• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

MelegimveAskim

cennette meleğim var
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.148
86
358
Ankara
KAYRA BATIN'IMA

BU SANA ıLK MEKTUBUM MELEGIM HAYALLERINLE AVUNDUGUM BEDENIME SIMSIKI SARILDIGIM SENI ILK DUYDUGUMDA MELEGIM DEDIGIM ıLK GOZ AGRIM
SEN GELMEDEN ONCE BILE SENI SEVMISTIM HEMDE ICIMDE HIC BILMEDIGIM BI SEVGIYLE SEN BANA GELDIKTEN SONRA HAYATIM DEGISTI SENINLE BERA-
BER BENDE BUYUDUM MELEGIM HERSEYI SENIN VARLIGINDA OGRENDIM IYILERI KOTULERI VE COK SABIR GOSTERDIM CUNKI SEN VARDIN VE BENIMLEYDIN
BEDENIMI SARAN SICACIK BIRI VARDI EVET SENDIN BU MELEGIM BAZEN SENINLE DERTLESIR BAZEN SEVER BAZENDE KIZARDIM AMA INAN MELEGIM ANNEN
SENI COK AMA COK SEVIYODU VE COK ISTIYORDU SENIN ICIN HERSEYE KATLANDI SENIN HER HALINI HAYAL ETTIM DOGDUGUNDA SENI KOLLARIMIN ARASINA
ALACAK SENI SIMSIKI SARACAKTIM SENI EMZIRMEYI BIR BILSEN NEKADAR COK ISTIYORDUM BENIM KOYNUMDA MISIL MISIL UYUMANI ODANI HAYAL EDIYORD-
UM.....
MELEGIM YINE SENI DUSUNUP AGLAMA KRIZINE GIRDIM SENı OZLEDIKCE ANDIKCA GOGUSLERIM VE CIGERIM SIZLIYOR AKLIMDAN BIRAN OLSUN CIKMI-
YORSUN MELEGIM SUAN CENNETTE BENI BEKLIYORSUN DUALARIM SENINLE KAYRAM ANNEN VE BABAN SENI COK SEVIYOR VE COK OZLUYOR VARLIGINLA
BIZI BILINMEZ SEVINC DENIZINE DUSURUP YOKLUGUNLA KOR BIR KUYUYA ATTIN BEBEGIM OYSAKI GELDIGIN GUN BAYRAMIM OLMUSTU VE SADECE 6 AY SURDU
BU MELEGIM........
SENINLE GECIRDIGIM GUNLER BENIM ICIN HER SANIYESI BIR SINAV OLDU BEBEGIM ANNEN IGNEDEN KORKAR HASTANEDEN NEFRET EDERDI
AMA SENIN ICIN HERSEYE KATLANDI SENI KAYBETMEMEK ICIN CUNKU SEN BANA GONDERILEN BIR MELEKTIN VE SENI KOKLAMAK ICIN ANNEN COK FEDAKARLIK
GOSTERDI AMA SEN CENNETLERE LAYIKMISIN SEN GERCEKTEN BIR MELEKMISIN OGLUSUM....EVET BABAN SENI OGLUSUM DIYE SEVERDI SENIN KAYRA BATIN
ODUGUNU BILMEDEN DAHA BEN KIZ DERDIM HAYIR DERDI BABAN OGLUSUM O DERDI SENIN ILK ERKEK OLDUGUNU BILE BABANIN AGZINDAN DUYDUM DOKTORDA
ILK TEKMENI HISSETTIGIMDE GERCEKTEN ICIMDE OLAGANUSTU BIR MELEK OLDUGUNU ANLADIM OKADAR MUTLU OLUYORDUM AZ BISEY HISSETMESEM HEMEN,
SENI MERAK EDERDIM OGLUSUM IYIMISIN DIYIP SORARDIM AMA SEN HILELIK YAPIP BABAN EVE GELINCE BENI TEKMELEMEYE BASLARDIN BABANLA OYNASMAYI
ISTERDIN HISSETTIRIRDIN BANADA BENI OPSUN DIYE KIPIR KIPIRDIN VE BABAN HEMEN GELIR SENI DOYASIYA OPERDI......

