Central Hospital - Dr. Başak SEL giden var mı??

doublebump

Hoşgeldin bebeğim
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
4.198
3
116
39
İstanbul
16+6 lık hamile olmama rağmen hala istediğim gibi bir doktor bulamadım.

acaba daha önce Kozyatağı Central Hospital Başak hanıma giden var mı??

Basak hanim daha once medical park bahcelievlerdeydi ve benim doktorum du kendisi cok iyidir guleryuzludur tavsiye ederim

cumartesi günü muayeneye gittim bende çok memnun kaldım. bende herkese taviyeederim. hastanede de ilgi alaka gerçekten harikaydı

Canım başak sel çok tatlıdır güleryüzlüdür.Medicalparktayken ben hamileydim.sonra memoriale geçince pahalı diye oraya gidemedim ama hep telefonda bana yardımcı oldu.Kesinlikle tavsiye ederim.çok yardımcı oluyo gerçekten.teyzemin rahim ameliyatını da şimdiki hastanesinde yaptı.O da çok memnun kaldı.canım doktorum benim bi ziyaretine gidebilirim inşallah bi ara...........

başak hanım hakkında detaylı görüşe sahip olan var mı? hastane nasıl sizce? biraz daha açıklayıcı olur musunuz? memnun kaldınız mı?

başak hanımla ilgili başka bilgisi olan arkadaş var mı hangisini tercih etmeliyim karar veremedim,fatmanur hanımmı başak hanım mı?

bende yeni tavsiye aldım başak hanımı.bende merak ediyorum nasıl bi dr. başak hanımla doğum yapan varsa detaylı açıklama yaparsa sevinirim.

ama hastaneyi netten araştırdım bebek yoğun bakım ünitesi var bu benim içi artı bişey.

hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri 4.haftadan itibaren başak hnm a central hospştale gidiyorum.şu an 23.haftamdayım ve son derece memnunum.ben hemşireyim aynı zamanda..çok ilgili,güleryüzlü ve bilgili bir doktor.hastane çok iyi,çok ilgililer..detaylı ultrason için başka hastaneye gittik ama hiç memnun kalmadım.ücret konusunda da fiyat önceden ne verirlerse o,sonrada o bu çıktı diye birşey yok.
evet yenidoğan yoğun bakımı var ve sgk ile anlaşması olduğu için ayrıca bir ücret istemiyolar...ben çok memnunum hem hastaneden hem doktorumdan ve çevremdeki herkese de tavsiye ediyoru... :)

ben gidiyorum başak hnm'a ; her gidişimde rand olmasına rağmen en az 1 saat bekliyorum ; beklemekten tam usanmışken sıra gelio en faZLA 10 DAK süren hatta sürmeyen muayne neticesinde kendimi göztepe ssk da gibi hissederek hastaneden ayrılıyorum ; tecrubeli ve cok hastası olan bır dr ama kesinlikle hamile psikolojisiyle ilgilenmio ; sadece bebek odaklı muayne hemen olup bitio ve bir sonraki kontrole kadar gene kaderınızle baş başa kalıosunuz .

ben de aynı senin gibi düşünüyorum buradaki tavsiyeler üstüne gittim başak hanıma ama o kadar yoğun ki bekle bekle geldiğinde de bana boş boş baktı resmen doğru dürüst açıklama yapmadan test listesini verdi elime yaptır gel dedi sakin bir kadın ama çok ilgili diyemeyeceğim

şu an 15 haftalık hamileyim. Hamileliğin başından beri başak hanım'a gidiyorum. Inanılmaz memmunum.her şeyle yakından ilgileniyor ve çok rahatlatıyor.
Herkese tavsiye ediyorum.

