• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

eddfe5eeannegif.gif

Çok ama çok özlüyorum bir yıl oldu bebeğini kaybedeli. Hiç gecmiyormu bu aci acaba hiç azalmiyormu. 64gün yaşadı oğlum 3gun evde 61gun yoğun bakımda . Cok savasti benimoglum hayata tutunmak icin. Emzirdim kokladim oğlumu kokusu hala burnumda. canim cok yaniyor ama ayakta duruyorum kızım var 5yasinda hala kardeşini soruyor bana... yaşasaydı diye dusunmek en zoru belkide. Gerçekten kavusurmuyuz öldükten sonra meleklerimize tek tesellim bu çünkü.

hiccc
Çok ama çok özlüyorum bir yıl oldu bebeğini kaybedeli. Hiç gecmiyormu bu aci acaba hiç azalmiyormu. 64gün yaşadı oğlum 3gun evde 61gun yoğun bakımda . Cok savasti benimoglum hayata tutunmak icin. Emzirdim kokladim oğlumu kokusu hala burnumda. canim cok yaniyor ama ayakta duruyorum kızım var 5yasinda hala kardeşini soruyor bana... yaşasaydı diye dusunmek en zoru belkide. Gerçekten kavusurmuyuz öldükten sonra meleklerimize tek tesellim bu çünkü.
hıccc gecmeyen bırrr acııı nedrr dyee sorsalar tekkk cevabımdır evlat acısı Allah kımseye yasatmasın bırdahada bz yasamayalım InsaAllah bakkk ne kadar yerını tutmasada br tane dahaa yasama sebebın varmıs Allah uzun omurler versın benım melegım kızım 6 yl sonra gelmstı bana smdk bombosum tekkk tesellm onaa kavusma umudum Allah sabır versın yukumuzu hafıfletsın InsaAllah..........

herkesın bır hıkayesı var bazıları anne karnındayken kaybettıgı melegıne bazıları kucagına alıp gözlrine bakan cennet kokulusunu alan anneleriz biz :(bnde yavrumu 14 haftalıkken karnımda öldü melegim daha 1 ay oldu o kadar zor gunlerdıkı cok zor...caresizlik cok zor rabbım olmasa merhametı olmasa ınanın dayanılcak bısey degıl o kalp sancısı hala gozumun onunde melegım o hastanede bn sancı cekerken gelen bebek seslerı anne cıglıkları hala kulagımda her duydugumda acımı unutup yüregim yandı onu o kadar cok sevıyorumkı canım yavrum senı cok ozluyorum bn senınle bırlıkte ılk annelıgımı tattım o kadar guzelmıskı anne olmak senı hep hayal etmıstım gözlerını annen gıbı renklı gozlumuydyn acaba dıyordum neşe ıcınde yatagıma geldıgın anları sacını oksadıgımı ıcıme cekerek kokladıgımı yavrum benım senı cok ozluyoum cennet kokulum hep gozumun onundesın ultrasyondakı halleın kıpırdayısın canım cok yanıyor yavrum senı cok sevıyorum sen benım merhametlı yavrumsun

herkesın bır hıkayesı var bazıları anne karnındayken kaybettıgı melegıne bazıları kucagına alıp gözlrine bakan cennet kokulusunu alan anneleriz biz :KK43:bnde yavrumu 14 haftalıkken karnımda öldü melegim daha 1 ay oldu o kadar zor gunlerdıkı cok zor...caresizlik cok zor rabbım olmasa merhametı olmasa ınanın dayanılcak bısey degıl o kalp sancısı hala gozumun onunde melegım o hastanede bn sancı cekerken gelen bebek seslerı anne cıglıkları hala kulagımda her duydugumda acımı unutup yüregim yandı onu o kadar cok sevıyorumkı canım yavrum senı cok ozluyorum bn senınle bırlıkte ılk annelıgımı tattım o kadar guzelmıskı anne olmak senı hep hayal etmıstım gözlerını annen gıbı renklı gozlumuydyn acaba dıyordum neşe ıcınde yatagıma geldıgın anları sacını oksadıgımı ıcıme cekerek kokladıgımı yavrum benım senı cok ozluyoum cennet kokulum hep gozumun onundesın ultrasyondakı halleın kıpırdayısın canım cok yanıyor yavrum senı cok sevıyorum sen benım merhametlı yavrumsun

