• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Sizin yazali bayagi olmuş ama bana yardimci olursanız çok sevinirim.nasıl atlattiniz o günleri.ben yapamiyorum.yavrumu 5 aylik olmasına 3 gün kala kaybettim.2 hafta yogun bakimda kaldi.minik kalbi dayanamadi.simdi herkes yine olur diyor.ama bana bilmiyorum yavruma haksizlil olur gibime geliyir
canım başın sağolsun.üzüldüm.allah sabırlar versin.yavrunun hastalığı neydi ?

Güzel kizim; benim pamuk kizim pamuk prenses kizim.hep boyle severdim seni.seni o kadar özledim ki.sen gideli 1 ay olacak nerdeyse ama bana hic gecmedi 1 ay.oysaki seninleyken günler ne cabuk geçerdi.ameliyata girmeden önceki gecemizi hatirliyor musun.hastanede odada bir bebek daha vardi o agladikca sen daha çok agladin.o gece hic durmadin.bende seni o gece uyutmaya calistim.ama bilseydim uyuturmuydum seni.sabaha kadar kucagimdan indirmezdim.ameliyat ini oldun bebeğim herkes seni bekledi.doktorun cçok iyi geçti dedi ameliyatini.doğduğun gün kadar sevindik.sonraki hafta kötüye gittiğini söyledi doktorlar.ama hergun benden sut istiyorlardı.emzirme odasina gidipte sut sağmak çok zordu evladim.herkes bebeğini emzirirken ben ağlayarak sut sagiyordum .ama olsun diyordum kuzum iyileşince bende boyle emzircem.ahh kuzum ama niye bile oldu.niye ben seni emziremedim.doktor ne kadar kolay söyledi senin gittiğini.cerrahpasa sarkisini gecen gün tesadüfen bi yerde caliyolardi.doktorlar ne bilir ciğerin acisini diyor sarkida kuzum.o an nasıl kotu oldum.sessiz sessiz agladim o anda.ahh kuzum herkes yeniden bebegin olur diyor.ama ben başka bebek istemiyorum ki.ben seni istiyorum.senin gülen yüzünü istiyorum.ahh yavrumm bu evlat acisi ne kotu biseymis.oradaki arkadaslarinla guzelcene oyna kuzum.ben senin yanina inşallah Rabbim izin verirse gelicem.biran evvel gelmek için nelerimi vermezdim.ahhh yavrum ziyarete gelemedim bu ara sadece 1 kere geldim.sakin deme annem beni unuttu diye.ben dayanamıyorum orda görmeye

Son düzenleme:
Sagolun .dostlar sagolsun.Kalbinde delik vardi yavrumun.doğduğunda anlasilamadi.2. Ayında kuzumda bi yara cikti.o sirada doktor fark etti.4.5 aylikti ameliyat olduğunda.2 hafta yoğun bakimda kaldi melegim

KAYRA BATIN'IMA

BU SANA ıLK MEKTUBUM MELEGIM HAYALLERINLE AVUNDUGUM BEDENIME SIMSIKI SARILDIGIM SENI ILK DUYDUGUMDA MELEGIM DEDIGIM ıLK GOZ AGRIM
SEN GELMEDEN ONCE BILE SENI SEVMISTIM HEMDE ICIMDE HIC BILMEDIGIM BI SEVGIYLE SEN BANA GELDIKTEN SONRA HAYATIM DEGISTI SENINLE BERA-
BER BENDE BUYUDUM MELEGIM HERSEYI SENIN VARLIGINDA OGRENDIM IYILERI KOTULERI VE COK SABIR GOSTERDIM CUNKI SEN VARDIN VE BENIMLEYDIN
BEDENIMI SARAN SICACIK BIRI VARDI EVET SENDIN BU MELEGIM BAZEN SENINLE DERTLESIR BAZEN SEVER BAZENDE KIZARDIM AMA INAN MELEGIM ANNEN
SENI COK AMA COK SEVIYODU VE COK ISTIYORDU SENIN ICIN HERSEYE KATLANDI SENIN HER HALINI HAYAL ETTIM DOGDUGUNDA SENI KOLLARIMIN ARASINA
ALACAK SENI SIMSIKI SARACAKTIM SENI EMZIRMEYI BIR BILSEN NEKADAR COK ISTIYORDUM BENIM
bugün 30 gün oluyor sensiz kalalı...her an aklımdasın,canımdasın,benimlesin...bugün yanına geldik.ıslak ve soğuk toprağına dokundum,öylece baktım sadece...konduramadım yine orada olmanı...annenin içi yanıyor ...dinmek bilmiyor....zaman ilaç olamıyor...

