Centik

Elif_0606

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
124
35
298
Merhaba arkadaslar ayrıntılı ultrasonda iki damarda da hem centik hem akim gorukuyordu 28 haftalik hamileyim tekdamarda centik devam etmekte corasprin kullaniyorum gebelik zehirlenmesi gelisme geriligi gibi sorunlarla karsilasirmiyim acaba benim gibi olup saglikli sorunsuz dogum yapan var mi

Merhaba, bende de iki taraflı hafif direnç (çentik) gördü doktorum, coraspin alıyorum, 22. haftadayım, 26. haftada tekrar gideceğim. Sizinle benzer durumda olduğumuz için sormak istedim, umarım iyi bir gelişme vardır..

Merhaba, bende de iki taraflı hafif direnç (çentik) gördü doktorum, coraspin alıyorum, 22. haftadayım, 26. haftada tekrar gideceğim. Sizinle benzer durumda olduğumuz için sormak istedim, umarım iyi bir gelişme vardır..
Gecmis olsun ben 29 haftada kontrole gittigimde tek tarafli devam etmekteydi corasprin kullaniyorum arada tansiyon takibi yapiyorum ne olcak boyle bende bilmiyorum ins bi zarari olmaz

Tek taraflıya düşmesine çok sevindim, okuduğum kadarıyla tek taraflı olunca şans daha yüksek oluyormuş, çift taraflı olunca daha riskli, umarım bende de düzelme olur. Sizin bebeğin gelişimi ve kilosu nasıl?

Boyu kilosu haftasiyla orantili dedi akim da ne artiyo ne azaliyo ama ust sınırın ustunde ins sorunsuz dogum gerceklesir tek damar olunca daha cok calisip acigi telore ediyormus oyle ookudum ama doktor sadece takip edicez dedi

İnşallah.. Aspirine yeni başladım 1 ay sonra kontrolüm var umarım düzelme olur, Allah kimseyi evladıyla sınamasın..

Back
X