• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Allah evladiniza uzun sağlıklı omur versin 🤲 Umarım sizin kadar güçlü olabilirim iki kaybım var ve sanki dünya başıma yıkıldı bir daha hiç ayağa kalkamayacağım gibi hissediyorum
Allah razı olsun canım Rabbim bütün evlatlara sağlıklı hayırlısı uzun ömürler versin..
Kayıpların için çok üzgünüm Rabbim sabır kolaylıklar versin inşallah..
Emin ol bütün anneler aynı süreçten geçiyor aynı hisleri yaşıyor biri az biri daha çok değil
Sende ayağa kalkacaksın güçlü olacaksın mücadele edeceksin bazen yorulup pes edeceksin ama yine kalkacaksın ve inşaAllah evladını kucagına aldığında bu çektiğin üzüntüler bi nebze azalacak sabret kardeşim
Allah yardımcın olsun senin ve tüm evlat hasreti çeken annelerin yardımcısı olsun..🙏🙏

"Heveslik eyledim yavru yitirdim
O da hayal ile düşümüş meğer
Yavrumu gözümden ayırmam derdim
Kurduğum hayeller boşumuş meğer
Bunu böyle yazan elbette haktır ... "

Ben bu türküyü dinlediğim zaman çok üzülürdüm
evlat acısı yaşayacağımı bilmediğim zamanlar..
Boş beşik türküsü de hakeza öyle..
Ah güzel kardeşim bütün sözlerin yazıların şarkı türkü ninni ne varsa mutluluga dönüşsün bundan sonraki hayatın mucize gibi bir anda değişsin hep mutlu ol inşallah..🙏🙏🙏

Allah razı olsun canım Rabbim bütün evlatlara sağlıklı hayırlısı uzun ömürler versin..
Kayıpların için çok üzgünüm Rabbim sabır kolaylıklar versin inşallah..
Emin ol bütün anneler aynı süreçten geçiyor aynı hisleri yaşıyor biri az biri daha çok değil
Sende ayağa kalkacaksın güçlü olacaksın mücadele edeceksin bazen yorulup pes edeceksin ama yine kalkacaksın ve inşaAllah evladını kucagına aldığında bu çektiğin üzüntüler bi nebze azalacak sabret kardeşim
Allah yardımcın olsun senin ve tüm evlat hasreti çeken annelerin yardımcısı olsun..🙏🙏
Allah senden de razı olsun çok teşekkür ediyorum iyi dilekler için, doktorum umutlu konuşuyor Allah kucağımı boş bırakmaz benim de yüzüm güler sonunda inşallah 🤲

Oturup düşünüyorum bazen gitmeseydin 'annem' diye sarılırmıydın sende,
Yaşıtların gibi gülücükler saçarmıydın sende,
Anneler günü geçti yandı bir kere daha içim kor alev oldu,
Hele o bayram sabahı 😭
Mezarına bile gelemedim sızladı kalbim.
Ah Oğlum Ah Fatih ' im ,
Bayramlıklar alıp giyindiremedim,
Ne gülüşünü ne yürüyüşünü göremedim.
Meleğim,
Kardeşinde gelmedi,
Bir umut gelse belki biraz sana benzerdi annem,
İçimin alevine 1 damla su olurdu belki.
Bak şimdide babalar günü geliyor.
Geçen sene ondan önceki sene hatta bir önceki bir önceki...
Babana hep "inşallah bir dahaki babalar gününde evladımızla oluruz "dedim.
Nasip olmadı...
Çok özledim annem,çok özledim meleğim..
Rüyalarıma gelen sensin biliyorum pamuk gibisin birtanem,
Sarıldım öptüm doya doya,
Emziremedim diye üzülüyordum
Emzirdim de rüyamda.
Ah biriciğim,
Rüyan bile böyle güzelken sen kendin kim bilir nasıl güzel olucaktın.
😭😭😭😭

