Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

sana gelemiyorum nicedir,o kadar uzağıma götürdüler ki seni bitanem...bebeğim seni göremesem de sevemesem de mezarına dahi gelemesem de hep aklımda, hep kalbimde, hep hayatımdasın. annen her şeye rağmen hiçbir yere göndermedi seni,seninle alıyorum soluğumu,seninle yatıyorum seninle kalkıyorum,bir tesbih gibi dilimdesin hep seni anıyorum.Ya Rabbi beni ve tüm melek annelerini yavrucaklarımızla kucak kucağa haşreyle,amin amin amin...

sana gelemiyorum nicedir,o kadar uzağıma götürdüler ki seni bitanem...bebeğim seni göremesem de sevemesem de mezarına dahi gelemesem de hep aklımda, hep kalbimde, hep hayatımdasın. annen her şeye rağmen hiçbir yere göndermedi seni,seninle alıyorum soluğumu,seninle yatıyorum seninle kalkıyorum,bir tesbih gibi dilimdesin hep seni anıyorum.Ya Rabbi beni ve tüm melek annelerini yavrucaklarımızla kucak kucağa haşreyle,amin amin amin...

ammmiiiiiiiiiiiinnnnn canım yaa..her ne kadar korksamda yine yeniden istiyorum anne olmayı....

Benim kuzumuda o kadar uzağa gömdük ki.. Gitmek istiyorum ama nasıl gideceğimi bile bilmiyorum taa İstanbulun bir ucuna koydum dağ başına bırakıp geldim kuzucumu.. :43::43::43:
Allahım bu kadar duaya inşallah hepimize sağlıklı misler gibi bebişler verir..

kuzum sen gittiğinden beri annen hiç iyi olamadı hep hastayım acınla birlikte artıyor...vücut direncim çok düşmüş çok kansızmışım nasıl olmayayım kii annem ben sen karnımdayken iyi bakıyordum kendime şimdi bi sebebim yok ki :5:

yapmayın kızlar.... ya tesadüfen bu sayfayı gördüm,ne kadar üzdünüz beni bir bilseniz,sanki kendime olmuş gibi üzüldüm....tüylerim tiken ...tiken oldu..Allah hepinize sabır versin..üzüntümden hepsini okuyamadım...inş sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz....çünkü mutlu olmak her annenin hakkı....:5:

Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

yapmayın kızlar.... ya tesadüfen bu sayfayı gördüm,ne kadar üzdünüz beni bir bilseniz,sanki kendime olmuş gibi üzüldüm....tüylerim tiken ...tiken oldu..Allah hepinize sabır versin..üzüntümden hepsini okuyamadım...inş sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz....çünkü mutlu olmak her annenin hakkı....:5:

Sen okurken diken diken oldu diyorsun ..Biz bunları birebir yaşadık canım yaa..Haklısın mutlu olmak her annenin hakkı ama bize verilmedi bu hak bu kez..İnşallah gelecek yavrumuzda bunu yaşarız...
:71:

annen bugün iyi hissediyor kendini,hatta senin adına mutluyum bugün,çok şükür muhteşem bir alemde sonsuzluğu yaşıyorsun,inşallah ben de baban da geleceğiz yanına,..bir ömür dediğin ne ki, kaç günlük ki?bak otuz sene geçmiş annen doğalı bir bu kadar daha yaşar mıyız meçhul hem her şeye rağmen güzel de hayat;baban var yanımda ve kardeşin karnımda...sen bizi bekle gül yüzlü bebeğim,sayılı gün çabuk geçer, hani bir şarkı vardı ya'bir gün elbet buluşacağız,bu böyle yarım kalmayacak'...o güne kadar annen Allah'ın izniyle dayanacak kuzucuğum,sana ve cennete layık olmak için dayanacak...

Son düzenleme:
Canım evladım... Evladımm sana ilk kez böyle sesleniyorum bitanem..Minik kuşum ..Minicik bedenin toprağın altındayken ben sana ilk kez evladım diyorum..
Canım oğlum bugün babanla mezar yerinin tapusunu aldık.. Ahhh yavrum ömrümde ilk defa benim üzerime bir toprak parçası oldu..Oda senin mezar yerine nasipmiş birtanem..Hiç bir dikili taşım yoktu ama yavrum senin mezar yerine nasipmiş... Mezar yerin 0,5 *1,00m yazıyor..O minicik yere nasılda sığdın kendi ellerimle koydum seni oraya yavrum..Şimdi nasıl içim paramparça biliyormusun ?? Her parça ayrı ayrı canımı acıtıyor her parça durmadan yüreğimi dağlıyor...:43::43:
Canım evladım sen benim ilk gözağrımsın ve hep benim en değerli varlığım olarak kalacaksın... Seni kaybetmedim ben yavrum her gece seninle yatıyorum her gece seninle uyuymaya çalışıyorum..Hep ruyalarımdasın... Annen seni çok ama çok seviyor yavrum..Sen bana annem diyemedin yavrum ama ben sana hep evladım diye oğlum diye sesleniyorum..
Canım annem benim Seni çook özledim...

