Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nokia 5800
2 kez servise gitti dokunmatik sorunu yüzünden hala da algılamadığı zamanlar oluyor.Ben çok şey yüklemeyi seviyorum güncellemelerden dolayı kaldırmıyor.Kamera bazen kötü çekiyor haricinde güzel telefon
bu konudaa türkiyedekii en şanssız bayan benimdirr kesinn ne aldıysamm bozuldu black bery aldım en son oda elimden sert zemine düştü ekranı çatladıı sonra gittim lg aldım memnundum kii oda şebeke sıkıntısı açtıı gelen garantide anacımm benimm tellerr dertliyimm bu konuda hepte babamınnn çokkkkkkk eski telefonunu kullanmak zorundaa kalıyorumm yafff
samsung u 900 soul kullanıyorum ama hiç memnun değilim dokunmatımk ekran zırt pırt donuyordu en son servse gitti geldi 2hafta kullandım yıne bozuldu bu tlfdan nefret edıyorum beyni bozuluyor sureklı..
şimdi yedekte olan eskı nokia tlfnumu kullanmak zorunda kalıyorum uff..
Ben General Mobile DST Diamond kullanıyorum. Aslında birçok kişi memnun kalmıyor ama ben nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım, gayet memnunum.