- Konu Sahibi MelegimveAskim
canım benim mektubun çok güzel yazmışın allah hepinize sabırlar versin dün eşimle okuttuk mektubunu çok etkilendik umarım tez zamanda sağlıklı bişekilde bebeciğini kucağına alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 3 sene önce 10 aylık oğlum u kaybettim sonra Allah ikiz verdi sabrın sonu selamet zaten bu acının tek çaresi sabır
banada herkes bir daha olur bunu unutursun diyodu ben asla unutamam diyordum ama şimdi ikizlerim var oğlumada onun ismini koydum aradabir aklıma geldikçe ağlıyorum ama şimdi iki evladım var onlara sarılıp kokluyorum hepsinin kokusu aynı
lütfen kendinizi bırakmayın bünyeniz toparlanınca yine deneyin evet bu acı bambaşka tarifi yok hele benim gibi kucağına alıp kokusunu içine çekenler için daha zor
sabır sabır sabır:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım benim mektubun çok güzel yazmışın allah hepinize sabırlar versin dün eşimle okuttuk mektubunu çok etkilendik umarım tez zamanda sağlıklı bişekilde bebeciğini kucağına alırsın
hepinizin başı sağolsun. Allah sobrınızı bol versin İnşaallah bu sabırlarınızın sonunda cennnette yavrularınıza kavuşursunuz...
Rabbim Günahsız Yavrularınızı cennetin en güzel köşesine götürdü. bundan emin olun. onlar birer melek onları dünyaya getiren sizlerde birer melksiniz.
kızlar ne acıki 4. bebegımde annesını bıraıp gıttı en yakın bıldıgım dostlatım bıle bana ıyıkı delırmıyosun dıyolar ama ıcımın yangınını bılmıyolarkı her nefes alısımda kırgınlıgımı umtsuzlugumu gıderek bı karanlıgın ıcıne suruklenıyorum onlar bılmıyo ama ben bılıyorumkı evlatlarımız bıze verılen bır emanet bu dunyada zamanı geldıgınde mevlam alır bızlerden cunku sahıplerı bız degılızkı rabbım dıger bebklerımıze uzun ve hayırlı omurler versın yasamayan anlamıyo meleklerın annelerı.......
sensız sızsız bı karanlıgın ıcındeyım bagırıyorum duyan ses veren yok sadce sesım yankı olarak donuyo bana bı ısık var sadece belkı cok uzaklarda hadı gel be annecıgım alıyım senı kucagıma ıcıme cekeyım cennet kokunu gel artık annecıgın tukenmeden..........
bebeğine çok güzel mektup yazmışsın benim kızımda 17 haftalıktı hiçbir sorunum yoktu çok sağlıklıydı pembe bir akıntım geldi dr aradım hastaneye gelin dedi alttan muayene etti rahimde 1 cm açılma var dedi 2 gün hastanede kaldım serumlar alttan muayeneler bilmiyorum düştü bebeğim plesanta içinde geldi suyu sonu bebek bir zar içinde geldi normal doğum yaptım yavrumu canımı istedim getirdiler doğduğunda kalbi atıyormuş ellerini ayaklarını oynatmış sonra ...eve getirdik ondan hiç ayrılmak istemedim eşim ve kardeşim mezarlığa götürüp gömdüler fatmanazımı kızımla beraber bir parçamıda gömdüler bu acı hiç bir acıya benzemiyor Rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı uzun ömürlü olur inşallahKAYRA BATIN'IMA
BU SANA İLK MEKTUBUM MELEGIM HAYALLERINLE AVUNDUGUM BEDENIME SIMSIKI SARILDIGIM SENI ILK DUYDUGUMDA MELEGIM DEDIGIM İLK GOZ AGRIM
SEN GELMEDEN ONCE BILE SENI SEVMISTIM HEMDE ICIMDE HIC BILMEDIGIM BI SEVGIYLE SEN BANA GELDIKTEN SONRA HAYATIM DEGISTI SENINLE BERA-
BER BENDE BUYUDUM MELEGIM HERSEYI SENIN VARLIGINDA OGRENDIM IYILERI KOTULERI VE COK SABIR GOSTERDIM CUNKI SEN VARDIN VE BENIMLEYDIN
BEDENIMI SARAN SICACIK BIRI VARDI EVET SENDIN BU MELEGIM BAZEN SENINLE DERTLESIR BAZEN SEVER BAZENDE KIZARDIM AMA INAN MELEGIM ANNEN
SENI COK AMA COK SEVIYODU VE COK ISTIYORDU SENIN ICIN HERSEYE KATLANDI SENIN HER HALINI HAYAL ETTIM DOGDUGUNDA SENI KOLLARIMIN ARASINA
ALACAK SENI SIMSIKI SARACAKTIM SENI EMZIRMEYI BIR BILSEN NEKADAR COK ISTIYORDUM BENIM KOYNUMDA MISIL MISIL UYUMANI ODANI HAYAL EDIYORD-
UM.....
