• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

çok üzüldüm..aynı şeyleri yaşıyoruz,birbirimizi en iyi biz anlarız..bugün izmir'e gittim kızımın yanına..bir baktım,mezarlar kazılmış bir sürü..basında agladım,konuştum..umarım beni duymuştur..rabbim bize saburlar versin arkadasım..istedigin zaman yazabilirsin..Allahım sabır versin..

Amin canım AMİN!Başlarda bana o kadar zor geliyordu ki mezarına gitmek..Hafızamdan silemiyordum minik mezarını..Her dakika içimi eziyordu düşünmek..Benim gibi değilsindir inşallah...Emin ol duymuştur...Şüphen olmasın olur mu?Onlar bizden daha mutlu şimdi orda....Bunu da unutma...

melegım bu ay cok kotu seyler ogrendım doktordan keske tedbırımızı sen gelmeden alsaydık belkı suan kucagımızda olurdun tekrar hamıle kalırsan oda duser dıyınce dunyam basıma yıkıldı melegım osa ben sana bıle alısamadım daha cennetten kardes gonder annem benımle kalsın kardesın senı cok ozledım melegım

çok üzzüldüm arkadaşlar bende oğlumu 6 aylıkken kaybettim çok zor ama allah sabrını veriyor 3 ay oldu sizi cok iyi anlıyorum ve bunları okudukça bittiyorum yeniden ılsun diye dua ediyorum herkes için allah yardımcımız olsun şuan iltihaptan dolayı ilaç kullanıyorum inşaallah yüce rabbim nasip eder
:Saruboceq:

evet onlar orda daha mutlu bende sürekli mezarına gidiyorum gitmeden yapamıyorum Allahım büyüktür yine verir inşaallah dua edin aRKADAŞLAR

kızlar mahvettınız benı ya yazıyılarnızı okuken ıcım parcalandı ne dıyecegımı bılemıyorum ınanın ALLAH ım sabır versın sızede eslerınıze de ınsallah yıne bebıslerınız olur kaybettıgınız yavrularınızın acısı bıraz olsun dıner onlar sızı cok guzel yerlerde beklıyolar ne mutlu sızekı RABBIM cok sevmıs aldı onları yanına bılıyorum dayanmak cokk cokk cokk guc ama buda sızın sınavınız RABBIm hakkıyla vermenızı nasıp etsın ınsallah :(

ıLK HABERıNı ALDIGIMDA SEVıNÇTEN HAVALARA UÇTUM BEBEĞıM OLACAK DEDıM BABANDA BENDE COK SEVıNÇLıYDıK GÜNLER GEÇMEK BıLMıYOR SABIRSIZLIKLA KUCAĞIMA ALLACAGIM GÜNÜ BEKLER OLDUM HER DOKTORA GıTTıGıMDE SENı VE KALP ATIŞLARINI HıSSETıM O KADAR GÜZELDıN Kı ZAMAN GEÇMıYORDU KUCAGIMA ALACAGIM GÜNÜ SAYIYORDUM VE TEKMELERıN OKADAR YARAMAZDIN Kı KARNIMDA SÜREKLı HAREKETLıYDıN AMA BABAN KARNIMA DOKUNUNCA DURUYORDUN VE ıŞTE KUCAĞIMA SENı ALMAYA SAATLER KALMIŞTI GELDıN MELEĞıM SENı GÖRMEK BıLE ACILARIMI UNUTTURDU SENı KOKLADIM HEYCANLIYDIM ALLAHIMA ŞÜKRETTıM SENı VERDıGı ıÇıN SENı KUCAĞIMA ALDIM EVET BÜYÜYORDUN GÜNDEN GÜNE COK GÜZELDıN HER ZAMAN ANNE DıYECEĞıN GÜNÜ BEKLEDıM BENLE OYNUYOR YORULUNCA UYUYORDUN SANKı BABSANIN GELDıGıNı HıSSıDER GıBı UYANIYORDUN GÜLÜCÜKLER SAÇIYORDUN TALHAM KISKANIYODUM BABANI BENDEN COK SEVıYORDUN SENı 1DAKKA BıLE YANIMDAN AYIRMAK ZOR GELıYORDU HASTALANDIN AGLIYORDUN SENLE BERABER BENDE AĞLIYORDUM SANA KIYAMIYORDUM ANNEM ıŞTE OSABAH 20 OCAK 2009 SABAH KALKTIGIMDA HER SABAH YAPTIĞIN GıBı UYANMADIN AÇMADIM GÖZLERıNı GÜLMEDıN ANNENE SENı KAYBETTıM OĞLUŞUM AMA YıNEDE MUTLUYUM SEN MELEK OLDUN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.... ACIM COK TAZE MEZARIN NUR MEKANIN CENNET OLSUN KUZUM:Saruboceq:

