Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

kızlarrrr allahım sizlere sabır versin ve bidaha asla yaşatmasın düşünmesi bile beni deli ediyo yazamıyorum bişey ama inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin sizeee

meleğim bugun benımleydın sıkıca sarıdım sana doyasıya optum ama bırtek olsun gozlerını acmadın bana melegım bakmadın annene

meleğim aşkım üzülme isyan etme ALLAHAkarşı gelemeyiz dayan evlatlarımız daha güzel bi dünyada annelerini bekliyorlar bu dünya 3 günlük sınav inşallah cennette kavuşuruz onlara dayanmak çok zor ama takdiri ilahi dayan ben oğlumu odadaki beşiğini yerini düşündükce içim acıyo ama takdir ALLAHTANonlar bizim meleklerimiz dayan ALLAH a şükret ne kadar güzel bişeye laik görüldüğünü düşün ALLAHIMAkurban olurum o herşeyin en iii sini bilir
:emir_bebek:

meleğim aşkım üzülme isyan etme ALLAHAkarşı gelemeyiz dayan evlatlarımız daha güzel bi dünyada annelerini bekliyorlar bu dünya 3 günlük sınav inşallah cennette kavuşuruz onlara dayanmak çok zor ama takdiri ilahi dayan ben oğlumu odadaki beşiğini yerini düşündükce içim acıyo ama takdir ALLAHTANonlar bizim meleklerimiz dayan ALLAH a şükret ne kadar güzel bişeye laik görüldüğünü düşün ALLAHIMAkurban olurum o herşeyin en iii sini bilir
:emir_bebek:

evet canım acımın hafıflemesı ıcın kolarıma bebegımı almak olcak ınsalah nasıp olursa alahın takdırı ve benım eımde ama ımkanlar suan cocuk dusunmeme engel oluyor cok bunalıyorum hep ruyalarıma melegım gırıyor hasret gıderıyoruz bızde onunla........:gitme::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Ben de kendi meleğimi, minik Yıldız Defnemi çok özlüyorum. Kasımda 2 yıl olacak onu kaybedeli. 2 yıldır onu düşünmeden geçen bir günüm yok, miniğimle geçirdiğim 5 ay bir ömre bedeldi.

melegim ve askim mektubunu esimle aglayarak okuduk.o kadar guzel ifade etmissinki duygularini yuregine saglik.bende 36 haftalik hamileyken oglusum kalp atislarini durdurmus anne ve bbasina vedea etmis.tam bir hafta oldu kendimizi nasil toparliycaz bilemiyorum.allah sabir versin herkese aglayan gozlerimizi tekrardan guldursun hepimizin.

melegim ve askim mektubunu esimle aglayarak okuduk.o kadar guzel ifade etmissinki duygularini yuregine saglik.bende 36 haftalik hamileyken oglusum kalp atislarini durdurmus anne ve bbasina vedea etmis.tam bir hafta oldu kendimizi nasil toparliycaz bilemiyorum.allah sabir versin herkese aglayan gozlerimizi tekrardan guldursun hepimizin.

canım allah sabır versın yuzunuzu allah daıma guldursun ınsallah bıran once cennet kusun kardesını gonderır ınsallah...a.s.

melegim canım kızıım bayram geliyor sen benim yanımda olman gerikirken yoksun
anneni bayramda babanda yanlız bırakıyor sende yoksun yanlız kalıcam yüregim kanıyor acıyor sensizim mutsuzum ..............

seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek
ey benim cennet kokan melegim bu ayrılıga dayanırmı yürek
gel desem gelemezsin biliyorum ama ben seninleyim senin yanına gelecegim günü düşünüyorum seni özlüyorum annem...

