafetlerini...ablamlar evimden alıp anneme götürmüşler ömerimin kıyafetlerini....böyle birden görünce şok oldum...annem bi özenle, itinayla sarmış saklamış torununun kıyafetlerini...koklayıp koklayıp ağladım..hastaneye götürdüğüm çantayı bile boşaltmamışlar,hastane çıkışları, bezleri, kırmızı kurdeleli tacım herşey yerli yerinde duruyordu..zamanın o an durduğunu gösterircesine öylesine gözümün önündeydiler..ne zor,ne acı dayanmak çok zor ama bize verilen hayat son bulana kadar özlemlerini yaşamak zorundayız..zor ama işte hayat,kader malesef böyle birşeymiş..

yavrum,kardeşinin kalp damarlarına baktı doktorumuz, evet,senin teşhisini koyan ellerine doğduğun doktora götürüyorum kardeşini de,çok şükür sapasağlam kardeşin kalp damarları bizim gibi ,olması gerektiği gibi,...annen hem ağlıyor hem gülüyor artık...yüreğim iki parça bir yanımda kızıl kıyamet bir yanımda bahar var...senin kalp ekona baktıkça ciğerlerim tutuşurdu,çaresizlik bükerdi belimi,içimde tanımsız korkular boğazımda koca bir düğüm ayakta durmaya çalışırdım,..kortuğum her şeyi tane tane yaşadık sonra,önce nefesin kesildi morardın,alamadan kucağıma seni yoğun bakıma götürdüler,ilk defa 8 günlükken dokundun sana,ilk defa öptüm seni,....yazamayacağım

yavrum,kardeşinin kalp damarlarına baktı doktorumuz, evet,senin teşhisini koyan ellerine doğduğun doktora götürüyorum kardeşini de,çok şükür sapasağlam kardeşin kalp damarları bizim gibi ,olması gerektiği gibi,...annen hem ağlıyor hem gülüyor artık...yüreğim iki parça bir yanımda kızıl kıyamet bir yanımda bahar var...senin kalp ekona baktıkça ciğerlerim tutuşurdu,çaresizlik bükerdi belimi,içimde tanımsız korkular boğazımda koca bir düğüm ayakta durmaya çalışırdım,..kortuğum her şeyi tane tane yaşadık sonra,önce nefesin kesildi morardın,alamadan kucağıma seni yoğun bakıma götürdüler,ilk defa 8 günlükken dokundun sana,ilk defa öptüm seni,....yazamayacağım

canımsın kıyamam kendine lütfen dikkat et

ben dr a gidince bakamıyorum inan sanki yağmurumun yerine diyorum ...henüzz başaramıyorum...belki diyorum rabbim beni denedi...şimdi kızımı tekrar sağlıklı yolluyor...BELKİDE EN BÜYÜK HAYALİM UMUDUM....:58:

$BILD1406.webp

melek kuzum annecim sen gideli tam 4 ay olacak, icimin yangini dinmedi dinmiyor melegim ,abinde hep seni soruyor hani kardesim allahim yine verecek degilmi anne kardesimi diyor :14:diyemiyorumki bu senin 6. melek kardesin diye ,öyle zorki melegim ama sana agladigim yandigim kadar diger meleklerime yanmadim sen baskaydin annem okadar cok alismistimki sana tam 4 ay karnimdaydin canimdim okadar güzeldinki ,ama gittin melek oldun melegim benim :85: yine gel yine neolurrrrrrrrrr.....

Saat 11:30 da senden ayrılışımın üzerinden tam 24 saat geçmiş olacak çok yeni biliyorum ama sanki aylar geçse de kapanmayacak içimdeki boşluğun.bana yaşattığın 9 muhteşem hafta için sana çok teşekkür ederim.bugun ilk defa midem deli gibi bulanmıyor,içmem gereken folik asitim yok,koltukta akşama kadar yatıp uyuyacak kadar uykumda yok ve bu kadar iyi olmak çok acı veriyor bana.pıt pıt atan kalbin ne diye durdu anlam veremiyorum sadece seni yaşatamadığım için kendimden nefret ediyorumm