MELEGIM YINE SENI DUSUNUP AGLAMA KRIZINE GIRDIM SENİ OZLEDIKCE ANDIKCA GOGUSLERIM VE CIGERIM SIZLIYOR AKLIMDAN BIRAN OLSUN CIKMI-
YORSUN MELEGIM SUAN CENNETTE BENI BEKLIYORSUN DUALARIM SENINLE KAYRAM ANNEN VE BABAN SENI COK SEVIYOR VE COK OZLUYOR VARLIGINLA
BIZI BILINMEZ SEVINC DENIZINE DUSURUP YOKLUGUNLA KOR BIR KUYUYA ATTIN BEBEGIM OYSAKI GELDIGIN GUN BAYRAMIM OLMUSTU VE SADECE 6 AY SURDU
BU MELEGIM........
SENINLE GECIRDIGIM GUNLER BENIM ICIN HER SANIYESI BIR SINAV OLDU BEBEGIM ANNEN IGNEDEN KORKAR HASTANEDEN NEFRET EDERDI
AMA SENIN ICIN HERSEYE KATLANDI SENI KAYBETMEMEK ICIN CUNKU SEN BANA GONDERILEN BIR MELEKTIN VE SENI KOKLAMAK ICIN ANNEN COK FEDAKARLIK
GOSTERDI AMA SEN CENNETLERE LAYIKMISIN SEN GERCEKTEN BIR MELEKMISIN OGLUSUM....EVET BABAN SENI OGLUSUM DIYE SEVERDI SENIN KAYRA BATIN
ODUGUNU BILMEDEN DAHA BEN KIZ DERDIM HAYIR DERDI BABAN OGLUSUM O DERDI SENIN ILK ERKEK OLDUGUNU BILE BABANIN AGZINDAN DUYDUM DOKTORDA
ILK TEKMENI HISSETTIGIMDE GERCEKTEN ICIMDE OLAGANUSTU BIR MELEK OLDUGUNU ANLADIM OKADAR MUTLU OLUYORDUM AZ BISEY HISSETMESEM HEMEN,
SENI MERAK EDERDIM OGLUSUM IYIMISIN DIYIP SORARDIM AMA SEN HILELIK YAPIP BABAN EVE GELINCE BENI TEKMELEMEYE BASLARDIN BABANLA OYNASMAYI
ISTERDIN HISSETTIRIRDIN BANADA BENI OPSUN DIYE KIPIR KIPIRDIN VE BABAN HEMEN GELIR SENI DOYASIYA OPERDI......
halen yazmaktayım cunku daha acım taze.......senağlama
bebeğine çok güzel mektup yazmışsın benim kızımda 17 haftalıktı hiçbir sorunum yoktu çok sağlıklıydı pembe bir akıntım geldi dr aradım hastaneye gelin dedi alttan muayene etti rahimde 1 cm açılma var dedi 2 gün hastanede kaldım serumlar alttan muayeneler bilmiyorum düştü bebeğim plesanta içinde geldi suyu sonu bebek bir zar içinde geldi normal doğum yaptım yavrumu canımı istedim getirdiler doğduğunda kalbi atıyormuş ellerini ayaklarını oynatmış sonra ...eve getirdik ondan hiç ayrılmak istemedim eşim ve kardeşim mezarlığa götürüp gömdüler fatmanazımı kızımla beraber bir parçamıda gömdüler bu acı hiç bir acıya benzemiyor Rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı uzun ömürlü olur inşallah
sagol canım benım sanada bol sabır dılıyorum yazılarını takıp edıyorum rahım agzı yetmezlıgınden ınsallah kucaklarımız bos kalmaza.s.
canım yaa nasıl bir yazı bu böyle içim sızladı. allahım en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah. minik meleğin kayracığın annesine kardeş gönderir eminim. allahım bir daha böle bir acı yaşatmasın. ben de çok uğraştım çok çektim hastanelerde bebeklerim için inşallah allah sana ve bebişine kavuşmayı bekleyen herkese çifter çifter yavrucak verir.
hepinizin yazdiklarini tek tek okudum
benim bebegim yok sizin ne hissettiginizi anliyamam belki ama o kadar icim acidi ki okumaya basladigimdan beri agliyorum
Allah cennette kavustursun insallah[/QUagenta"][/COL
SAGOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN GUZEL DILIKLERIN ICIN ALLAH KIMSEYE BU ACIYI YASATMASIN GERCEKTEN YASAYINCA ANLANIYOR TUM ISTEYENLERIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN MEVLAMa.s.