- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi MelegimveAskim
- #1.781
Benimde henüz 19 gün oldu Z zeynephiraa doğum yapalı da 2 ay oldu B BlackandBlack bende sizin gibi hep bi korkuyla yaşadım 4. Ayıma kadar wc ye hep bi tedirgin giderdim şimdi kanama olacak kaybedeceğim diye bende tam oh bu saatten sonra Allah'ın izniyle bişey olmaz diye düşünürken 21. Haftamda hiç suyum kalmadığını öğrendim 5 . Ay kontrolüme günler kala sonrada hep tedirgin bekleyiş her an kaybetme korkusu 37. Haftamda kızım doğdu ama böbrekleri maalesef görevini yerine getirmiyordu 3 günlükken diyalize başlandı ama büyük insanların bile dayanamadığı diyalize benim meleğim boyundan büyük bi acı ile direndi maalesef ömrü kelebek kadarmış yavrumun ben şuan hasteneyi arayıp epikriz i istemeye bile cesaretim yok siz ne gibi testler yaptırdınız kadın doğumcunuz mu yönlendirdi şu şu testleri yaptırın diye B BlackandBlack ve 12. Haftada ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyormusumuz
Evet canım, yaptırmayı düşünüyorum. Yarın akşam randevumuz var, inşallah her şey yolundadır. Biz epikrizleri bebeğimi kaybettiğimiz zaman istemiştik. Hatta hastane yapılan tüm test sonuçlarını da istedik ( sağ olsun eniştemin fikriydi) Ben 7.aya kadar başka bir dr. tarafından takip ediliyordum, sonra o dr.um hastaneden ayrıldı. Gittiği hastane de bize uzaktı, mecbur aynı hastanede başka bir dr.la devam etmek zorunda kaldık

B BlackandBlack bu arada yukarıda yazdıklarınız için çok teşekkür ediyorum şuan için bi tek beslenmeye dikkat edicem gibi henüz kadın doğumcuma gitmeye bile cesaretim yok (Rahmim ne durumda hiç bilmiyorum) orda sıra beklerken kendimi tutamam herhalde meleğim için gidiyordum hep. Bu hep böyle mi olacak çok yeni diye mi böyle![]()
Sen bilirsin ama bence Dr.unu değiştir canım. O hastaneye her gittiğinde miniğini hatırlayacaksın, üzüleceksin... Ben doğum yaptığım hastaneye başka sağlık problemlerimde bile gitmiyorum. Çünkü her yer bana oğlumu kaybettiğim günü hatırlatıyor