Gebeliğimin 6.hafasindan bebegimi kucağıma aldığım 36. Haftaya kaçar hep basak Hanim ilgilendi benimle evet xok kalabalık ve cok sıra bekleniyor ama bu Dr ile ilgili bir durum değil hastane cok yogun bir hastane basak Hanim cok sakin bir yapıya sagip be benim problemli gece hamileliğimde beni hep sakinleştirdi. Size uzuuun uzuuun anlatmasını beklemeyin sorularınıza cevap verir ama sormadan anlatmaz. Bebegimin ve benim hayatımı kurtardı kontrol diye gittim randevum sezeryanla sonuçlandı. Amniyon sivisi azlığı vardı bebegin kalp atışları cok düzensizdi riski gördü ve kesin emin olana kadar bana hissettirmedi nst odasına yanıma çıktı odama bekliyorum seni dedi Odaya girdiğimde gülümsedi ve elinde yatış yazan kagidi bana uzatıp bebeği acil alıyoruz aşağıda islemleri yaptırman gerekiyor canim dedi! Şimdi bebegim 40 gunluk oldu ve sağlıklı ne olursa olsun dr.unuza güvenin!

kesinlikle başak sel diyorum
bende hamileliğimin başından beri kendısıne gıttım
en kucuk bır noktayı bıle cok cıddıye alıyor
en onemlısı spınal sezeryan oldum sıfır acı
amelıyat sonrasında bıle hıc ama hıc agrım olmadı
dıkıslerım bıle okadar guzel yapılmışkı benı hıc rahatsız etmıyor goruntusu

ben de başak hanıma takipliyim. kendim de doktorum bu arada ve bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine ona gittim. başak hanım gerçeten çok güvenilir bir hanım ve sakinliği huzur veriyor. şuanda 35 haftalık gebeyim. artık haftada bir gitme zamanım yaklaşıyor. normal doğum düşünüyorum ve hamdolsun şimdilik herşey rabbimimn de izni ile yolunda gidiyor, hepimizin sonuna kadar da öyle gider inşaallah. tamam her randevuda sorun yaşıyorum(birkaç gün önceden aranıp randevum başka güne alınıyor, gittiğimde acil sezaryeni oluyor vs vs, randevu gecikmesine neden olan o acil sezaryeni olan kişi ben de olabilirdim ) bazı arkadaşların dediği gibi çok yoğun ve gerçekten maksimum 10-15 dk sürüyor muayene ve kaç defa dedim ki artık yeter başka hastaneye gideceğim ama mantıklı düşününce hep vazgeçtim. ayrıca her hastanede sorun vardır, mutlaka ki vardır hiç bir yer güllük gülistanlık diil. ammaaa doktor hanım çok iyi niyetli biri , sakin, bilgili, becerikli birisi. hastane evimin 2 sokak aşağısında( bir aksilik olmazsa doğuma yürüyerek bile gidebilirim yani) , diğer tercih edebileceğim hastane medipol koşuyolu var idi e o da malum devlet hastanesi mantığı çalışan, tıklım tıkışşş ve duyduklarıma göre doktorlarının normal doğum dediğin zaman ödlerinin sıttığı, suratlarının düştüğü bir hastane.
ayrıca centralin sgk anlaşması var ve yenidoğan fizyolojik sarılığı dışında yenidoğan yogun bakımı ücretsiz karşılanıyor(tabii ki rabbim kimseyi muhtaç etmesin eksikliğini de hissettirmesin inşaallaaahhh) . gebelik eğitim programı mevcut her ayın son cuma günü herkese tavsiye ederim, başka hastanede bile takipli olsanız gelebiliyorsunuz.
bir doktor arkadaşım sezaryenle doğum yaptı ve çok memnun kaldı. hem doktor başak hanımdan hem de personel hizxmetinden. benden haberler böyle umarım yararlı olmuştur.
Allah hepimize bebeklerimizi hayırlısı ile sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin allaha emanet olun

basak hn.gittigim 3.kadın dogumcu ve super bir dr.cok titiz ve sogukkanlı,centralde dogum yaptım hast.personelide cok iyiydi,bebek hemsirelerine varana kadar.daha once medipol leyla hn.gittim ssk dr.u gibiydi.

selam, ben de hamileliğimin başından beri Başak Hanıma gidiyorum gerçekten kendisi güler yüzlü, sıcak, samimi,ilgili diğer arkadaşların dediği gibi bir yoğunlukla karşılaşmadım açıkçası genede hep sabah saatlerinde gittiğim içindir belki bilemiyorum şuan 20. haftadayım herşey çok iyi gidiyor umarım sorunsuzca bu süreci atlatırız.

Merhaba başak hanım benimde doktorum,kendisinden çok memnunum,çok ilgili,sakin,güleryüzlü iyiki onu tercih etmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…