Cep telefonunuzun modeli ne ve memnunmusunuz?

Telefonunuzun markası ne?

• Nokia

OY: 90 41,9%
  • Apple (iphone)

OY: 23 10,7%
  • Blackberry

OY: 9 4,2%
  • Samsung

OY: 64 29,8%
  • LG

OY: 10 4,7%
  • Sony Ericsson

OY: 8 3,7%
  • BenQ Siemens

OY: 3 1,4%
  • Motorola

OY: 1 0,5%
  • General Mobile

OY: 5 2,3%
  • Made in china :)

OY: 3 1,4%
  • Diğer

OY: 7 3,3%

• Ankete Katılan
    215
Nokia 6700 slide.. çok isteyerek aldım çokda memnunum.. Hem şık hem özellikli..

ıphone
genel olarak memnunum ama nokianın bazı özelliklerini de özlemiyor değilim

samsung s5233tv

hemkamera hem analog tv tam istediğim ama bulmak kolay olmadı çok memnunum dokunmatiği harika

Nokia 5800
2 kez servise gitti dokunmatik sorunu yüzünden hala da algılamadığı zamanlar oluyor.Ben çok şey yüklemeyi seviyorum güncellemelerden dolayı kaldırmıyor.Kamera bazen kötü çekiyor haricinde güzel telefon

Birdaha yeni uygulanan teknoji kullanmayacağım

bu konudaa türkiyedekii en şanssız bayan benimdirr kesinn ne aldıysamm bozuldu black bery aldım en son oda elimden sert zemine düştü ekranı çatladıı sonra gittim lg aldım memnundum kii oda şebeke sıkıntısı açtıı gelen garantide anacımm benimm tellerr dertliyimm bu konuda :59::59::59: hepte babamınnn çokkkkkkk eski telefonunu kullanmak zorundaa kalıyorumm yafff

samsung u 900 soul kullanıyorum ama hiç memnun değilim dokunmatımk ekran zırt pırt donuyordu en son servse gitti geldi 2hafta kullandım yıne bozuldu bu tlfdan nefret edıyorum beyni bozuluyor sureklı..
şimdi yedekte olan eskı nokia tlfnumu kullanmak zorunda kalıyorum uff..

Ben General Mobile DST Diamond kullanıyorum. Aslında birçok kişi memnun kalmıyor ama ben nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım, gayet memnunum.

Back
X