- Konu Sahibi MelegimveAskim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün senden bir gün önce doğan bebeği gördüm bitanem,kocaman olmuş,emekliyormuş annesi söyledi diş de çıkarmış hem... ben ,ben çok özendim,itiraf etmesi zor ama çok da kıskandım onları...seni düşündüm ,beni düşündüm, yaşadıklarımızı ve yaşayamadıklarımızı düşündüm,..uyuyordu bebek,onun uyanacağını düşündüm ve senin dünyaya bir daha uyanamayacağını...ben de uyumak istiyorum BERK, seninle kavuşmak varsa ucunda,her şeyden sıyrılıp uyumak istiyorum,...insanı sadece su veya havasızlık boğmazmış yavrum, bir de acı varmış insanı boğan,boğan ama öldürmeyen, ensenden ayrılmayan sinsi bir acı hem uyursam bebeğim bu acıdan da kurtulurum...
eskiden korkardım ölmektennn..ne zor şey derdimm ölümmmm..tüylerimm diken diken olurdu...şimdi...şimdi bir kavuşma anı belki bir adım daha ona yaklaşma insan evladını kaybedip kara toprağa verince ölümü bile özlüyor...şimdi tek dileğim rabbim ölümümü kızıma yağmuruma kavuşma anı eylesinn...kimseye evlat acısı yaşatmasın....
bu acı anlatılmıyor rabbim kimseyede vermesin çok zor çok dayanamıyorum heryeni gün binsene gibi geçiyor saatler durdu zama geriye akıyor sanki
dün senden bir gün önce doğan bebeği gördüm bitanem,kocaman olmuş,emekliyormuş annesi söyledi diş de çıkarmış hem... ben ,ben çok özendim,itiraf etmesi zor ama çok da kıskandım onları...seni düşündüm ,beni düşündüm, yaşadıklarımızı ve yaşayamadıklarımızı düşündüm,..uyuyordu bebek,onun uyanacağını düşündüm ve senin dünyaya bir daha uyanamayacağını...ben de uyumak istiyorum BERK, seninle kavuşmak varsa ucunda,her şeyden sıyrılıp uyumak istiyorum,...insanı sadece su veya havasızlık boğmazmış yavrum, bir de acı varmış insanı boğan,boğan ama öldürmeyen, ensenden ayrılmayan sinsi bir acı hem uyursam bebeğim bu acıdan da kurtulurum...
yavrum,kardeşinin kalp damarlarına baktı doktorumuz, evet,senin teşhisini koyan ellerine doğduğun doktora götürüyorum kardeşini de,çok şükür sapasağlam kardeşin kalp damarları bizim gibi ,olması gerektiği gibi,...annen hem ağlıyor hem gülüyor artık...yüreğim iki parça bir yanımda kızıl kıyamet bir yanımda bahar var...senin kalp ekona baktıkça ciğerlerim tutuşurdu,çaresizlik bükerdi belimi,içimde tanımsız korkular boğazımda koca bir düğüm ayakta durmaya çalışırdım,..kortuğum her şeyi tane tane yaşadık sonra,önce nefesin kesildi morardın,alamadan kucağıma seni yoğun bakıma götürdüler,ilk defa 8 günlükken dokundun sana,ilk defa öptüm seni,....yazamayacağım
yavrum,kardeşinin kalp damarlarına baktı doktorumuz, evet,senin teşhisini koyan ellerine doğduğun doktora götürüyorum kardeşini de,çok şükür sapasağlam kardeşin kalp damarları bizim gibi ,olması gerektiği gibi,...annen hem ağlıyor hem gülüyor artık...yüreğim iki parça bir yanımda kızıl kıyamet bir yanımda bahar var...senin kalp ekona baktıkça ciğerlerim tutuşurdu,çaresizlik bükerdi belimi,içimde tanımsız korkular boğazımda koca bir düğüm ayakta durmaya çalışırdım,..kortuğum her şeyi tane tane yaşadık sonra,önce nefesin kesildi morardın,alamadan kucağıma seni yoğun bakıma götürdüler,ilk defa 8 günlükken dokundun sana,ilk defa öptüm seni,....yazamayacağım
Minik kuzum MERT im
Ne zor bulmuştuk bu ismi sana ..Babacığın hiçbir ismi yakıştıramıyordu sana ..Benim oğlumun ismi çok özel olmalı onu çok güzel anlatmalı diyordu.. ama bu ismi mezar taşına yazacağımızı nerden bilebilrik annem... O kadar güzeldin ki..Erken doğan bebeklerin tüm çirkinliğine inat sen o kadar güzeldin ki minicik ellerin vardı.. Minick ayakların.. Kalbini göğsünün ortasında görebiliyordum pıtpıt atıyorken.. hemşire artık çık annesi dediğinde dünya başıma yıkılıyordu..Seni orda bırakıp gitmek istemiyordum ama seni ben toprakların altına koyup eve geldim annem... Nasıl bir acıydı bu..Yüreğimden bir parça koparıp verdim sanki mezarcıya seninle birlikte..kan oluk oldu aktı ciğerlerimden.. Yaş nehir gibi gözlerimden.. Şimdi hayal gibi geliyor yaşadıklarım.. Bir kötü kabus gibi..Kimse anlamıyor acımı hiçbirşey dindirmiyor..Hala geceleri yastığıma kapanıp gizli gizli ağlıyorum sabaha kadar ... Seni çok özliyorum oğlum..Sana birkez bile kuzum deyip sarılamadım.. koklayamadım..Sıcaklığını hissedemedim annem.. Şimdi yeni bir maceraya açacak gücüm yok annem..Her bebeği görüpsana olan özlemimi dindirememişken nasıl başka bir bebek düşünebilirim yavrum..
Seni çook ama çok özlüyorum ..Bana yaşattığın o güzel duygular için teşekkür ederim oğlummmmmmm![]()
Amin canım amin teşekkür ederim..O kadar zor günler yaşıyorum ki 25 gün oldu onu kaybedeli.Ama hala inanamıyorum.Sanki hala karnımda gibi hissediyorum onu.. Ben onsuz nasıl alışacağım(((
Hepimizi korusun Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın....
çok iyi anlıyorum seni, ben 9 haftalık yavruma bu kadar yanıyorsam yüzünü görmeden senin acını tahmin edebiliyorum.dayan desem de faydası yok biliyorum ama sana Allah tan sabır diliyorum.İnşallah başka çocugun vardırda onunla oyalanırsın acın bir nebzede olsa hafifler