Minik kuzum MERT im
Ne zor bulmuştuk bu ismi sana ..Babacığın hiçbir ismi yakıştıramıyordu sana ..Benim oğlumun ismi çok özel olmalı onu çok güzel anlatmalı diyordu.. ama bu ismi mezar taşına yazacağımızı nerden bilebilrik annem... O kadar güzeldin ki..Erken doğan bebeklerin tüm çirkinliğine inat sen o kadar güzeldin ki minicik ellerin vardı.. Minick ayakların.. Kalbini göğsünün ortasında görebiliyordum pıtpıt atıyorken.. hemşire artık çık annesi dediğinde dünya başıma yıkılıyordu..Seni orda bırakıp gitmek istemiyordum ama seni ben toprakların altına koyup eve geldim annem... Nasıl bir acıydı bu..Yüreğimden bir parça koparıp verdim sanki mezarcıya seninle birlikte..kan oluk oldu aktı ciğerlerimden.. Yaş nehir gibi gözlerimden.. Şimdi hayal gibi geliyor yaşadıklarım.. Bir kötü kabus gibi..Kimse anlamıyor acımı hiçbirşey dindirmiyor..Hala geceleri yastığıma kapanıp gizli gizli ağlıyorum sabaha kadar ... Seni çok özliyorum oğlum..Sana birkez bile kuzum deyip sarılamadım.. koklayamadım..Sıcaklığını hissedemedim annem.. Şimdi yeni bir maceraya açacak gücüm yok annem..Her bebeği görüpsana olan özlemimi dindirememişken nasıl başka bir bebek düşünebilirim yavrum..
Seni çook ama çok özlüyorum ..Bana yaşattığın o güzel duygular için teşekkür ederim oğlummmmmmm:43::43::43:

Minik kuzum MERT im
Ne zor bulmuştuk bu ismi sana ..Babacığın hiçbir ismi yakıştıramıyordu sana ..Benim oğlumun ismi çok özel olmalı onu çok güzel anlatmalı diyordu.. ama bu ismi mezar taşına yazacağımızı nerden bilebilrik annem... O kadar güzeldin ki..Erken doğan bebeklerin tüm çirkinliğine inat sen o kadar güzeldin ki minicik ellerin vardı.. Minick ayakların.. Kalbini göğsünün ortasında görebiliyordum pıtpıt atıyorken.. hemşire artık çık annesi dediğinde dünya başıma yıkılıyordu..Seni orda bırakıp gitmek istemiyordum ama seni ben toprakların altına koyup eve geldim annem... Nasıl bir acıydı bu..Yüreğimden bir parça koparıp verdim sanki mezarcıya seninle birlikte..kan oluk oldu aktı ciğerlerimden.. Yaş nehir gibi gözlerimden.. Şimdi hayal gibi geliyor yaşadıklarım.. Bir kötü kabus gibi..Kimse anlamıyor acımı hiçbirşey dindirmiyor..Hala geceleri yastığıma kapanıp gizli gizli ağlıyorum sabaha kadar ... Seni çok özliyorum oğlum..Sana birkez bile kuzum deyip sarılamadım.. koklayamadım..Sıcaklığını hissedemedim annem.. Şimdi yeni bir maceraya açacak gücüm yok annem..Her bebeği görüpsana olan özlemimi dindirememişken nasıl başka bir bebek düşünebilirim yavrum..
Seni çook ama çok özlüyorum ..Bana yaşattığın o güzel duygular için teşekkür ederim oğlummmmmmm:43::43::43:

Allah tekrarından korusun, sabrını da versin bize arkadaşım

Amin canım amin teşekkür ederim..O kadar zor günler yaşıyorum ki 25 gün oldu onu kaybedeli.Ama hala inanamıyorum.Sanki hala karnımda gibi hissediyorum onu.. Ben onsuz nasıl alışacağım:((((
Hepimizi korusun Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın....

Amin canım amin teşekkür ederim..O kadar zor günler yaşıyorum ki 25 gün oldu onu kaybedeli.Ama hala inanamıyorum.Sanki hala karnımda gibi hissediyorum onu.. Ben onsuz nasıl alışacağım:((((
Hepimizi korusun Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın....

çok iyi anlıyorum seni, ben 9 haftalık yavruma bu kadar yanıyorsam yüzünü görmeden senin acını tahmin edebiliyorum.dayan desem de faydası yok biliyorum ama sana Allah tan sabır diliyorum.İnşallah başka çocugun vardırda onunla oyalanırsın acın bir nebzede olsa hafifler

çok iyi anlıyorum seni, ben 9 haftalık yavruma bu kadar yanıyorsam yüzünü görmeden senin acını tahmin edebiliyorum.dayan desem de faydası yok biliyorum ama sana Allah tan sabır diliyorum.İnşallah başka çocugun vardırda onunla oyalanırsın acın bir nebzede olsa hafifler

Teşekkür ederim Alin maalesef ilk bebeğimdi benim..İlk gözağrımdı..Eşimle 5 yıllık evliyiz ve ilk defa bu kadar heyecanla özene bözene evlat sahibi olmaya karar vermiştik..Ama olmadı..Allahım onu bize bağışlamadı elbet vardır bir bildiği... o verdi o aldı diyorum ama napiim yinede içim kan ağlıyor 9 gün yaşadı benim minik kuzum ellerini tuttum..Ona dokundum ..Ama kucağıma bile alamadım hiç..Ona kuzummm diyemedim..Sarılamadım:( Ama cesedini aldım kucağıma ellerimle gömdüm onu toprağa :(((( :43::43::43: Yazamıcam....

Back
X