2015 yilinda 2ocakta oglumu kucagima aldim 64 gun yogun bakimda yatti.Bense kapilarda. 3.5 yasinda ablasi vardi bir eve bir hastaneye kosturdum.iceri almiyorlardi ama bekliyorduk kapilarda.haftada sedece iki gun gorebiliyorduk.3saat arayla sutumu sagip biriktirdim.iyilesmeye yaklastik beni bir hafta yogun bakimda yanina aldilar emzirdim kuzumu.sonra tekrar kötüleşti. Bu sefer dayanamadi kaybettim. Cok zor. Yasasaydi belki zihinsel ya da bedensel engeli kalacakti bilmiyorum ama cok acı evlat kaybetmek. 2017de bir kizim daha oldu. Belki acim hafifler dedim. Ama hic tukenmiyor bitmiyor. Cok ozluyorum .mezara ziyarete gittikce onu orda birakip cikarken kendimi suclu hissediyorum.hastanelerdede yogun bakimda hep birakip ciktim mecburen evet ama doyasiya kucagima alamadim. Kimselerle paylasamiyorum icimde buyudukce buyuyor bu sızı. Allah yardim etsin hepimize

2015 yilinda 2ocakta oglumu kucagima aldim 64 gun yogun bakimda yatti.Bense kapilarda. 3.5 yasinda ablasi vardi bir eve bir hastaneye kosturdum.iceri almiyorlardi ama bekliyorduk kapilarda.haftada sedece iki gun gorebiliyorduk.3saat arayla sutumu sagip biriktirdim.iyilesmeye yaklastik beni bir hafta yogun bakimda yanina aldilar emzirdim kuzumu.sonra tekrar kötüleşti. Bu sefer dayanamadi kaybettim. Cok zor. Yasasaydi belki zihinsel ya da bedensel engeli kalacakti bilmiyorum ama cok acı evlat kaybetmek. 2017de bir kizim daha oldu. Belki acim hafifler dedim. Ama hic tukenmiyor bitmiyor. Cok ozluyorum .mezara ziyarete gittikce onu orda birakip cikarken kendimi suclu hissediyorum.hastanelerdede yogun bakimda hep birakip ciktim mecburen evet ama doyasiya kucagima alamadim. Kimselerle paylasamiyorum icimde buyudukce buyuyor bu sızı. Allah yardim etsin hepimize

Allah sabır versin. Gidenin yeri dolmuyor. Rabbim diğer evlatlarınızın iyi günlerini göstersin size.

Ben de 2015 Eylül'de 36 haftalık hamile iken kaybettim Mustafam'ı, kalbi durmuş kan pıhtılaşması yüzünden... İlk bebeğimdi. Kaybettikten 5 ay sonra kardeşine hamile kaldım çok şükür. Şuan 3,5 yaşında bir oğlum, 1,5 yaşında da bir kızım var. 5 yıl oluyor evladımı kaybedeli... Şunu anladım ki acı geçmiyor, sadece o acı ile yaşamaya alışıyorsun. Sadece bir kere görebildim, bir kere kucağıma alıp koklayabildim kuzumu. Ama yüzü aklımdan hiç çıkmıyor, unutulmuyor. Rabbim diğer evlatlarımıza sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin. Bir daha da böyle bir acıyla sınamasın bizi inşallah...

Beş yıl, tam 5 yıl oldu meleğim seni kaybedeli. Ve her şey bir film şeridi gibi aklımda. 04 Eylül 2015 Cuma günü hareketlerini hissetmiyorum diye ağlayarak doktora gidişimi, doktorun sorunlu NST'ye, (ilk gebeliğim olduğu için annen bunu bilmiyordu tabii) , tansiyonumun yüksekliğine (12-8 idi ama bana göre yüksekti, her zaman 6-10 çıkardı annenin tansiyonu ve bunu da söylemiştim dr.a) ve bir anda bacaklarımda ve ayaklarımda oluşan şişliklere rağmen Dr. bişi yok, bak gayet iyi deyip beni yollaması ve 8 Eylül Salı gününe tekrar kontrole çağırması...

05 ve 06 Eylül'de annen odanı hazırladı, doğum çantamızı hazırladı. 07 Pazartesi günü doğum odasının son kalan süslemelerini, şekerlerini ve kokulu sabunlarını aldı. Tüm eksiklerin tamamlanmıştı idi. Her şey hazır seni bekliyordu annen. 08 Eylül Salı günü sabah 08:30'da muayeneden önce NST'ye girdik, ama senin kalp atışların yoktu. Hemşire doğumhanede olan Dr.un yanına yolladı acil olarak aldılar, yok kalp atışı yok. Emin olmak için ayrıntılı USG'ye yolladı, oradaki doktor yaklaşık 10 saat kadar olmuş kaybedeli, artık çok geç dedi... Gece beni bırakıp gitmişsin meleğim. Annenden çoook uzaklara gitmişsin annen uyurken. Oysa ki uyumadan önce hareket etmiştin, hissetmişti annen. Nereden bilebilirdi ki o hareketlerinin son hareketlerin olduğunu...