.......senağlama

Son düzenleme:
canım ya inan ne diyeceğimi bilemiyorummsenağlamasenağlama ben artık kafamı toparlayıp düzgün cümle bile kuramıyorumm mektup yazmayı bile denemedim yazamammdaasenağlama ama yüreğine eline sağlık ne güzel anlatmışsın meleğinii ,,,ben birgün doğumdan itibaren günlük şeklinde yazıyodum, anlatıyodum, oğlumuu, oğlumu gördüğüm anııı yazmaya gelince yazamadımm, ağlamaktannnnsenağlamasenağlama ve o yazı hala öle yarım duruyooo ,,o an mutluluk heyecan korkuu ağrıı endişe bütün duyguları aynı anda hissetmiştimm meleğimi ilk küvezde gördüğüm annnsenağlama herneyse daha fazla devam edemiyeceğimm ,,meleklerimiz şu an annelerini ve babalarını cennette bekliyolardır inş...

canım ya inan ne diyeceğimi bilemiyorummsenağlamasenağlama ben artık kafamı toparlayıp düzgün cümle bile kuramıyorumm mektup yazmayı bile denemedim yazamammdaasenağlama ama yüreğine eline sağlık ne güzel anlatmışsın meleğinii ,,,ben birgün doğumdan itibaren günlük şeklinde yazıyodum, anlatıyodum, oğlumuu, oğlumu gördüğüm anııı yazmaya gelince yazamadımm, ağlamaktannnnsenağlamasenağlama ve o yazı hala öle yarım duruyooo ,,o an mutluluk heyecan korkuu ağrıı endişe bütün duyguları aynı anda hissetmiştimm meleğimi ilk küvezde gördüğüm annnsenağlama herneyse daha fazla devam edemiyeceğimm ,,meleklerimiz şu an annelerini ve babalarını cennette bekliyolardır inş...
allah bol sabrımızı verır ınsallah onların yerı cennet bızlerı beklıyor olacak onlar

bende oğlumu 10 aylıkken trafik kazasında kaybettim offfff çok zor günlerdi bu konuyla ilgili çok kitap okudum kendimi avutmak için, biraz da olsa rahatladım,

'Ölüm anında çocuklarınıza cennetin göz kamaştıran güzellikleri gösterilir, onlarda seyrederken kendilerinden geçerler ve hiç acı hissetmezler' bu söz beni biraz rahatlatmıştı çünkü bizimki kaza olduğu için acaba çok canı yandı mı, acıları hissetti mi gibi sorular beni mahvediyordu. yavrum kucağımda gitti inşallah hiç birşey hissetmemiştir

'Şefkatli yaratıcı çocuklarınızı 'Cennet Çocuğu' olarak seçti ve cennetine layık gördü. Şimdi cennetin yamaçlarında meleklerle ve diğer cennet çocuklarıyla beraber koşup oynuyor'
ÇOCUK TAZİYENEMESİ- SAİD-İ NURSİ
sabır sabır sabır...........senağlamasenağlama

'

bende oğlumu 10 aylıkken trafik kazasında kaybettim offfff çok zor günlerdi bu konuyla ilgili çok kitap okudum kendimi avutmak için, biraz da olsa rahatladım,

'ölüm anında çocuklarınıza cennetin göz kamaştıran güzellikleri gösterilir, onlarda seyrederken kendilerinden geçerler ve hiç acı hissetmezler' bu söz beni biraz rahatlatmıştı çünkü bizimki kaza olduğu için acaba çok canı yandı mı, acıları hissetti mi gibi sorular beni mahvediyordu. Yavrum kucağımda gitti inşallah hiç birşey hissetmemiştir

'şefkatli yaratıcı çocuklarınızı 'cennet çocuğu' olarak seçti ve cennetine layık gördü. şimdi cennetin yamaçlarında meleklerle ve diğer cennet çocuklarıyla beraber koşup oynuyor'
çocuk taziyenemesi- said-i nursi
sabır sabır sabır...........senağlamasenağlama

'

canım benım allah sabrını versın onlar bızım sefaatcımız olucak senın dedıklerını dusununce sımdı bende senın yerıne koydum benımkı hafıf kaldı....acını tazelemek ıstemem ama nasıl oldu kaza merak ettım

canım 2.5 sene oldu şimdi ikiz bebeklerim var Allahıma şükürler olsun.
Kaza, Konya da oldu kendi arabamızla.Erkek kardeşimi askere götürdük (eşimin sözü vardı nereye çıkarsa ben götürecem demişti) dönerken oğlum kucağımda uyuyodu arabanın sağ arka tekeri patladı 4 takla atmışız eşimde ufak tefek sıyrıklar vardı, benim kaburga kemiklerim kırıldı, oğlum baygındı sanki hala uyuyomuş gibi.
1 gün yaşamış ben yoğun bakımdaydım, doktorun dediğine göre vücudunda kırılmayan kemik kalmamış, boynu bile kırılmış yavrumun, o günleri nasıl atlattım bilemezsiniz, ilk başlarda aptal gibiydim devamlı sakinleştirici vuruyolardı ama eve gelince eşyalarını görünce içime biriken bütün gözyaşlarımı akıttım .
Şimdi bi oğlum bi kızım var oğluma aynı ismi verdim
Allah kimseye yaşatmasın, evlat acısı göstermesin

