Aynı fikirde olmayanları anlıyorum gerçekten ama neden konuma beğenmedim ifadesi konuluyor bunu anlamadım :) herkes fikirlerinde özgür değil mi, ben zaten sizlerin düşüncelerini merak ettiğim için açtım bu konuyu.
Önce ilk mesajınıza Beğenmedimi koydum, sonraki mesajları görünce geri aldım, açıklayayım:
İlk mesajda sanki eşler birbirine daima şifrelerini vermeli, diğer istediği kadar arayabilmeli, hesap vermeli gibi bir anlam oluşmuş ki buna karşıyım.
Birbirlerinin şifresini bilen çiftler var evet ancak dikkat edin bu çiftler gereksiz yere birbirlerini aratmıyor, işi düştükçe kullanıyor.
Aradıkça karşı tarafta direnç artar, evet ben de şifremi veririm ama karşısı gidip bu iyi niyetimi kötüye kullanıyorsa, beni denetliyorsa o şifre hemen değişir.
Peki neden geri aldım?
Sizde güven kırıcı bir olay olmuş, yalan yakalamışsınız. Böyle olunca oluşan güvensizlik denetimi artırarak kapatılmaya çalışılıyor. Sizde işler farklı.
En güzeli bir aile terapistine gidip ortak bir iletişim dili bulmanız. Şu anki durum çok sağlıksız.
Aldatma için ise en güzel gösterge aslında eşteki ani davranış değişiklikleri. Size gelen adam gelmemeye başlıyor, telefona bakarken aniden odaya girince ekranlar saklanıyor vs.
Yoksa online aldatmak istese zaten aldatır, sahte hesabı geçtim yedek telefon kullananlar bile var. Davranışlardan ele veriyorlar kendilerini. Zaten böyle bir durum varsa kontrol etmenize de kimse itiraz etmez diye düşünüyorum.