04-08 Eylül 2015 tarihleri arasında yaşadığım her şeyi an be an hatırlıyorum, bir tek karesi bile eksik değil beynimde. Hala nefesim kesiliyor, hala gözlerim doluyor aklıma geldikçe yaşadıklarımız. Ne kadar zaman geçerse geçsin insan unutmuyor, sadece bu acı ile yaşamaya alışıyor.

Mustafammmm. Cennet kokulu, cennet kuşum... Güzel güzeli oğlum. Seni gördüm, görür görmez aşık oldum. Rabbim bu nasıl bir güzellik. Sen meleğimi kendin için yaratmışsın. Hiç o kadar güzel bir yeni doğan görmedim bebeğim. Seni gören herkes de aynı şeyi söyledi hep, Rabbim bu meleği kendi için yaratmış. Seni hiç emziremedim bebeğim. Sadece rüyalarımda 2 defa. Doğum yapan herkes sütünü arttırmak için yiyip içerken annen azalsın, sütü gelmesin diye ilaçlar içti. Sımsıkı sardı göğsünü süt üretmesin diye... İnsanlar bebekleri üşümesin diye sarıp sarmalarken bense yağmur yağıyor, bebeğim toprağın altında üşüyordur diye ağlıyordum. O hafta sanki gök yüzü de benimle beraber ağlarcasına sürekli yağmur yağdı. Seni kaybettiğimi öğrendiğim gün de dayanamadı gökyüzü bana eşlik etti, sonraki günlerde de... "Rabbim çok zor, çok zor Allah'ım bana dayanma gücü ver, Ne olur Allah'ım bana sabır ver" diye ağlardı annen...

Hiç isyan etmedim. Hep sabır diledim Rabbim'den. Çok şükür O da beni kardeşlerinle mükafatlandırdı. O zamanlar bağrımı delip de geçti ama çok şükür geçti...Şimdi bir erkek kardeşin ve bir de kız kardeşin var. Kız kardeşin sana benziyor. Senin gibi ak kuzum o da...

Annen daha yeni yeni toparladı kendini. Kardeşlerinle sardım yaralarımı. İlk kardeşinle yangınıma su serpildi, yangınım azaldı bir nebze de olsa. 2.kardeşinle daha da azaldı yangınım. Ama bir kor halinde hala kalbimde duruyor. O kor da ölene kadar benimle kalacak Meleğim. O kor da ancak sana kavuşunca sönecek biliyorum.

Rabbim inşallah ahirette kavuşturacak Meleğim. Bunca yaşanan acının, bunca sabrın mükafatı olarak sana kavuşacağım inşallah Cennet Kokulum... Bekle Meleğim, annen seni sarıp sarmalamaya gelecek.

Annen seni çok seviyor ve asla ve asla da unutmayacak benim Cennet Kokulu Mustafam...

İbrahim Asaf'a...

Sana yazamıyordum annem, meğerse kardeşlerine hamileymişim..
Mucize gibi birşey oldu, hamile olduğumu öğrendim..
Hem de ikiz...
Doğal yolla, o kadar tüp bebek denemesine rağmen..
Öyle garip bir duygu oldu ki...
Babanla içimiz hep bir tedirgindi, sanki
yine kaybedecekmiş gibi hissettik ve öyle oldu...
Kardeşlerin gitti benden..
Düşük yaptım..
Biliyorum siz şimdi berabersiniz..
Üçünüz de cennet meleği oldunuz..
Cümleleri yan yana getirip
ne hissettiğimi yazmak isterken güçlük çekiyorum..
Öyle bir şey ki bu..
Birden bulutların üstüne çıkıp da
tepetaklak yere düşmek gibi..
Mezarına gelip sana anlatmak istediğim
o kadar çok şey var ki..
Ah yavrum..
İbrahim..
O kadar acıyor ki içim..
Yıllar geçti, yıllar geçti
bu acı geçmedi..
Sana ağlayarak yazmak istemezdim,
yine dayanamadım, yine akıyor gözyaşlarım..
Adına yandığım, adı içimde yangın yeri olan..
Adı içimde acının eş anlamı olan..
Seni çok seviyorum...
Ve çok ö z l e d i m

"Yüreğim dayanmıyor hasret bitene kadar..."