Canım başın sağ olsun senin de. Çok zor imtihanımız, çok zor. Ama inan hareketlerini hissedip, senin sesine tepki vermesi. Görmesen de aranızda bağ kurulması. Her şeyini tamamlayıp kavuşacağın güne günler kala kaybetmek çok daha kötü. Hatta kucağına alıp, göz göze bakışıp, emzirdikten sonra kaybetmek o çok daha kötüdür sanırım. Ben 36.haftada kaybettim, her şeyini tamamladığım gün kalbi durmuş oğlumun :( Soğuk bedenini koklayıp, öpebildim. O hastanede herkes mutlu mesut bebeğiyle birlikteyken, koridorda bebek sesleri varken ben ağlamaktan yüzüm gözüm şiş bir şekilde o koridorda yürümek zorunda kaldım :( Yan doğum odasındaki kadın bebeğine kavuşmak için sancı çekerken, ben suni sancıyla kalbi durmuş bir bebeği doğurmaya çalıştım 12 saat boyunca. Olmadı, sezaryene alındım. Gözümü açar açmaz sorduğum ilk şey yaşıyor mu? Kalbinin atmadığını ultrasonda görmeme rağmen hala bir umut varmış içimde :(

Çok zor yaşadığımız şey. Rabbim hiç bir anneyi evladıyla imtihan etmesin. Dayanması çok zor. Bu yangın ölene kadar devam edecek. Başka çocuklarımız olacak elbette ama biz ilk göz ağrılarımızı unutamayacağız hiç bir zaman. Kalbimizde bir sızı olarak kalacaklar. Bizim cennet çocuklarımız onlar. Rabbim evlatlarımıza cennette kavuşmamızı nasip etsin inşallah. En tez ve hayırlı zamanda da kucaklarımızı sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarla doldursun inşallah...

Kalbinin durmasına sebep olarak ne gösterdiler peki? Bende kan pıhtılaşması çıktı. Bu sebepten şuan kan sulandırı hap ve pıhtılaşmayı önleyici iğne kullanıyorum. Sen de bence genetik testlerini yaptırıp, sebebini araştır canım. Sebebini araştırdıktan sonra tekrar yeni bir bebek düşün bence...

Canım başın sağ olsun senin de. Çok zor imtihanımız, çok zor. Ama inan hareketlerini hissedip, senin sesine tepki vermesi. Görmesen de aranızda bağ kurulması. Her şeyini tamamlayıp kavuşacağın güne günler kala kaybetmek çok daha kötü. Hatta kucağına alıp, göz göze bakışıp, emzirdikten sonra kaybetmek o çok daha kötüdür sanırım. Ben 36.haftada kaybettim, her şeyini tamamladığım gün kalbi durmuş oğlumun :KK43: Soğuk bedenini koklayıp, öpebildim. O hastanede herkes mutlu mesut bebeğiyle birlikteyken, koridorda bebek sesleri varken ben ağlamaktan yüzüm gözüm şiş bir şekilde o koridorda yürümek zorunda kaldım :KK43: Yan doğum odasındaki kadın bebeğine kavuşmak için sancı çekerken, ben suni sancıyla kalbi durmuş bir bebeği doğurmaya çalıştım 12 saat boyunca. Olmadı, sezaryene alındım. Gözümü açar açmaz sorduğum ilk şey yaşıyor mu? Kalbinin atmadığını ultrasonda görmeme rağmen hala bir umut varmış içimde :KK43:

Çok zor yaşadığımız şey. Rabbim hiç bir anneyi evladıyla imtihan etmesin. Dayanması çok zor. Bu yangın ölene kadar devam edecek. Başka çocuklarımız olacak elbette ama biz ilk göz ağrılarımızı unutamayacağız hiç bir zaman. Kalbimizde bir sızı olarak kalacaklar. Bizim cennet çocuklarımız onlar. Rabbim evlatlarımıza cennette kavuşmamızı nasip etsin inşallah. En tez ve hayırlı zamanda da kucaklarımızı sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarla doldursun inşallah...

