Balim bak yanindaki kardeslerin anneleri neler yapmislar burda. ben yeni gordum annecim. meger ne cok yuregi yanan, bogazinda (hani su tam yutkunulan yer var ya, hah orda iste annecim) soludugu hava mi desem ne desem biseyler dugum dugum olan, sizlerin ozlemiyle burnunun diregi sizlayan (gercekten sizliyo annecim burnunun kemigi war ya ora ciiiiz ediyo abdulkadirim) kalbindeki yangini hafifletmeye calisan anneler warmis cigerim. Cicecim,erik gozlum, mis kokulum sen gozlerini kapatali 7ay oldu annem.2bucuk yasinda olcaktin kuzum bugun seninle dogan cocuklari gordum, annelerinin ellerini tutmus geziyorlardi. sen simdi enguzel yerlerdesindir. biraz once resimlerine ninnini soyledim agladim agladim agladim tovbeestafurullah cektim kalktim kurAn okudum annem. sonra burayi buldum cennetteki meleklerimiz diyince anladim buranin sen ve ben gibilerin yeri oldugunu. ama kimsenin mektubunu okuyamadim annem dayanamiyorum cigerim simdi de yazamiyorum daha fazla. yazdikca agliyorum agliyorum. simdi opüyorum seni annecim sarilip, agzini, burnunu, ceneni, gidigini,ipek sacini, tek tek parmaklarini, her yerini opüyorum belki uyuyunca gorusuruz annecim. her ama heeeeeer gece seni gormek umuduyla daliyorum uykuma... seni cok seviyorum can kadirim benim.