• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

ö
Kesinlikle katiliyorum size.hic gitmek istemiyorum o yüzden.ama yavrum bana kizicak bu sefer niye görmedim diye.ben dayanamıyorum ki onu orda görmeye.
yle düşünme canım yaaaaaa.muhakkak git.zaten gitsende gitmesende o seni hissediyor senin özlemini görüyor.ama olsun o benim evladım gitmem gerek yanına git toprağını okşa konuş rahatla.ben öle yapıyorum.ve bunun zamanla beni dahada rahatlattığını hissettim.

ELIF013, post: 38985351, member: 458231"][/QUOTE]
İnsallah. Rabbim yanlarına gitmemize verirde bu kisacik dünyada değilde ebedi hayatta yavrularimiza kavuşur onlari koklariz.Allah sizede sabir versin.buraya yazmamin nedeni en iyi biz anlıyoruz birbirimizi.ilk çocuğunuz muydu.ne kadar oldu.bizim doğduğunda farkedilmesi.daha doğrusu nefes alis verişleri çok gizli yoğun bakima alabiliriz demişler 5 dk sonra gelip gerek kalmadi demişler.o gün fark edilseydi.neye gore gerek kalmadi.ne yaptılar hic bilmiyoruz.ilk muanesini de prof yapti.o da farketmedi.::((

Ahh ahh.ben dayanamıyorum.kilitleniyorjm kaliyorum zaten o gün dişinda bi kere gittim.ama gitmem lazim.bebek göremiyorum.gördüğüm zaman basliyorum ağlamaya.haftaya 40 mevludunu okutucaz ne kadar zor.bir anne ve baba için.yavrusunun 40 mevludunu yapmak.toprağavverdiğimiz gün helvasinin yapildigini görmek.bunlari rüyamda görsem birkaç ay önce sicrayarak kalkardim eminim.

ELIF013, post: 38985351, member: 458231"]
İnsallah. Rabbim yanlarına gitmemize verirde bu kisacik dünyada değilde ebedi hayatta yavrularimiza kavuşur onlari koklariz.Allah sizede sabir versin.buraya yazmamin nedeni en iyi biz anlıyoruz birbirimizi.ilk çocuğunuz muydu.ne kadar oldu.bizim doğduğunda farkedilmesi.daha doğrusu nefes alis verişleri çok gizli yoğun bakima alabiliriz demişler 5 dk sonra gelip gerek kalmadi demişler.o gün fark edilseydi.neye gore gerek kalmadi.ne yaptılar hic bilmiyoruz.ilk muanesini de prof yapti.o da farketmedi.::KK43:([/QUOTE]
canım benim yaaa.Rabbim yaşamasını isteseydi bi şekilde siz onu kontrole götürürdünüz.içinize doğardı ama aklınıza getirmeyene bakın işte.herşeyde vardır bi hayır.velatlarımızın ömrü o kadarmış.

Ahh ahh.ben dayanamıyorum.kilitleniyorjm kaliyorum zaten o gün dişinda bi kere gittim.ama gitmem lazim.bebek göremiyorum.gördüğüm zaman basliyorum ağlamaya.haftaya 40 mevludunu okutucaz ne kadar zor.bir anne ve baba için.yavrusunun 40 mevludunu yapmak.toprağavverdiğimiz gün helvasinin yapildigini görmek.bunlari rüyamda görsem birkaç ay önce sicrayarak kalkardim eminim.
Allah sabır versin...ben 23haftalık hamileyken bebeğimi kaybetim.herşeyi hastane devrettik benim psikolojim bozulmasın diye biz ilgileniriz dediler...sonra ck pişman oldum hep keşke dedim keşke ben kucağıma alsaydım,mezarı olsaydı dedim.hala icim yanıyor,vicdan azabı yaşıyorum.yavrumu dışlamış gibi hisediyorum...sen en güzelini yapıyorsun yavrun meleğin icin...ALLAH mevlidiniz kabul etsin...hic birşeyi icine atma,sana iyi gelmeyen hic birşeyi yapma,seni üzmelerine izin verme,sadece kendini ve eşini düşün.ALLAH inşallah en kısa zamanda kucağınıza bebeğinizi almayı nasip eder...

Allah sabır versin...ben 23haftalık hamileyken bebeğimi kaybetim.herşeyi hastane devrettik benim psikolojim bozulmasın diye biz ilgileniriz dediler...sonra ck pişman oldum hep keşke dedim keşke ben kucağıma alsaydım,mezarı olsaydı dedim.hala icim yanıyor,vicdan azabı yaşıyorum.yavrumu dışlamış gibi hisediyorum...sen en güzelini yapıyorsun yavrun meleğin icin...ALLAH mevlidiniz kabul etsin...hic birşeyi icine atma,sana iyi gelmeyen hic birşeyi yapma,seni üzmelerine izin verme,sadece kendini ve eşini düşün.ALLAH inşallah en kısa zamanda kucağınıza bebeğinizi almayı nasip eder...