Kalbinin durmasına sebep olarak ne gösterdiler peki? Bende kan pıhtılaşması çıktı. Bu sebepten şuan kan sulandırı hap ve pıhtılaşmayı önleyici iğne kullanıyorum. Sen de bence genetik testlerini yaptırıp, sebebini araştır canım. Sebebini araştırdıktan sonra tekrar yeni bir bebek düşün bence...
canım benım
Canım başın sağ olsun senin de. Çok zor imtihanımız, çok zor. Ama inan hareketlerini hissedip, senin sesine tepki vermesi. Görmesen de aranızda bağ kurulması. Her şeyini tamamlayıp kavuşacağın güne günler kala kaybetmek çok daha kötü. Hatta kucağına alıp, göz göze bakışıp, emzirdikten sonra kaybetmek o çok daha kötüdür sanırım. Ben 36.haftada kaybettim, her şeyini tamamladığım gün kalbi durmuş oğlumun :KK43: Soğuk bedenini koklayıp, öpebildim. O hastanede herkes mutlu mesut bebeğiyle birlikteyken, koridorda bebek sesleri varken ben ağlamaktan yüzüm gözüm şiş bir şekilde o koridorda yürümek zorunda kaldım :KK43: Yan doğum odasındaki kadın bebeğine kavuşmak için sancı çekerken, ben suni sancıyla kalbi durmuş bir bebeği doğurmaya çalıştım 12 saat boyunca. Olmadı, sezaryene alındım. Gözümü açar açmaz sorduğum ilk şey yaşıyor mu? Kalbinin atmadığını ultrasonda görmeme rağmen hala bir umut varmış içimde :KK43:

ınankı yazdıklarını aglayarak okudum canım seın her kelımenı o kadar derın hıssettımkı senı yaşadım resmen okuyunca :KK43:rabbım sana sabır versın rabbım ısyanlara dusurmesın bn hala aglıyorum evde tekken ıcımden baska bır ben cıkıyo sankı agıtlar yakıyorum sesızce kımse duymasın dıye herkes cok gucluyum sanıyo ama degılım yurek sancımı bızm gıbı annlerden baska kımse anlayamaz :KK43:bn fakultede yaptım canım dogumumu normal dogum 12 haftalıken bebegıme down sendromu dedıler ense kalınlıgndan dolayı yavrumu o uzuntuyle 2 hafta tasıdım sonra bebekte ödem var dedıler yaygın hidrops fazla yaşamaz ölür dedıler oylede oldu 1 hafta sonra öldü karnımda :KK43:genetik ıncelemeye vercektım bebek ıcımde 3 gun fılan ölü kalmıs bakılamadı uygun degıl dedıler bızde esımle kan verdık temmuzda alcaz sonucunu dedıgın gıbı belkı pıhtılasma vardır zaten ogrenmeden hamıle kalmayı dusunmedım hala cok korkuyorum hep ole olcak dıye bn anne olamıcakmıyım dıe:KK43:ama rabbıme hep dua edıyrum ınankı rabbım dualrımız boş cevırmıyo rabbım bıze ınsalah hayırlı saglıklı evlatlar verırı kucaklarımız boş kalmaz ınsalah ben hepmız ııcn her namazlarımda dua edıyorum sende uzulme olurmu rabbım ımtahını bu onlar cennete bızı beklıyo bız gorcez yavrularımızı sen mıs kokulu yavrunun kokusu duycan sarılcan kalbını dınlıcn onun ultrasynda dınledıgın gıbı bn ınanıyorum cunku rabbıme dua edıyorum gerı cevırmıcek bızı sende bol bol dua et kuzum rabbım dua edenı yalvaranı sever vakıt dua vaktıdır

