Çok teşekkür ederim ya bayağı araştırdım kimisi çok iyi diyor kimisi çok kötü kafam allak bullak oldu :-( neyse artık muayeneye gidince anlarım artık iyi mi kötü mü. Bu arada doğum ücretleri nedir bilginiz var mıBenim doktorum Fatmanur hn.dı sezeryan ameliyatını da o yaptı hiç bir sorun yaşamadım, çok kibar, iyi bir doktor bence gitme diyen neden demiş bilmem ama ben söyleyin dedim yinede..
1 hafta sonra ilk muayeneye gidicem kendisine.. İnşallah bende memnun kalırımbenim doktorumda fatmanur hanım gayet memnunum hiç bir olumsuz yönünü görmedim..
Galiba zorunluydu galiba diyorum çünkü insan bilemiyor gerçekten tıbbi yönden bakamadığımız için..merhaba,bende şu an fatmanur hanıma devam ediyorum. siz zorunlu sebeplerden dolayımı sezeryan oldunuz acaba doktor mu yönlendirdi
Geçen sene 2750 tl ödedim çok ekstra çıktı . Normal doğum diye epidural takıldı o 450 idi ama boşa gitti, 1 gece fazla yattım onun ücreti eklendi, sezeryan 1750 idi galiba o da eklendi filan ücret bu oldu. Ama tek sezeryan olsam 1750 ödeyip çıkardım. Bu sene değişti fiyatlar telefonda bilgi veriyorlar..Çok teşekkür ederim ya bayağı araştırdım kimisi çok iyi diyor kimisi çok kötü kafam allak bullak oldu :-( neyse artık muayeneye gidince anlarım artık iyi mi kötü mü. Bu arada doğum ücretleri nedir bilginiz var mı
Galiba zorunluydu galiba diyorum çünkü insan bilemiyor gerçekten tıbbi yönden bakamadığımız için..
Hafta sonu gittim, gece yatış oldu bir kaç saat sonra sncılar başladı herşey iyi gidiyor demişti hemşireler ama ertesi gün öğlen olduğu halde bebek bir türlü gelemedi.Fatmanur hn. Geldi kontrol etti ve bebek inmiyor 6saatten fazla sancı çekmen yanlış aslında ama bebek iyi olduğu için fazla bile bekledik dedi ve sancılar devam ederken sezeryana aldı..ohhh dedim ne iyi etmişama sezeryana girmeden önce eşim tanıdık ne kadar doktor varsa aradı ve hepsi olması gereken budur dedi.
aynı gün tesadüfen tanıdığım vardı karşı odada normal doğum olarak başladı o dayanamadığı için kendi isteğiyle sezeryan oldu hemde doğum masasında vermiş kararını..Onun doktoru da Başak hn.dı
Yani anlayacağın normal doğumla başlıyorlar hadi hemen sezeryana alalım demiyorlar..
İçini ferah tut, benim aklımın ucundan geçmezdi sezeryan mutlaka normal olur diyordum ama olmadı yeterki sağlık doğsun bebeğin gerisi boş bence..uzun oldu pardon
Teşekkür ederim bakalım gitcez inşallah salı günü olmazsa doktora sorarım fiyatı filan...Geçen sene 2750 tl ödedim çok ekstra çıktı . Normal doğum diye epidural takıldı o 450 idi ama boşa gitti, 1 gece fazla yattım onun ücreti eklendi, sezeryan 1750 idi galiba o da eklendi filan ücret bu oldu. Ama tek sezeryan olsam 1750 ödeyip çıkardım. Bu sene değişti fiyatlar telefonda bilgi veriyorlar..
Bebek olduktan sonra ne çok kafa patlatmışım diyeceksin bu kadar düşünme herkesin memnuniyeti farklıdır sonuçta bir git dene derim. Ben tekrar hamile olsam yine ona gideceğim..
Doğuma gidene kadar herşey kendi odamdaydı. Sancı çekerken annem, eşim hep yanımdaydı çok iyiydi o konuda en azından destek odular. Hemşireler çok iyiydi, güleryüzlü ilgilerdi, sürekli gelip kontrol ediyorlardı zaten. Doğum sonrasıda ilgi, alaka güzeldi ne zaman çağırsm hemen geldiler bebek içinde, benim içinde.. Ama h.sonuna denk geldiğim için yemek boşları alma, çöp boşaltma vs konularında aksamalar oldu annem filan hiç memnun kalmadı, sanki o doğum yapmış:) p.tesi oldu bir hareket geldi hastaneye, gelip makyaj bile yaptılar, fotoğraf çektiler filan. Ben genel anlamda memnundum çok takılmamak lazım herşeye illaki eksikler oluyor, ben, bebeğim, doktorlar, hemşireler herşey iyiydi gerisi boş..heee bir de yemekler çok güzeldi refakatçiye ayrı hastaya ayrı yemek getiriyorlar.peki genel olarak doğum sürecinde hasteden memnun kaldınız mı? yani ben şimdiye kdr bi sorun yaşamadım ama mesela sancı sürecinde hemşirelerin filan tavrı nasıldı? bide sancıyı kendi odanızda mı aldınız yoksa doğum için ayrılan bi bölüme vs alıyorlarmı?
Ben sorayim hocam delta hospital da bizim için seçenekler arasindaydi ama doktorumuz orda yoğun bakim ünitesi yok demişti.ben iki doğumumu da delta hospital de yaptım.. sorabilirsiniz..
BEN MALTEPE DELTADA KÜRTAJ OLMUŞTUM REZALETTİ PİS VE İLGİSİZLERDİ BENCE BİR DAHA DÜŞÜNÜNBen sorayim hocam delta hospital da bizim için seçenekler arasindaydi ama doktorumuz orda yoğun bakim ünitesi yok demişti.
ben de aralık annesi olucam. siz gittiniz mi central'a. ben kararsızım?benim doktorum deniz gökalp, kendi muayenehanesi var, ama pek çok hastaneye gittiği gibi central hospital'a da gidiyor doğuma. benim hamileliğim çok yeni, henüz 5 haftam bitti doğum aralık ayında buna rağmen hastaneyi de belirleyelim aklımızda kalmasın diye doktorumuza sorduk, ya medipol ya central hospital seçin dedi, ama son 1-2 yıldır central hospital'da daha fazla doğum oluyor o yüzden central'ı ben sizin yerinizde olsam tercih ederdim dedi. bu da böyle bilgi olarak dursun burada :)
bu arada birkaç gün önce kuzenimin bir arkadaşı orada doğum yapmış, çok ferahmış odası, ziyaretçi olarak onu söyledi süit tarzındaymış. ben gidip görmedim ama.
Hayır ben gitmedim, doktorum orayı önerdi.ben de aralık annesi olucam. siz gittiniz mi central'a. ben kararsızım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?