Canım evladım... Evladımm sana ilk kez böyle sesleniyorum bitanem..Minik kuşum ..Minicik bedenin toprağın altındayken ben sana ilk kez evladım diyorum..
Canım oğlum bugün babanla mezar yerinin tapusunu aldık.. Ahhh yavrum ömrümde ilk defa benim üzerime bir toprak parçası oldu..Oda senin mezar yerine nasipmiş birtanem..Hiç bir dikili taşım yoktu ama yavrum senin mezar yerine nasipmiş... Mezar yerin 0,5 *1,00m yazıyor..O minicik yere nasılda sığdın kendi ellerimle koydum seni oraya yavrum..Şimdi nasıl içim paramparça biliyormusun ?? Her parça ayrı ayrı canımı acıtıyor her parça durmadan yüreğimi dağlıyor...:43::43:
Canım evladım sen benim ilk gözağrımsın ve hep benim en değerli varlığım olarak kalacaksın... Seni kaybetmedim ben yavrum her gece seninle yatıyorum her gece seninle uyuymaya çalışıyorum..Hep ruyalarımdasın... Annen seni çok ama çok seviyor yavrum..Sen bana annem diyemedin yavrum ama ben sana hep evladım diye oğlum diye sesleniyorum..
Canım annem benim Seni çook özledim...

canım yaa Allah sabır versinnn:59:

Oğlum hep sen varsın her yerde. Oyalanmak için bir sürü şeyle uğraşırıyorum. Okul, öğrenciler, dersler , ev, arkadaşlar , ailem hiçbiri senin yerini doldurmuyor. Miniğim bitanem seni unuttuğumu sanma sakın. Abinle konuştum diye sakın kırılma. Siz hep benimlesiniz. Anne yüreği ikinizi de sevmeme yetiyor da artıyor bile. Yavrularım sizden bir işaret bekledim hala da bekliyorum ama yoksunuz. Sanki hiç olmadınız. Bazen ne zamandı diye düşünmeye başlıyorum. Oğluma ne zaman hamile kadım ne zaman kaybettim. Miniğim için kullandığım ilaçlar ....o kadar hızlı oldu ki ...hepsi birbirine giriyor. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım artık . Rabbim sabır ver diyorum ona sığınıyorum. Güçlü olmaya daha doğrusu görünmeye çalışıyorum ama bıktım artık her şeyden. Bu dünyada artık benim yerim yok. Madem siz bana gelemiyorsunuz ben size geleyim değil mi anneciğim????

canlarım canımın parçaları kızlarım benim......
szlere ilk defa sesleniyorum meleklerim,bndan yaklaşık 7 ay önce örendim hamile olduğumu babana sölediğimde sewinçten ne diceğini bilemedi şaştı kaldı hmn 2 gn snr dra gittik we usgde minicik kesmizi gördük dr amcam iki hafta snr gel kalp atışı için dedi

o iki hafta geçmez oldu bn bitane nin heyecanını yaşayıp dururken ogn gelip çattığında dr ikiz bunlar dediğinde o anı anlatamam heyecan sewinç şaşkınlık babanız şok olmuştu adeta drdan çıktığımızda yolda sarıldık kaldık bi müddet
we muhteşem geçen 5.5 ay.... her dr kontrolünde heyacanla sewinçle giderdik babanızla bni hiç yalnız bırakmadı her seferinde szi görebilmek için gün sayıyoduk
cinsiyetlerinizi örendiğimiz günün akşamı iki tane beyaz babet almıştı babanız size meleklerim helee ananeniz bi bawul eşya almış elimde sze ördüğüm battaniyeleriniz bile yarım kaldı yawrularım.....
ama geçen hafta bitirdim we hurca kaldırdım....göbeğimi okdr şişirmiştinizki aldığım 3 tane hamile pantolonlarımıda badilerimide kaldırdım hurçlara:(
canım kızlarım bn szi göremedim ama babanız görmüş minicik elleri wardı dedi bana mis kokuyodur o eller koklayamadım annem ben o elleriii:14::14::14:
biliyorum ikinizde annenizi cennet kapılarında karşılayacaksınız o günü bekliyorum yawrularım........

annen bugün iyi hissediyor kendini,hatta senin adına mutluyum bugün,çok şükür muhteşem bir alemde sonsuzluğu yaşıyorsun,inşallah ben de baban da geleceğiz yanına,..bir ömür dediğin ne ki, kaç günlük ki?bak otuz sene geçmiş annen doğalı bir bu kadar daha yaşar mıyız meçhul hem her şeye rağmen güzel de hayat;baban var yanımda ve kardeşin karnımda...sen bizi bekle gül yüzlü bebeğim,sayılı gün çabuk geçer, hani bir şarkı vardı ya'bir gün elbet buluşacağız,bu böyle yarım kalmayacak'...o güne kadar annen Allah'ın izniyle dayanacak kuzucuğum,sana ve cennete layık olmak için dayanacak...

canım nerelerdesin?

yağmurum güzel kızım...seni çok özlüyorummm..bazen dayanılmaz bir hal alıyor yokluğun...sesini kokunu düşünüyorummm...ama biliyorumki rabbim bizi kavuşturacak...şimdi abla olacaksın..ama ben eminimki rabbim sana bildirmiştir elbet...belkide bizden önce gördün tanıdın kardeşini sen...bebeğim kokunu özledim kardeşinle kokunu yolla..yollaki senii bulayım yanına gelene kadar tesellim olsun...bu geçici dünyada sensizlik öyle büyük bi acıki hasretinn yaktı kavurdu beni...SENİ ÇOK SEVİYORUMM SARI PAPTYAM..BEKLE BİZİ ELBET BİZ YANINA GELECEĞİZ...
$Görüntü0223.webp

Back
X