canım benım

ınankı yazdıklarını aglayarak okudum canım seın her kelımenı o kadar derın hıssettımkı senı yaşadım resmen okuyunca :KK43:rabbım sana sabır versın rabbım ısyanlara dusurmesın bn hala aglıyorum evde tekken ıcımden baska bır ben cıkıyo sankı agıtlar yakıyorum sesızce kımse duymasın dıye herkes cok gucluyum sanıyo ama degılım yurek sancımı bızm gıbı annlerden baska kımse anlayamaz :KK43:bn fakultede yaptım canım dogumumu normal dogum 12 haftalıken bebegıme down sendromu dedıler ense kalınlıgndan dolayı yavrumu o uzuntuyle 2 hafta tasıdım sonra bebekte ödem var dedıler yaygın hidrops fazla yaşamaz ölür dedıler oylede oldu 1 hafta sonra öldü karnımda :KK43:genetik ıncelemeye vercektım bebek ıcımde 3 gun fılan ölü kalmıs bakılamadı uygun degıl dedıler bızde esımle kan verdık temmuzda alcaz sonucunu dedıgın gıbı belkı pıhtılasma vardır zaten ogrenmeden hamıle kalmayı dusunmedım hala cok korkuyorum hep ole olcak dıye bn anne olamıcakmıyım dıe:KK43:ama rabbıme hep dua edıyrum ınankı rabbım dualrımız boş cevırmıyo rabbım bıze ınsalah hayırlı saglıklı evlatlar verırı kucaklarımız boş kalmaz ınsalah ben hepmız ııcn her namazlarımda dua edıyorum sende uzulme olurmu rabbım ımtahını bu onlar cennete bızı beklıyo bız gorcez yavrularımızı sen mıs kokulu yavrunun kokusu duycan sarılcan kalbını dınlıcn onun ultrasynda dınledıgın gıbı bn ınanıyorum cunku rabbıme dua edıyorum gerı cevırmıcek bızı sende bol bol dua et kuzum rabbım dua edenı yalvaranı sever vakıt dua vaktıdır

Ben de hep dua ediyorum hepimize. Zaten içimizi soğutabilen tek şey bu değil mi? Dua edeceğiz ve sabredeceğiz. İsyan etmek yok. Bizim sınavımız da böyleymiş. Rabbim kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş. İnşallah ikinci bir defa aynı acıyla sınamaz Rabbim bizi. Bu çektiğimiz acıların ben inanıyorum ki bir mükafatı vardır. İnşallah meleklerimizle cennette kavuşup, ebediyen birlikte olacağız...

Ben de hep dua ediyorum hepimize. Zaten içimizi soğutabilen tek şey bu değil mi? Dua edeceğiz ve sabredeceğiz. İsyan etmek yok. Bizim sınavımız da böyleymiş. Rabbim kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş. İnşallah ikinci bir defa aynı acıyla sınamaz Rabbim bizi. Bu çektiğimiz acıların ben inanıyorum ki bir mükafatı vardır. İnşallah meleklerimizle cennette kavuşup, ebediyen birlikte olacağız...
inşalah canım inşalah..

Benim kızım 43 gün yaşadı herkese herşeye inat emzirdim kokladım çok güçlü bir kızdı ama ömrü o kadarmış meleğimin ben 5. Aydan beri her an kaybetme korkusuyla yaşadım ama inanın ki yüzünü gördükten emzirdikten sonra kaybetmek daha da acı ..evlat karnında 14 hafta da 36 haftada taşısan büyütsende acı aynı acı evlat acısı ama daha erken kaybedenin toparlanma süresi atlatma süresi daha kolay belki bilemiyorum Allah hepimize sabır versin sizler en azından kucağıma almadım diyerek bize bakarak teselli edebilirsiniz kendinizi bizde analar besleyip büyütüp asker yollayıp kaybedenleri görerek böylesi daha da zordur diye teselli bulmaya çalışıyoruz