Arkadaşlar Allah sabır versin bende 3 ay önce bebeklerimi kaybettim erken doğum yaptım 6 aylık oldular kızım 3 gün oğlum 5 gün yaşadı çok kötü Allah kimseye evlat acısı göstermesin.Bu arada meleğim ve aşkım mektubun çok güzel olmuş ama ben yazamam yazmaya dayanamam herhalde bende doğum yaptığım zamanlar hastanede bebeği yanında yatanlar, eve elim kolum boş buruk dönmek sütüm gelip bebeklerimi emzirememek geri gitmesi çok zoruma gidiyo.Aslında herşey zoruma gidiyo ama dayanmak çok zor. :((((

allahım gercekten sabrınızı versın canım yaa ıkız bebek daha zor dur allah kımseye yasatmasın dusmanım basına bıle evlat acısı cok zor meleklerımız bıze cennetten kardes yollar ınsallah

a.s.
Arkadaşlar Allah sabır versin bende 3 ay önce bebeklerimi kaybettim erken doğum yaptım 6 aylık oldular kızım 3 gün oğlum 5 gün yaşadı çok kötü Allah kimseye evlat acısı göstermesin.Bu arada meleğim ve aşkım mektubun çok güzel olmuş ama ben yazamam yazmaya dayanamam herhalde bende doğum yaptığım zamanlar hastanede bebeği yanında yatanlar, eve elim kolum boş buruk dönmek sütüm gelip bebeklerimi emzirememek geri gitmesi çok zoruma gidiyo.Aslında herşey zoruma gidiyo ama dayanmak çok zor. :((((

canım dr arıyosun ben bayramdan sonra bahar hastanesıne gıtcem guler yıldıza cok ıyı bır dr dor..sende bır dene orayı

hepimizin basi sagolsun arkadaslar cok zor evlat acisi,bunu yasayanlardan biride benim ,heleki onun kokusuna gulusune,bakisina sicakligina alisdikdan sonra ,bir gun birakip gidisi ,cok zor.Rabbim hepimize sabir versin...senağlama

hepimizin basi sagolsun arkadaslar cok zor evlat acisi,bunu yasayanlardan biride benim ,heleki onun kokusuna gulusune,bakisina sicakligina alisdikdan sonra ,bir gun birakip gidisi ,cok zor.Rabbim hepimize sabir versin...senağlama

Allah sabır versin nefisem senin ne oldu bebeğine?

bu acının tek ilacı tekrar bebek sahibi olmak en azından insanın acısı hafifliyor ben yedi yıldan sonra buldugum bebegimi cennete ugurladım iki yıl benim icin kabus gibiyidi sonra kızım bir yıl sonra öbür kızım simdi onların pesinden kosacagım diye aklıma bile gelmiyor taki benim gibi olan anneleri görünce o zaman icime sızısı düsüyor ama onlar cennet kusu annelerini almadan cennete bile girmeyecekler
allahım insallah bir an önce sizlerede verirde en azından acınız hafifler

ben dogum yapalı 1.5 ay oldu erken ama dogumda esım dusmedıgı ıcın kurtaj oldum ve cıft rahım dedı doktor oyuzden gıtcem rahım fılmı falan cektırcem

Kaç haftalık doğum yaptın ? Benimde içimde parça kalmış doğumda bende kürtaja girdim doğumdan hemen sonra hangi hastanede doğum yaptın? doktorun kimdi?Fazla soru sordum galiba ama merak ettim.