Son düzenleme:
"Seni seviyorum ama isterdim ki bu senin karnını doyursun,
yaranı onarsın, üstünü örtsün.
Hiç olmadı bi cam pencere açsın,
içine su serpilsin, sırtın bi nebze okşansın
ve sen uyurken etrafa göz kulak olsun..
Oysa hiçbir şey yapmıyor...
Yani seviyorum

ve bunun bu kadar oluşu beni kırıyor..."

İbrahim Asaf'a...

Hem de ikiz...
Düşük yaptım..
Öyle bir şey ki bu..
o kadar çok şey var ki..
Ah yavrum..
İbrahim..
O kadar acıyor ki içim..
bu acı geçmedi..
Seni çok seviyorum...
Ve çok ö z l e d i m

Içim gitti içim 😢hamile haberini okuyunca icim cosarken kaybettigini okuyunca içimde fırtınalar koptu 😢😭çok çok çok üzüldüm rabbim sabır versin cennetinde kavuştursun inşallah 😢rabbim bu dünyada sağ salim kucağına alacağın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım benim😢

"Kalbin bir gün seni sevgiliye götürecek.
Ruhun bir gün seni sevgiliye taşıyacak.
Sakın acında kaybolma.
Bil ki çektiğin acı bir gün dermanın olacak."

Içim gitti içim 😢hamile haberini okuyunca icim cosarken kaybettigini okuyunca içimde fırtınalar koptu 😢😭çok çok çok üzüldüm rabbim sabır versin cennetinde kavuştursun inşallah 😢rabbim bu dünyada sağ salim kucağına alacağın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım benim😢

Amin inşallah Allah razı olsun arkadaşım..
Rabbim verdi rabbim aldı..
Elden birşey gelmiyor..

Nasip değilmiş dedik içimiz yanarak...

İbrahim Asaf'a...

Hem de ikiz...
Düşük yaptım..
Öyle bir şey ki bu..
o kadar çok şey var ki..
Ah yavrum..
İbrahim..
O kadar acıyor ki içim..
bu acı geçmedi..
Seni çok seviyorum...
Ve çok ö z l e d i m

😭😭😭

Allah sabırlar versin. bende oğlumu kaybedeli 33 gün oldu.yasasaydı 1 ayı gecmiş olacaktı.yazdıklarınızı okadar derinden hissettim ki birtek bu acıyı ben yasıyorum sandım .3 gün yasadı bebeğim öpemedim koklayamadım. gözleri ne renk bilmiyorum bile .bakmaya fırsatım bile olmadı doğumdan cıktım odaya geldim yavrum yağun bakıma gitti 3 gün sonunda ölüsünü kucağıma aldım.dayanılmaz bi acıydı tarifsiz hersey kaldı sakladılar benden zaten görmeyede gücüm yok . hiç böyle olacağını düşünmedim kendi öleceğim geldi aklıma da oğlumun 3 gün yasayıp öleceği aklımın ucundan gecmedi.hep sağlıklı dedi doktorlar bu doktorlarada mı güvenmiycez artık kalbe giden damarların yönleri tersmis hiçmi anlamadılar.özel hastanelere gittim hep kızıyorum sağlıklı beklerken bunları duyunca yıkıldık yavrum o küçücük bedenile iki kez anjiyo oldu.kime kızayım kimi kime sikayet edeyim .hamileyken öğrenseydim de yıkılırdım tabi işte bilmiyorum .rabbim bizi bizden cok düşünüyor vardır bi bildiği diyorum.canım yanıyor cok özlüyorum. içimde hiç dinmeyecek bi acı var.rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürü yavrular nasip etsin.cennet meleklerimzinde şefaatine ermeyi nasip etsin bundan sonra diyecek bişey yok sanırım .Ağlama diyorlar o melek hisseder üzülür nasıl ağlamaz insan 9 ay ne umutlarla bekledim. bende hareketin biraz az olduğunda korktum bişey mi oldu diye .içim yanıyor kabim acıyor .bi kez canlı halini kucağıma alamadım emziremedim kokusu bile nasıl bilmiyorum.Aldığımız hersey kaldı hem alınanlar hem hayallermiz yarım kaldı .rabbim yeniden anne baba olmayı nasip etsin inşallah.
Benimde ilk çocuğum karnimda öldü ölü doğum yaptım bir kere bile görmedim yüzünü sekiz ay karnimda taşıdım Cook acı Rabbim sabır versin inşallah cennette kavuvasacaz bebeklerimizle Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin her isteyene bir kızım var ve yine beş kürtaj bitmedi acımız hâlâ imtihan çok büyük Rabbim sabır versin cümlemize kardeşim ağlayarak okudum mesajını