B BlackandBlack sende sezeryan olmuşsun canım bende herşeyi göze alarak sezeryan oldum herşeye rağmen çok umutluydum zorda olsa süreci atlatıcaz kızım sağlıklı olacak diyordum şimdi kucağım boş sen ne kadar bekledin ben henüz Dr a gitmedim çok yeni ama bi yandan deli gibi çocuk istiyorum bi yandan Z zeynephiraa İn dediği gibi ya aynısı olursa ya hiç çocuk sahibi olamazsam diye çok korkuyorum inşallah sağ salim kucağına alırsın alırız bebeklerimizi ablalarına abilerine de cennette kavuşuruz

B BlackandBlack sende sezeryan olmuşsun canım bende herşeyi göze alarak sezeryan oldum herşeye rağmen çok umutluydum zorda olsa süreci atlatıcaz kızım sağlıklı olacak diyordum şimdi kucağım boş sen ne kadar bekledin ben henüz Dr a gitmedim çok yeni ama bi yandan deli gibi çocuk istiyorum bi yandan Z zeynephiraa İn dediği gibi ya aynısı olursa ya hiç çocuk sahibi olamazsam diye çok korkuyorum inşallah sağ salim kucağına alırsın alırız bebeklerimizi ablalarına abilerine de cennette kavuşuruz

Ben 4.aydan sonra korunmayı bıraktım dr.umun tavsiyesiyle ve 5.5 ay sonra da hamile kaldım. Sizin hissettiklerinizi ben de hissettim. Bir yandan deli gibi bebek istiyordum, bir yandan da ya ona da birşey olursa korkusu vardı. Bir yandan da ya bir daha bebeğim olmazsa korkusu... Sanırım her melek annesi aynı duygusal süreçten geçiyor. En sonunda dr.umu dinlemeye karar verdim. O ne zaman hazirsin derse o zaman başlayacağım dedim. Bu süreçte yaptırmam gereken testleri yaptırdım ve psikolojik destek aldım. Hem bedenen hem ruhen kendimi toparlamaya çalıştım.

Oğluma 8 ayda gebe kalabilmistim çok şükür buna 2.ayda gebe kaldım. Rabbim Size de en tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Çabuk iyileşmek istiyorsanız protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenin. Özellikle kuzu kemiği kaynatıp suyunu her yemeklerini ze koymaya çalışın. Dikiş yerleriniz daha çabuk iyileşir. Dr.umun tavsiyesiydi bunlar...

rabbim yeniden hamıle kalan arkadaşlarıma evlatlarını saglıcakla kucaklarına almayı nasıp etsın inşallh tekrar yaşatmaz rabbım o sıkıntılı günleri dedıgım gıbı bn 14 haftalıkken kaybettım karnımda yavrumu ama dogurup koklamak görmek emzırmek cok cok zor :(ınanın sız anlatırken kendımı koyuyrumda off dayınılmıcakk bı acı dıyorum ama rabbım ssabır versın hepımıze.. bn yanlıs mı yaptım bılmıyorum ama cok dua ettım yavrumun alacagı nefes yoksa yıyecek ekmegı yoksa rabbım cok buyumesınde hıssetmım kıprdılarını yavrumun dıe :(ole bır sınav kı bu dunya arkadaslar hıc umdagınız anda hayatınızda unutmayagınız seyler yasıyoruz belkı bu sıkıntıların arkasında bılmedıgımız bır mukafat vardır rabbımn hedıyesı ama ıste o an sadece bır once sonuclansın dıe odaklanıyoruz :(