Kızıma;meleğime

hiç istememiştim seni aslında;nasıl bakarız,geleceğini nasıl saglarız demiştim..içime düştügünde ve doktor düşük tehliken var dediginde ise vazgeçtim isteksizliğimden..
her ay doktorda aldım solugu;ve sana bir dosya hazırladım..şeffaf ve resimlerin bilgilerinin yazdıgı bir dosya..kızım ne şanslı diyordum..karnımdaki halini bile görebilcek
dogumdan öyle korkuyordum ki seni görünce her şey bitmişti zaten..hayatımı sana adamaya öyle hazırdım ki!!
Kucagıma aldıgım ilk günden o anlamlı bakışlar sanki sadece benim meleğime özeldi..
Altını degiştirişim;yıkayışımız seni;emzirmem,uyudun sanıp bereni açtıgımda bana cin gibi gözlerinle bakışın hep her an aklımda..
Her emme saatinde gögüslerim sızlıyor kızım;her bebek agladıgında benim kızım diyorum..
Her gece yeni;senli bir güne uyanmak ümidiyle yatarken;sabah oldugunda çıldırıyorum bebegim,prensesim benim..
Gece sende üşürsün diye camı kapatıyorum..bir an çıldırcak gibi oluyorum..sonra şükür deyip toparlanıyorum..
Çok güzeldin bebegim;benim güzelimdin belki de..günahsızdın..tertemizdin..içimde hiçbişeyi bırakmadın..ANNE de dedin bana son üç gün..kurtar beni der gibi baktın yüzüme..Ama çaresizdim öyküm..canımı çıkarabilsem sana verirdim inan..
Seni hiçbir zaman unutmayacagım..gülüşün hep benim gözlerimde yasayacak..akan yasım;geçen dakikalar bizi hep birbirimize yakınlaştıracak..
Beni bekle kızım;er yada geç bende senin yanında olacagım;sende benim kollarımda..
SENİ ÇOK SEVİYORUM

Bir umut beslersin, büyütürsün içinde
Sonra yagmur yagar; yitirirsin her şeyi
Kahrolursun hep aglarsın
Haykırırsın ama duyuramazsın…

Öyküm,ben seni görüyorum,hissediyorum.en çok içimi acıtan ne biliyo musun büyüdügünü görememek ses tonunu bilememek,bayramları sensiz geçirmek..yani, kısaca sensiz yaşamak…gözlerin hep gözlerimde

Kızıma;meleğime

hiç istememiştim seni aslında;nasıl bakarız,geleceğini nasıl saglarız demiştim..içime düştügünde ve doktor düşük tehliken var dediginde ise vazgeçtim isteksizliğimden..
her ay doktorda aldım solugu;ve sana bir dosya hazırladım..şeffaf ve resimlerin bilgilerinin yazdıgı bir dosya..kızım ne şanslı diyordum..karnımdaki halini bile görebilcek
dogumdan öyle korkuyordum ki seni görünce her şey bitmişti zaten..hayatımı sana adamaya öyle hazırdım ki!!
Kucagıma aldıgım ilk günden o anlamlı bakışlar sanki sadece benim meleğime özeldi..
Altını degiştirişim;yıkayışımız seni;emzirmem,uyudun sanıp bereni açtıgımda bana cin gibi gözlerinle bakışın hep her an aklımda..
Her emme saatinde gögüslerim sızlıyor kızım;her bebek agladıgında benim kızım diyorum..
Her gece yeni;senli bir güne uyanmak ümidiyle yatarken;sabah oldugunda çıldırıyorum bebegim,prensesim benim..
Gece sende üşürsün diye camı kapatıyorum..bir an çıldırcak gibi oluyorum..sonra şükür deyip toparlanıyorum..
Çok güzeldin bebegim;benim güzelimdin belki de..günahsızdın..tertemizdin..içimde hiçbişeyi bırakmadın..ANNE de dedin bana son üç gün..kurtar beni der gibi baktın yüzüme..Ama çaresizdim öyküm..canımı çıkarabilsem sana verirdim inan..
Seni hiçbir zaman unutmayacagım..gülüşün hep benim gözlerimde yasayacak..akan yasım;geçen dakikalar bizi hep birbirimize yakınlaştıracak..
Beni bekle kızım;er yada geç bende senin yanında olacagım;sende benim kollarımda..
SENİ ÇOK SEVİYORUM

Bir umut beslersin, büyütürsün içinde
Sonra yagmur yagar; yitirirsin her şeyi
Kahrolursun hep aglarsın
Haykırırsın ama duyuramazsın…

Öyküm,ben seni görüyorum,hissediyorum.en çok içimi acıtan ne biliyo musun büyüdügünü görememek ses tonunu bilememek,bayramları sensiz geçirmek..yani, kısaca sensiz yaşamak…gözlerin hep gözlerimde

allah sabrını versın meleklerımız bızı cennet kapısında beklyor

Back
X