Beş yıl, tam 5 yıl oldu meleğim seni kaybedeli. Ve her şey bir film şeridi gibi aklımda. 04 Eylül 2015 Cuma günü hareketlerini hissetmiyorum diye ağlayarak doktora gidişimi, doktorun sorunlu NST'ye, (ilk gebeliğim olduğu için annen bunu bilmiyordu tabii) , tansiyonumun yüksekliğine (12-8 idi ama bana göre yüksekti, her zaman 6-10 çıkardı annenin tansiyonu ve bunu da söylemiştim dr.a) ve bir anda bacaklarımda ve ayaklarımda oluşan şişliklere rağmen Dr. bişi yok, bak gayet iyi deyip beni yollaması ve 8 Eylül Salı gününe tekrar kontrole çağırması...

05 ve 06 Eylül'de annen odanı hazırladı, doğum çantamızı hazırladı. 07 Pazartesi günü doğum odasının son kalan süslemelerini, şekerlerini ve kokulu sabunlarını aldı. Tüm eksiklerin tamamlanmıştı idi. Her şey hazır seni bekliyordu annen. 08 Eylül Salı günü sabah 08:30'da muayeneden önce NST'ye girdik, ama senin kalp atışların yoktu. Hemşire doğumhanede olan Dr.un yanına yolladı acil olarak aldılar, yok kalp atışı yok. Emin olmak için ayrıntılı USG'ye yolladı, oradaki doktor yaklaşık 10 saat kadar olmuş kaybedeli, artık çok geç dedi... Gece beni bırakıp gitmişsin meleğim. Annenden çoook uzaklara gitmişsin annen uyurken. Oysa ki uyumadan önce hareket etmiştin, hissetmişti annen. Nereden bilebilirdi ki o hareketlerinin son hareketlerin olduğunu...

04-08 Eylül 2015 tarihleri arasında yaşadığım her şeyi an be an hatırlıyorum, bir tek karesi bile eksik değil beynimde. Hala nefesim kesiliyor, hala gözlerim doluyor aklıma geldikçe yaşadıklarımız. Ne kadar zaman geçerse geçsin insan unutmuyor, sadece bu acı ile yaşamaya alışıyor.

Mustafammmm. Cennet kokulu, cennet kuşum... Güzel güzeli oğlum. Seni gördüm, görür görmez aşık oldum. Rabbim bu nasıl bir güzellik. Sen meleğimi kendin için yaratmışsın. Hiç o kadar güzel bir yeni doğan görmedim bebeğim. Seni gören herkes de aynı şeyi söyledi hep, Rabbim bu meleği kendi için yaratmış. Seni hiç emziremedim bebeğim. Sadece rüyalarımda 2 defa. Doğum yapan herkes sütünü arttırmak için yiyip içerken annen azalsın, sütü gelmesin diye ilaçlar içti. Sımsıkı sardı göğsünü süt üretmesin diye... İnsanlar bebekleri üşümesin diye sarıp sarmalarken bense yağmur yağıyor, bebeğim toprağın altında üşüyordur diye ağlıyordum. O hafta sanki gök yüzü de benimle beraber ağlarcasına sürekli yağmur yağdı. Seni kaybettiğimi öğrendiğim gün de dayanamadı gökyüzü bana eşlik etti, sonraki günlerde de... "Rabbim çok zor, çok zor Allah'ım bana dayanma gücü ver, Ne olur Allah'ım bana sabır ver" diye ağlardı annen...

Hiç isyan etmedim. Hep sabır diledim Rabbim'den. Çok şükür O da beni kardeşlerinle mükafatlandırdı. O zamanlar bağrımı delip de geçti ama çok şükür geçti...Şimdi bir erkek kardeşin ve bir de kız kardeşin var. Kız kardeşin sana benziyor. Senin gibi ak kuzum o da...