rabbim yeniden hamıle kalan arkadaşlarıma evlatlarını saglıcakla kucaklarına almayı nasıp etsın inşallh tekrar yaşatmaz rabbım o sıkıntılı günleri dedıgım gıbı bn 14 haftalıkken kaybettım karnımda yavrumu ama dogurup koklamak görmek emzırmek cok cok zor :KK43:ınanın sız anlatırken kendımı koyuyrumda off dayınılmıcakk bı acı dıyorum ama rabbım ssabır versın hepımıze.. bn yanlıs mı yaptım bılmıyorum ama cok dua ettım yavrumun alacagı nefes yoksa yıyecek ekmegı yoksa rabbım cok buyumesınde hıssetmım kıprdılarını yavrumun dıe :KK43:ole bır sınav kı bu dunya arkadaslar hıc umdagınız anda hayatınızda unutmayagınız seyler yasıyoruz belkı bu sıkıntıların arkasında bılmedıgımız bır mukafat vardır rabbımn hedıyesı ama ıste o an sadece bır once sonuclansın dıe odaklanıyoruz :KK43:

Ben de 28.haftaya kadar hep korkuyordum bebeğime bir şey olacak, onu kaybedeceğim diye ki herhangi bir problem de yaşamamıştım gebeliğim boyunca. 28.haftayı doldurduktan sonra bir oh çekmiştim. " Oğlum artık doğsan da bir şekilde hayatta kalırsın Allah'ın izniyle" demiştim ve o güne kadar da hiç bir şey almamıştım oğluma. Meğer 8 hafta sonra melek olacakmış oğlum her şeyini tamamladıktan sonra :( Rabbimin hepimiz için imtihanı farklı, bizim için de bunu münasip görmüş. Rabbimden gelen her şeye başım üstüne. Asla isyan etmek yok. Ağlamak var, acı çekmek var, yanmak var ama isyan etmeyelim. Elbet bizim sınavımız büyük olduğu gibi mükafatımız da büyüktür. Meleklerimizle sonsuz hayatta birlikte olacağız Rabbimin izniyle. Hep bunun hayaliyle avuttum kendimi. Oğluma kavuşacağım günü düşünerek güçlendirdim kendimi... Rabbim aynı acıyla sınamasın inşallah...

rabbıme o kadar dua ettımkı o gunler alahım gücüm kalmadı dedım:(cunku olaya her acıdan baktım olumlu yada olmsuz sonuclansın ama cıft taraflı dsunmek cok zordu cok zor gunlerdı :(şimdi o kadar cok korkuyorumkı tekrar hamıle kalmaya aradn bır sene gecsede bn gene cok korkcam:(belkıde cesaret edıp hıc kalamıcam hamıle :(

Benimde henüz 19 gün oldu Z zeynephiraa doğum yapalı da 2 ay oldu B BlackandBlack bende sizin gibi hep bi korkuyla yaşadım 4. Ayıma kadar wc ye hep bi tedirgin giderdim şimdi kanama olacak kaybedeceğim diye bende tam oh bu saatten sonra Allah'ın izniyle bişey olmaz diye düşünürken 21. Haftamda hiç suyum kalmadığını öğrendim 5 . Ay kontrolüme günler kala sonrada hep tedirgin bekleyiş her an kaybetme korkusu 37. Haftamda kızım doğdu ama böbrekleri maalesef görevini yerine getirmiyordu 3 günlükken diyalize başlandı ama büyük insanların bile dayanamadığı diyalize benim meleğim boyundan büyük bi acı ile direndi maalesef ömrü kelebek kadarmış yavrumun ben şuan hasteneyi arayıp epikriz i istemeye bile cesaretim yok siz ne gibi testler yaptırdınız kadın doğumcunuz mu yönlendirdi şu şu testleri yaptırın diye B BlackandBlack ve 12. Haftada ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyormusumuz

B BlackandBlack bu arada yukarıda yazdıklarınız için çok teşekkür ediyorum şuan için bi tek beslenmeye dikkat edicem gibi henüz kadın doğumcuma gitmeye bile cesaretim yok (Rahmim ne durumda hiç bilmiyorum) orda sıra beklerken kendimi tutamam herhalde meleğim için gidiyordum hep. Bu hep böyle mi olacak çok yeni diye mi böyle :(

Back
X