- 7 Kasım 2014
- 7.465
- 13.476
- 448
- Konu Sahibi Namutenahii
Evet telefon özel alandır ama eşler için değil, başkaları için. Olur da başkasının eline geçer, içine bakılır diye şifre koyulabilir ama bu şifreyi eş bilir.Telefonunun şifresi ile ilgili laf ettiğimde eşim sinirleniyor. Mesela şifreni kaldır bu şifre neden var diyorum.
Ona göre şifresini bilmeme bile gerek yok.
Ne gerek var güvenmiyor musun, aldatacak olsam hiç telefon kullanmadan da yapılabilir, herşey telefonda olmak zorunda değil diyor.
Bu güveni oluşturmak zorundayız birbirimize karşı diyor.
Ama ben istediğim an o telefonu kurcalamak istiyorum, yani meraklıyım ben illa bakmam lazım. Aldatıyorsun demek mi oluyor ki bu?
Ayrıca telefonunun kişisel alanı olduğunu, özeli olduğunu söylüyor.
Ben de benden daha özel birşeyin olamaz diyorum.
Abartıyor muyum?
Ben kendi telefonumdan şifreyi kaldırdım. Hiçbi zaman da benim telefonuma bakmıyor. Merak etmiyor.
Benim asıl merak ettiğim sizler eşlerinizle bu konuda nasılsınız? Olması gereken nedir?
Şunu da eklemek istiyorum. 3 senelik evliyim ilk 2 sene telefonuna dokunmadım eşimin. Sonra bir gün baktım, instagram aramalarında eski sevgilisini gördüm. Arayıp bakmış gibi görünüyordu. Ayrıca bide fake instagram hesabı buldum kayıtlı. Bambaşka bir erkek ismiyle. Bu olaydan sonra arada telefonuna bakmak istemeye başladım.
Eşimin telefonunu istediğim zaman, istediğim yerde alır bakarım, bakmak için izin bile istemem.
Ne demek şifre var ve şifreyi size söylemrk istemiyor?