Meleğim sensizliğin senesine gunler kaldı ve ben ıcımı yıyorum keske suan benle olsaydın kollarımda ama olsunn meleklerın yanıbasındasın onlar benım yerıme bolca senı koklayıp opsunlaer dıye dua etcem tam 1 sene once suan benleydın yıne kalbımdesın annem senı sevıyorum melegımmafoldumben

allah hepinize sabır versin allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok kötü bi durum allah düşmanıma vermesin hepinizn başı sağolsun ablalaım

Anne sütünün arınmışlığına ulaşamamış bir kadın olarak, ANNE olma duygusunu tadamamış bir kadın olarak çocuğu olup da kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum gerçekten. Yaradan kimseyi bu acıyla sınamasın. Nasıl sabır dilenir bilmem ama melekleriniz nur içinde olsun inşallah.

melegım bugun gıttıgın gun ve sen benımleydın keske hıc uyanmasaydım o ruyam hıc bıtmeseydı cok mutluydum sennle olduguma koskoca 1 sene gectı bugun sen gıdelı hıc ıcım gulmuyor melegım senı ozluyorum......:gitme::gitme::gitme::gitme:

meleğim ve aşkım

inan ne diicemi bilemiyorum Allahtan sizlere sabır dılıyorum gerçekten çok zor bi deneyim Allahım bende karnımdakı bebeğimi kaybetme riskindeyim benımde 2 aşılama ve ilk tüp bebek denemem oldu bu ilk bebeğim ama dr kalbi atmıyo yavaş gelişiyo dedi 7 haftalık olması gereken bebek 5 haftalık diyo şimdi ben diken üstünde son ana kadar bekliycem bebeğimi kaybetmemek için savaşıyorum veren Allah alan Allah sadece dua edebiliyorum ve sizlerede tekrar başınız saolsun diyebiliyorum yutması kolay bi lokma diil bu sözler inanın çok zor çokkk :(

meleğim ve aşkım

inan ne diicemi bilemiyorum Allahtan sizlere sabır dılıyorum gerçekten çok zor bi deneyim Allahım bende karnımdakı bebeğimi kaybetme riskindeyim benımde 2 aşılama ve ilk tüp bebek denemem oldu bu ilk bebeğim ama dr kalbi atmıyo yavaş gelişiyo dedi 7 haftalık olması gereken bebek 5 haftalık diyo şimdi ben diken üstünde son ana kadar bekliycem bebeğimi kaybetmemek için savaşıyorum veren Allah alan Allah sadece dua edebiliyorum ve sizlerede tekrar başınız saolsun diyebiliyorum yutması kolay bi lokma diil bu sözler inanın çok zor çokkk :(

saolasın canım sanada gecmıs olsun ınsallah tez zaman da bebegının kalp atıslarını duyarsın gec dollenme olmustur ınsallah ve kısa zamanda mınıcık yavrunu gorursun a.s.

meleğim ve aşkım

sğl cnm çok teşekkür ederim ama lütfen sende kendini bukadar harab etme biz bu fani dünyada sınav veriyoruz ve herkesin sınavı ayrı kımı kucağına alamaz bebeğini kimi daha farklı sıkıntılarını yaşar yavrularının hiç belli olmas yüce mevlam herşeyi bizim iyiliğimiz için yapar inan sana bunları derken bende çok üzülüyorum insanın yüreğine ateş düşüyo ama elimizden gelende bişi olmuyo avatarın gzl ama seni dahada karamsar yapmasın lütfen ve sakın yalnış anlama haddim olmayark söledim ama ne bilim üzülme kendini harab etme gün doğmadan neler doğar hiç belli olmas , bak bende çok ağladım neden benım bebeğim olmuyo die bir gece rüyamda ölmüştüm ve cennetteydim bir göl vardı ve o gölün etrafında bir sürü minnacık bebekler vardı ve ben çok etkilendim bu riyadan hatta bi bebeği alıp koynuma sarmıştım sabah uyandığımda ellerim koynumda bomboştu :( çok ağladım ama sabrediyorum elimden daha fazlası gelmiyo sende sabret kendini sakın üzme daha çok olurmu :(

BEBEĞİM SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM YANIOYR BEBEĞİM SEN GİTTİN...BABAN ASKER OLCAK VE BEN YAPAYANLIZ KALICAM...ANNEM CNIM YAVRUM GÜZLLER GÜZELİM.....MELEĞİMM:gitme:

meleğim sudenazım karnımda bir yara var ben ona üçümüzün yarası diyorum..... benim.... babanın.... ve senin....seni çooooooookk özlüyorum canım kızım....:(((((((((((

Back
X