KOYNUMDA MISIL MISIL UYUMANI ODANI HAYAL EDIYORD-
UM.....
MELEGIM YINE SENI DUSUNUP AGLAMA KRIZINE GIRDIM SENı OZLEDIKCE ANDIKCA GOGUSLERIM VE CIGERIM SIZLIYOR AKLIMDAN BIRAN OLSUN CIKMI-
YORSUN MELEGIM SUAN CENNETTE BENI BEKLIYORSUN DUALARIM SENINLE KAYRAM ANNEN VE BABAN SENI COK SEVIYOR VE COK OZLUYOR VARLIGINLA
BIZI BILINMEZ SEVINC DENIZINE DUSURUP YOKLUGUNLA KOR BIR KUYUYA ATTIN BEBEGIM OYSAKI GELDIGIN GUN BAYRAMIM OLMUSTU VE SADECE 6 AY SURDU
BU MELEGIM........
SENINLE GECIRDIGIM GUNLER BENIM ICIN HER SANIYESI BIR SINAV OLDU BEBEGIM ANNEN IGNEDEN KORKAR HASTANEDEN NEFRET EDERDI
AMA SENIN ICIN HERSEYE KATLANDI SENI KAYBETMEMEK ICIN CUNKU SEN BANA GONDERILEN BIR MELEKTIN VE SENI KOKLAMAK ICIN ANNEN COK FEDAKARLIK
GOSTERDI AMA SEN CENNETLERE LAYIKMISIN SEN GERCEKTEN BIR MELEKMISIN OGLUSUM....EVET BABAN SENI OGLUSUM DIYE SEVERDI SENIN KAYRA BATIN
ODUGUNU BILMEDEN DAHA BEN KIZ DERDIM HAYIR DERDI BABAN OGLUSUM O DERDI SENIN ILK ERKEK OLDUGUNU BILE BABANIN AGZINDAN DUYDUM DOKTORDA
ILK TEKMENI HISSETTIGIMDE GERCEKTEN ICIMDE OLAGANUSTU BIR MELEK OLDUGUNU ANLADIM OKADAR MUTLU OLUYORDUM AZ BISEY HISSETMESEM HEMEN,
SENI MERAK EDERDIM OGLUSUM IYIMISIN DIYIP SORARDIM AMA SEN HILELIK YAPIP BABAN EVE GELINCE BENI TEKMELEMEYE BASLARDIN BABANLA OYNASMAYI
ISTERDIN HISSETTIRIRDIN BANADA BENI OPSUN DIYE KIPIR KIPIRDIN VE BABAN HEMEN GELIR SENI DOYASIYA OPERDI......

.......senağlama
Allah sabır versin 7 aylıkken kaybettim bende kızımı cok mektup yazdım ona cok hatırası var günlüğüm onunla dolu sadece onu her hissetmek istediğimde günlüğüme sarılıyorum.doktorum yerine koymadan atlatamayacağını dedi hala atlatamadım

Zeynep durum prensesim yasaysaydin 18 aylık olacaktin yavrum dungece hiç gormedigim halde seni rüyamda gördüm kaciyordun benden seni çok seviyorum diye arkandan bagirdim kaç aydır aglamiyordum bir saat ağladım yaşamak istemedim o an Rabbim beni affetsin Sensizlik sonuna kadar yaşıyorum sanki benden gidisinin ilk günü öyle bir acı kendimi hiç tam hissedemiyorum hep eksik yarım kuzum annen buay tüp bebek başlıyorum kardeslerin gelsinde ablalarinin acısını hafifletsin diye duru kızım seni çok seviyorum meleğim

Güzel kizim; benim pamuk kizim pamuk prenses kizim.hep boyle severdim seni.seni o kadar özledim ki.sen gideli 1 ay olacak nerdeyse ama bana hic gecmedi 1 ay.oysaki seninleyken günler ne cabuk geçerdi.ameliyata girmeden önceki gecemizi hatirliyor musun.hastanede odada bir bebek daha vardi o agladikca sen daha çok agladin.o gece hic durmadin.bende seni o gece uyutmaya calistim.ama bilseydim uyuturmuydum seni.sabaha kadar kucagimdan indirmezdim.ameliyat ini oldun bebeğim herkes seni bekledi.doktorun cçok iyi geçti dedi ameliyatini.doğduğun gün kadar sevindik.sonraki hafta kötüye gittiğini söyledi doktorlar.ama hergun benden sut istiyorlardı.emzirme odasina gidipte sut sağmak çok zordu evladim.herkes bebeğini emzirirken ben ağlayarak sut sagiyordum .ama olsun diyordum kuzum iyileşince bende boyle emzircem.ahh kuzum ama niye bile oldu.niye ben seni emziremedim.doktor ne kadar kolay söyledi senin gittiğini.cerrahpasa sarkisini gecen gün tesadüfen bi yerde caliyolardi.doktorlar ne bilir ciğerin acisini diyor sarkida kuzum.o an nasıl kotu oldum.sessiz sessiz agladim o anda.ahh kuzum herkes yeniden bebegin olur diyor.ama ben başka bebek istemiyorum ki.ben seni istiyorum.senin gülen yüzünü istiyorum.ahh yavrumm bu evlat acisi ne kotu biseymis.oradaki arkadaslarinla guzelcene oyna kuzum.ben senin yanina inşallah Rabbim izin verirse gelicem.biran evvel gelmek için nelerimi vermezdim.ahhh yavrum ziyarete gelemedim bu ara sadece 1 kere geldim.sakin deme annem beni unuttu diye.ben dayanamıyorum orda görmeye