Annen daha yeni yeni toparladı kendini. Kardeşlerinle sardım yaralarımı. İlk kardeşinle yangınıma su serpildi, yangınım azaldı bir nebze de olsa. 2.kardeşinle daha da azaldı yangınım. Ama bir kor halinde hala kalbimde duruyor. O kor da ölene kadar benimle kalacak Meleğim. O kor da ancak sana kavuşunca sönecek biliyorum.

Rabbim inşallah ahirette kavuşturacak Meleğim. Bunca yaşanan acının, bunca sabrın mükafatı olarak sana kavuşacağım inşallah Cennet Kokulum... Bekle Meleğim, annen seni sarıp sarmalamaya gelecek.

Annen seni çok seviyor ve asla ve asla da unutmayacak benim Cennet Kokulu Mustafam...
5 yıl sonra bile içim böyle yanacak demek:(

İçim yanıyor cnm, 1 sene arayla arka arkaya evladı toprağa vermek 😞 Bu kez nasıl atlatırım hiç bilmiyorum. Koca bir boşluk içindeyim...

Daha ilk oğlumun acısı geçmemişken ikinci kayıp beni benden aldı. Kalbim o küçük mezarların arasında kaldı 😞 yeni bebek sadece umut veriyor, kaybedilenin yerini doldurmazken 2 oldu kuzucuklarımı . Abi kardeş çok uzaktalar. Ne kadar cennette güvende mutlu olduklarını Bilsem de içim acısını hafifletmiyor 😞

Ranbim sana da sabır versin 🙏🏻
Merhaba bende üç ay önce yavrumu kaybettim sezaryen doğum yaptım acımı hafifletmek için tekrar bebek istiyorum siz doğum yapmışsınız sanırım hamilelik süreciniz nasıl geçti ne kadar sonra hamile kaldınız aceba

Merhaba bende üç ay önce yavrumu kaybettim sezaryen doğum yaptım acımı hafifletmek için tekrar bebek istiyorum siz doğum yapmışsınız sanırım hamilelik süreciniz nasıl geçti ne kadar sonra hamile kaldınız aceba
Oncelikle başınız sagolsun. Ben doğru 1 örnek olmam, 1.5 yılda 2 erken doğum yaptigimdan doktor min 1 sene hamile kalmami yasaklamisti riskli olduğu için. Hamilelik surecim artik riskli gebe oldugumdan perinatolog tarafından takip edildi. Ama bugün çok şükür bebeğim dünyaya geldi ve su an 4 aylık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kavusana kadar uzuntilu günler geçirdik ama Güneş elbette bir gun doguyor. Yeni bebegi acıyı hafifletmek için istememek lazım bence. Cunku acısı geçmiyor diğer 2 bebeğimin, hala burnumun ucunda sizilari. Siz de sezeryan olmussunuz min 6 ay bekleriz onerilmis olmalı dikislerin yeni hamilelikte acilmamasi icin

Oncelikle başınız sagolsun. Ben doğru 1 örnek olmam, 1.5 yılda 2 erken doğum yaptigimdan doktor min 1 sene hamile kalmami yasaklamisti riskli olduğu için. Hamilelik surecim artik riskli gebe oldugumdan perinatolog tarafından takip edildi. Ama bugün çok şükür bebeğim dünyaya geldi ve su an 4 aylık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kavusana kadar uzuntilu günler geçirdik ama Güneş elbette bir gun doguyor. Yeni bebegi acıyı hafifletmek için istememek lazım bence. Cunku acısı geçmiyor diğer 2 bebeğimin, hala burnumun ucunda sizilari. Siz de sezeryan olmussunuz min 6 ay bekleriz onerilmis olmalı dikislerin yeni hamilelikte acilmamasi icin
Genetik testler için falan beklemek gerekiyor zaten yok ben en az 7 ay falan beklemem gerektiğini düşünüyorum. Acısını bastırmak için derken şuan herşey yarım kaldı yavrumu hiç kucağıma alamadım emziremedim bütn eşyalarını almıştık hepsi yarım kaldı bunları tamamlarsam biraz soğur içim diye düşündüm bilmiyorum sağlıklı bir düşüncemi bundanda emin değilim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib eylesin inşallah sizede yavrunuza salık sıhhat versin Rabbim inşallah

Back
X