- Konu Sahibi MelegimveAskim
dünün geçmesini bekledim,ve yavrum geçti çok şükür...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana gelemiyorum nicedir,o kadar uzağıma götürdüler ki seni bitanem...bebeğim seni göremesem de sevemesem de mezarına dahi gelemesem de hep aklımda, hep kalbimde, hep hayatımdasın. annen her şeye rağmen hiçbir yere göndermedi seni,seninle alıyorum soluğumu,seninle yatıyorum seninle kalkıyorum,bir tesbih gibi dilimdesin hep seni anıyorum.Ya Rabbi beni ve tüm melek annelerini yavrucaklarımızla kucak kucağa haşreyle,amin amin amin...
sana gelemiyorum nicedir,o kadar uzağıma götürdüler ki seni bitanem...bebeğim seni göremesem de sevemesem de mezarına dahi gelemesem de hep aklımda, hep kalbimde, hep hayatımdasın. annen her şeye rağmen hiçbir yere göndermedi seni,seninle alıyorum soluğumu,seninle yatıyorum seninle kalkıyorum,bir tesbih gibi dilimdesin hep seni anıyorum.Ya Rabbi beni ve tüm melek annelerini yavrucaklarımızla kucak kucağa haşreyle,amin amin amin...
ammmiiiiiiiiiiiinnnnn canım yaa..her ne kadar korksamda yine yeniden istiyorum anne olmayı....
ben de çok istiyorum tez zamanda oluruz da acımız biraz hafifler inşallah[/QUOTE
Ne yapalım ne kadar korksakda yapacak bişiimiz yok.. Giden yavrumuzun yerini ancak yeni bir bebiş dolduracaktır...
yapmayın kızlar.... ya tesadüfen bu sayfayı gördüm,ne kadar üzdünüz beni bir bilseniz,sanki kendime olmuş gibi üzüldüm....tüylerim tiken ...tiken oldu..Allah hepinize sabır versin..üzüntümden hepsini okuyamadım...inş sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz....çünkü mutlu olmak her annenin hakkı....![]()
Canım evladım... Evladımm sana ilk kez böyle sesleniyorum bitanem..Minik kuşum ..Minicik bedenin toprağın altındayken ben sana ilk kez evladım diyorum..
Canım oğlum bugün babanla mezar yerinin tapusunu aldık.. Ahhh yavrum ömrümde ilk defa benim üzerime bir toprak parçası oldu..Oda senin mezar yerine nasipmiş birtanem..Hiç bir dikili taşım yoktu ama yavrum senin mezar yerine nasipmiş... Mezar yerin 0,5 *1,00m yazıyor..O minicik yere nasılda sığdın kendi ellerimle koydum seni oraya yavrum..Şimdi nasıl içim paramparça biliyormusun ?? Her parça ayrı ayrı canımı acıtıyor her parça durmadan yüreğimi dağlıyor...
Canım evladım sen benim ilk gözağrımsın ve hep benim en değerli varlığım olarak kalacaksın... Seni kaybetmedim ben yavrum her gece seninle yatıyorum her gece seninle uyuymaya çalışıyorum..Hep ruyalarımdasın... Annen seni çok ama çok seviyor yavrum..Sen bana annem diyemedin yavrum ama ben sana hep evladım diye oğlum diye sesleniyorum..
Canım annem benim Seni çook özledim...
annen bugün iyi hissediyor kendini,hatta senin adına mutluyum bugün,çok şükür muhteşem bir alemde sonsuzluğu yaşıyorsun,inşallah ben de baban da geleceğiz yanına,..bir ömür dediğin ne ki, kaç günlük ki?bak otuz sene geçmiş annen doğalı bir bu kadar daha yaşar mıyız meçhul hem her şeye rağmen güzel de hayat;baban var yanımda ve kardeşin karnımda...sen bizi bekle gül yüzlü bebeğim,sayılı gün çabuk geçer, hani bir şarkı vardı ya'bir gün elbet buluşacağız,bu böyle yarım kalmayacak'...o güne kadar annen Allah'ın izniyle dayanacak kuzucuğum,sana ve cennete layık olmak için dayanacak...