- 22 Eylül 2015
- 14
- 38
- 3
- 40
- Konu Sahibi MelegimveAskim
- #1.681
Benim
Benim bu ay 5ay dolcak..hala aklımı kaçırcak gibi oluyorum feryat edesim geliyor..ama işte bir şekilde bu yarım kalmışlığınla yaşamayı öğreniyorsun..benzer bir kayıp yaşayan arkadaşım benim kızım gittiğinde,"3-6-9.aylar"demişti..travmaların atlatılması için gereken süreymiş..heralde doğru..ama tabi gün geçmioki hatırlama..gözün dolmasın..sadece hayata karışıosun..ben kendime yas süresi vermiştim. Gebelik normalde 40haftaysa 13 hafta yerlere yapıştım..sürekli hastaydım..baş ağrıları..tansiyon..mide krampları..sonra dedim ki napıosun??kendine napıosun??sen gidersen kalanlara nolcak?bilmiorum arkadaşlar Allah bize güç versin..hala yanıo içim..hamilelik kiloları bile gitmedi..loğusaydık anlamı yoktu..ve umutlarımız hayallerimiz yarım kaldı..Allah yarımlarımızı tam etsin..meleklerimiz sağlıklı uzun ömürlü hayırlı kardeşler göndersin..size sıkı sıkı sarılıyorum..Ah annem bir hafta oldu sen benden gideli.. sanki bi' ömür geçmiş gibi.. öyle içim acıyo ki.. Bu acıya tarif bulamıyorum, her gelen senin nasıl gittiğini soruyo.. Onlara "bebeğim öldü" diyemiyorum.. O ölüm kelimesi çıkmıyo ağzımdan, sana yakışmıyo be annem.. Bi' ömürlük hayaller kurmuştum ben seninle.. sen benim karnımda tekmeler atarken.. Ne umutlarımız vardı bizim bebeğim, baban gelecek kışa yavrumuzla gireceğiz diye kar yağdığında sevinmişti.. Ben de babana, terasımızda minik bir kardan adam yaparız yavrumuza demiştim, gülüşmüştük.. Şimdi hepsini acıyla hatırlıyorum, biliyorum bizim hayallerimiz sonsuzlukta yaşanacak.. Sen gelip eteklerimden tutacaksın, anne gitme diyeceksin.. Biliyorum annem ama yüreğime anlatamıyorum.. Acın tarifsiz, şu an ağlayarak yazıyorum.. Seni bir ömür özleyeceğim bebeğim.. Seni bir ömür unutmayacağım..