Ah canim ya Allah sizede sabir versin.çok zor çok.ama inan doğup ta bi yasa kadar getirip kaybetmek daha zor.ben de hep ağlarken uzulurken aklima daha büyük yasta bebeğini yada çocuğunu kaybeden insanları getiriyorum.amin sagolun.melegimin zaten duaya mevlude hic ihtiyacı yok.o zaten cennette.Rabbim ona çok güzel yer verdi.ama insan özlüyor iste::KK43:( Allah inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder yeni bir evlat.ilk bebeğinizmiydi.canim zaten o cennette.orda olduğunu güvende olduğunu bilmende yeter.yavrunun dislamis gibi hissetme
O anda hic saglikli dusunemiyosun.ben toprağa vermeden önce gördüm.görmek istedim çünkü yoğun bakimda çok az gorebildim.ama bazen gormesemiydim diyorum.hic gozumun önünden gitmiyor.yoğun bakimdaki gördüklerimide unutamiyorum.belkide gormemen daha iyi olmustur

Ah canim ya Allah sizede sabir versin.çok zor çok.ama inan doğup ta bi yasa kadar getirip kaybetmek daha zor.ben de hep ağlarken uzulurken aklima daha büyük yasta bebeğini yada çocuğunu kaybeden insanları getiriyorum.amin sagolun.melegimin zaten duaya mevlude hic ihtiyacı yok.o zaten cennette.Rabbim ona çok güzel yer verdi.ama insan özlüyor iste::KK43:( Allah inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder yeni bir evlat.ilk bebeğinizmiydi.canim zaten o cennette.orda olduğunu güvende olduğunu bilmende yeter.yavrunun dislamis gibi hissetme
O anda hic saglikli dusunemiyosun.ben toprağa vermeden önce gördüm.görmek istedim çünkü yoğun bakimda çok az gorebildim.ama bazen gormesemiydim diyorum.hic gozumun önünden gitmiyor.yoğun bakimdaki gördüklerimide unutamiyorum.belkide gormemen daha iyi olmustur

Ben ilk bebeğimi kaybettikten 7ay sonra hamile kaldım,9ay korkuyla gecti,ck şükür kızımı ADA MİRAMI kucağımıza aldık...hamileliğim ck iyi gecti ama hep korktuk yine birşey olacak diye.

Çok sevindim.Allah bagislasin.tabi insanin bir kere basina gelince korkmasi çok normal.ben Allah nasip ederse bir bebek daha kendimi düşünemiyorum bile.

Ben ilk bebeğimi kaybettikten 7ay sonra hamile kaldım,9ay korkuyla gecti,ck şükür kızımı ADA MİRAMI kucağımıza aldık...hamileliğim ck iyi gecti ama hep korktuk yine birşey olacak diye.
ben kızımı kalp anomalisinden kaybettimya bidaha hamile kalırsam Allahım 9 ay nasıl gecer hiç bilmiyorum.tekrar olurmu korkusu bi an bile çıkmaz aklımdan.

eşimle ben kızım vefat ettikten sonra bakmayalım görrmeyelim diye karar aldık.ii kide bakmamışız diyorum.o görüntü hiç çıkmazdı aklımızdan.en son emzirdikten sonra koluma yatırmıştım bembeyaz uyuyordu melekler gibi.onu hatırlıyorum.yavrum benim yaaaaaa

cnmm allahım kızını size bağışlasınnn :) bende oğlumu 10 günlükken kaybettim ve 9 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi kızım olacak oğlumun acısı hiç geçmeyecek biliyorum ama kızımla teselli oluyorum :( aynı korkuları bende yaşıyorum heran bişey olacakmış gibi hissediyorum kızımda beni bırakıp gidecekmiş gibi korkuyorum iice paronoya oldum hayırlıca doğursaydım diyorum :(

cnmm allahım kızını size bağışlasınnn :) bende oğlumu 10 günlükken kaybettim ve 9 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi kızım olacak oğlumun acısı hiç geçmeyecek biliyorum ama kızımla teselli oluyorum :KK43: aynı korkuları bende yaşıyorum heran bişey olacakmış gibi hissediyorum kızımda beni bırakıp gidecekmiş gibi korkuyorum iice paronoya oldum hayırlıca doğursaydım diyorum :KK43:
Canım inşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder...o korku hep icimizde olacak...biz bazen haftada 3-4kere doktora gidiyorduk az hisetim zaman,doktorum hemen gel diyordu...ck anlaşlı bir doktorum var,sezaryen olmak istiyorum dedim,tatilini iptal eti,benim senin yanında olmam lazım dedi.offff ck zor günlerdi,Allah inşallah daha büyük acılar yaşatmaz.

Canım inşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder...o korku hep icimizde olacak...biz bazen haftada 3-4kere doktora gidiyorduk az hisetim zaman,doktorum hemen gel diyordu...ck anlaşlı bir doktorum var,sezaryen olmak istiyorum dedim,tatilini iptal eti,benim senin yanında olmam lazım dedi.offff ck zor günlerdi,Allah inşallah daha büyük acılar yaşatmaz.
bende öyleyim malesef devamlı doktora gidiyorum bnm doktorumda çok anlayışlı sen bnm için özelsin özel durumun var seni çok ii anlıyorum diyo sağolsun. iki gündür karnım sertleşiyo çok korkuyorum :(

Back
X