Sagolun .dostlar sagolsun.Kalbinde delik vardi yavrumun.doğduğunda anlasilamadi.2. Ayında kuzumda bi yara cikti.o sirada doktor fark etti.4.5 aylikti ameliyat olduğunda.2 hafta yoğun bakimda kaldi melegim
Allah sabır versın arkadasım bızımkı nev-î senin yanında ben görmedim kokusunu duymadım enazından.melegin o senin.seffatçin .ahirettekı en yakının ...benim tek tesellım bu ...

Yeni katıldım buraya tam öğrenemedim ama yazılarınızı okuduğumda Allah'ım dedim beni sadece bu sayfadakıler anlar...yaaa 7 aylıktan benim kızım çok özlüyorum onu 4 sene geçti ama özlemim hayallerim Geçmiyor

Keske yazabilseydim 4 une de ayri ayri ama yazacak kelimem yok sanirim bir gun onlari gormek nasip olacaktir elbet

Zeynep durum prensesim yasaysaydin 18 aylık olacaktin yavrum dungece hiç gormedigim halde seni rüyamda gördüm kaciyordun benden seni çok seviyorum diye arkandan bagirdim kaç aydır aglamiyordum bir saat ağladım yaşamak istemedim o an Rabbim beni affetsin Sensizlik sonuna kadar yaşıyorum sanki benden gidisinin ilk günü öyle bir acı kendimi hiç tam hissedemiyorum hep eksik yarım kuzum annen buay tüp bebek başlıyorum kardeslerin gelsinde ablalarinin acısını hafifletsin diye duru kızım seni çok seviyorum meleğim

Yavrum annesinin bitanesi soğuk bir kış günü kaybettim seni birtanem..Anneciğimm yavru kuşum ne kadar zormuş sensizlik sımsıcak kucağıma alamadan seni kara topraklara vermek ne kadar zordu benim için...Her geçen gün özlemin bir çığ gibi büyüyor canım oğluşum benim.Yiğit Ata koymuştum adını yiğit karayagız bir delikanlı olacaktın tıpki baban gibi..Olmadı oğluşum yarabbim seni bizlere bağışlamadı.Sönmez bir ateşlere atıp gittin..Kor kor pare pare yakıp gittin yavrum...Seni canımdan çok sevdim evladım ömründen ömür kat deselerdi hiç düşünmez katardım.Ben seni kendimden bile sakınıyordum yavrum miniğimmm özlediğimm herbişeyimm..Anneciğin seni çok ama çokk seviyor oğluşummm annen sana kavuşacağı vuslatı bekliyor prensim benim.Cennet kuşum benimm uçup gittim avuçlarımdan....Ben ATAMA doymadımmm doysun kara topraklar ilkokuldan beri söylerdik gün gelipte yavrumaa söyleceğim sana söyleyeceğim aklıma gelmezdi hiçç bitaneciğimm asla unutulmayacaksın...

aaah canım benim Allahım sabırlar versin.bende yavrumu bi kalp sıkıntısından kaybettim.ama benim 21 saat yaşayabildi sadece.kalp damarları tersmiş.(BAT) hiçbi belirti vermediler dimi.oda Rabbimin bi hikmeti olsa gerek.inşallah diğer dünyada Rabbim bi arada eyler bizleri

Doğmadı kan pıhtılaşması var bende normal doğumla aldılar cok zor hala cok zor gelıyo yıllar hıcbısı değiştirmiyor.
evlat gidiyor nasıl değişsin canım benim...acı aynı acı.zaman azaltır deniyor evet ama ayı kendin gibi bi acı gördüğünde ilk günkü gibi yanıyor yüreğin.

Back
X