Son düzenleme:
İLK HABERİNİ ALDIGIMDA SEVİNÇTEN HAVALARA UÇTUM BEBEĞİM OLACAK DEDİM BABANDA BENDE COK SEVİNÇLİYDİK GÜNLER GEÇMEK BİLMİYOR SABIRSIZLIKLA KUCAĞIMA ALLACAGIM GÜNÜ BEKLER OLDUM HER DOKTORA GİTTİGİMDE SENİ VE KALP ATIŞLARINI HİSSETİM O KADAR GÜZELDİN Kİ ZAMAN GEÇMİYORDU KUCAGIMA ALACAGIM GÜNÜ SAYIYORDUM VE TEKMELERİN OKADAR YARAMAZDIN Kİ KARNIMDA SÜREKLİ HAREKETLİYDİN AMA BABAN KARNIMA DOKUNUNCA DURUYORDUN VE İŞTE KUCAĞIMA SENİ ALMAYA SAATLER KALMIŞTI GELDİN MELEĞİM SENİ GÖRMEK BİLE ACILARIMI UNUTTURDU SENİ KOKLADIM HEYCANLIYDIM ALLAHIMA ŞÜKRETTİM SENİ VERDİGİ İÇİN SENİ KUCAĞIMA ALDIM EVET BÜYÜYORDUN GÜNDEN GÜNE COK GÜZELDİN HER ZAMAN ANNE DİYECEĞİN GÜNÜ BEKLEDİM BENLE OYNUYOR YORULUNCA UYUYORDUN SANKİ BABSANIN GELDİGİNİ HİSSİDER GİBİ UYANIYORDUN GÜLÜCÜKLER SAÇIYORDUN TALHAM KISKANIYODUM BABANI BENDEN COK SEVİYORDUN SENİ 1DAKKA BİLE YANIMDAN AYIRMAK ZOR GELİYORDU HASTALANDIN AGLIYORDUN SENLE BERABER BENDE AĞLIYORDUM SANA KIYAMIYORDUM ANNEM İŞTE OSABAH 20 OCAK 2009 SABAH KALKTIGIMDA HER SABAH YAPTIĞIN GİBİ UYANMADIN AÇMADIM GÖZLERİNİ GÜLMEDİN ANNENE SENİ KAYBETTİM OĞLUŞUM AMA YİNEDE MUTLUYUM SEN MELEK OLDUN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.... ACIM COK TAZE MEZARIN NUR MEKANIN CENNET OLSUN KUZUM:Saruboceq:

canım allah bol sabrını versın cok uzuldum kuzun ve senın ıcın allahım tekrar nasıp etsın nekadar acı suan onun kokusu olmadan yasamak offf meleklerımız bızı beklıyor bundan emın ol canım

canım allah bol sabrını versın cok uzuldum kuzun ve senın ıcın allahım tekrar nasıp etsın nekadar acı suan onun kokusu olmadan yasamak offf meleklerımız bızı beklıyor bundan emın ol canım

bliyoreum ahirette kavuşacağız kokusuna kurban olsun annesi kıyafetlerine bile bakamıyorum cok özledim Allahım büyük yine verir inşaallah herkese onlar kadar güzel bişey var mı ya:CüvCüv:

bliyoreum ahirette kavuşacağız kokusuna kurban olsun annesi kıyafetlerine bile bakamıyorum cok özledim Allahım büyük yine verir inşaallah herkese onlar kadar güzel bişey var mı ya:CüvCüv:

evet dogrusun canın tekrar nasıp eyler allahım ınsallah yok cok guzel bır duygu herkes bu duyguyu yasar ınsallah tekrar:CüvCüv:boyle olmak nasıp etsın

Senin satırlarını okurken ağladım canım daha 5 gün önce burdan herkese hamile olduğumu söyledim çok mutluydum 3 yılın sonunda gelen sevincimin şimdi kaybetmeyi düşmesini beklemk çok acı arkadaşlar.. Onu ilk duyduğumda bir mektup bende yazdım ama şuan yazamıcak durumdayım...

Senin satırlarını okurken ağladım canım daha 5 gün önce burdan herkese hamile olduğumu söyledim çok mutluydum 3 yılın sonunda gelen sevincimin şimdi kaybetmeyi düşmesini beklemk çok acı arkadaşlar.. Onu ilk duyduğumda bir mektup bende yazdım ama şuan yazamıcak durumdayım...

canım üzülme bebiş hisseder Allahın takdiri hiç öyle düşünme Allahım bebişinede sanada uzun ömürler versin annelik cok güzel bunun sevinçini yaşa bence üzülme canım benim :CüvCüv:

İLK HABERİNİ ALDIGIMDA SEVİNÇTEN HAVALARA UÇTUM BEBEĞİM OLACAK DEDİM BABANDA BENDE COK SEVİNÇLİYDİK GÜNLER GEÇMEK BİLMİYOR SABIRSIZLIKLA KUCAĞIMA ALLACAGIM GÜNÜ BEKLER OLDUM HER DOKTORA GİTTİGİMDE SENİ VE KALP ATIŞLARINI HİSSETİM O KADAR GÜZELDİN Kİ ZAMAN GEÇMİYORDU KUCAGIMA ALACAGIM GÜNÜ SAYIYORDUM VE TEKMELERİN OKADAR YARAMAZDIN Kİ KARNIMDA SÜREKLİ HAREKETLİYDİN AMA BABAN KARNIMA DOKUNUNCA DURUYORDUN VE İŞTE KUCAĞIMA SENİ ALMAYA SAATLER KALMIŞTI GELDİN MELEĞİM SENİ GÖRMEK BİLE ACILARIMI UNUTTURDU SENİ KOKLADIM HEYCANLIYDIM ALLAHIMA ŞÜKRETTİM SENİ VERDİGİ İÇİN SENİ KUCAĞIMA ALDIM EVET BÜYÜYORDUN GÜNDEN GÜNE COK GÜZELDİN HER ZAMAN ANNE DİYECEĞİN GÜNÜ BEKLEDİM BENLE OYNUYOR YORULUNCA UYUYORDUN SANKİ BABSANIN GELDİGİNİ HİSSİDER GİBİ UYANIYORDUN GÜLÜCÜKLER SAÇIYORDUN TALHAM KISKANIYODUM BABANI BENDEN COK SEVİYORDUN SENİ 1DAKKA BİLE YANIMDAN AYIRMAK ZOR GELİYORDU HASTALANDIN AGLIYORDUN SENLE BERABER BENDE AĞLIYORDUM SANA KIYAMIYORDUM ANNEM İŞTE OSABAH 20 OCAK 2009 SABAH KALKTIGIMDA HER SABAH YAPTIĞIN GİBİ UYANMADIN AÇMADIM GÖZLERİNİ GÜLMEDİN ANNENE SENİ KAYBETTİM OĞLUŞUM AMA YİNEDE MUTLUYUM SEN MELEK OLDUN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.... ACIM COK TAZE MEZARIN NUR MEKANIN CENNET OLSUN KUZUM:Saruboceq:

Allah sabrını versin be arkadaşım.Sabrına,tevekkülüne hayran kaldım.Senin kadar güçlü olamadım başta ben...Allah kavuşmayı nasip etsin meleklerimize...

Allah sabrını versin be arkadaşım.Sabrına,tevekkülüne hayran kaldım.Senin kadar güçlü olamadım başta ben...Allah kavuşmayı nasip etsin meleklerimize...

canım sağol ama bu ahiretimiz için dünyada verdiğimiz bi sınav dayanmak elbette cok zor allah sabrını veriyor bu dünya sınav dünyasi aslında ölü olan bizleriz onlar yaşıyor bol bol dua et Allah a yönel bak o zaman göreceksin uzuru sabrı verir ALLAHIM inşallah cennette kavuşuruz hepimiz:Saruboceq::CüvCüv:

canım kızın,babanın doğum gününü kutladık bugün,ama nasıl...gerçi anlatmama gerek yok melek gözlerinle izliyosun bizi..öyle yarımız ki,öyle eksik..gelişin için ne hayaller kurmuştuk oysa..hepsi bir aam yüzünden nasıl uçup gitti..
bu gece Allah'a dua etçem,peygamber aşkı için,gel kızım ve babanın rüyasına gir,ona gülümse,öyle sitem ediyor ki sana..hep benim rüyama geldiğin için..inan o da benim kadar baglıydı sana..kutlu bir gecede umarım dualarımız kabul olur..Annen ve baban seni çok seviyor..yaşadıgın her an seni düşünecek..meleğim benim...

canım kızın,babanın doğum gününü kutladık bugün,ama nasıl...gerçi anlatmama gerek yok melek gözlerinle izliyosun bizi..öyle yarımız ki,öyle eksik..gelişin için ne hayaller kurmuştuk oysa..hepsi bir aam yüzünden nasıl uçup gitti..
bu gece Allah'a dua etçem,peygamber aşkı için,gel kızım ve babanın rüyasına gir,ona gülümse,öyle sitem ediyor ki sana..hep benim rüyama geldiğin için..inan o da benim kadar baglıydı sana..kutlu bir gecede umarım dualarımız kabul olur..Annen ve baban seni çok seviyor..yaşadıgın her an seni düşünecek..meleğim benim...

canım YÜCE RABBİM sabrınızı versin üzülmeyin Allahım yine verir inşallah sitem etmesin babası üzülür elbette gelecektir benim oğlumda hep benim rüyalarıma giriyor Allahım bol bol sabır versin inşallah

bebegım dun yıne benleydın ruyalarımda goruyorum ve senı cok ozluyorum melegım nasılda heveslı ve sevınclıydım benleydın ve sımsıkı sarılmıstım sana ama yıne yarım kaldı sevıncım ruyam bıttı ve sen gıttın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bebegım dun yıne benleydın ruyalarımda goruyorum ve senı cok ozluyorum melegım nasılda heveslı ve sevınclıydım benleydın ve sımsıkı sarılmıstım sana ama yıne yarım kaldı sevıncım ruyam bıttı ve sen gıttın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...cin-guzel-hikaye-allah-size-sabir-versin.html

Bu yazıyı okur musun canım...Üzüntünü bir nebze de olsun dindirir inşallah...

Back
X