Cep telefonunuzun modeli ne ve memnunmusunuz?

Telefonunuzun markası ne?

• Nokia

OY: 90 41,9%
  • Apple (iphone)

OY: 23 10,7%
  • Blackberry

OY: 9 4,2%
  • Samsung

OY: 64 29,8%
  • LG

OY: 10 4,7%
  • Sony Ericsson

OY: 8 3,7%
  • BenQ Siemens

OY: 3 1,4%
  • Motorola

OY: 1 0,5%
  • General Mobile

OY: 5 2,3%
  • Made in china :)

OY: 3 1,4%
  • Diğer

OY: 7 3,3%

• Ankete Katılan
    215
benimkisi mobistel el600 cok memnunum görunusu tam benlik süper bisi telefonumu cok seviyorum

yaklaşık 1,5 -2 senedir N97 kullanıyorum. evet güzel hoş telefon ancak çokta iyi bir telefon değil arada takılma falan oluyor sanırım işletim sistemiyle alakası var.

nokia 6303 çok memnunm kaçırdığım dizileri bile youtube ile cepten izliyorum

LG-Optimus-Black-Photo.jpg

Optimus Black kullanıyorum gayette memnunum tavsiye ederim.

nokia e5
memnunum ama şimdiki aklım olsa başka bir telefon alırdım
iş telefonu sınıfında oldğu için bir sürü işime yaramayan özellik var içinde

Merhaba bayanlar, Samsung Ace S5830i benim telefonumun modeli, rengi beyaz. Çok memnunum ancak nedendir bilmiyorum birkaç kez açık olmasına, çekiyor görünmesine rağmen kapalı göründü hem de ben bu durumu farkedene kadar 3-4 saat geçti, çözümü için göstermedim henüz ama onun dışında fiyat performans açısından gayet iyi diyebilirim :nazar:

Ayda 2-6 ay arası telefon değiştiren biri olaraktan en sonunda Apple Iphone 4'te kaldım onu da ocaktan beri kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünmüyorum artık çok memnunum telefonumdan o kadar basit o kadar işlevsel ki eşimden sonra ikinci aşkım. :) Yanımdan ayrılmıyor tuvalette bile benle çünkü eşimlede sık konuşuyoruz, mesajlaşıyoruz. Bugüne kadar panasonic, nokia 3200, nokia 6111, nokia 6300, nokia 5530, nokia 5370, samsung star, nokia c3, nokia e5 ve sonunda iphone 4. :) Sayısız telefon geçti elimden ama en iyisi iphone diyorum. Bir alan bir daha bırakamaz.

Son düzenleme:
telefonum samsung galaxy s2 ve özelliklerinden son derece memnunum. bir defa aynı dönemde çıkmış iphonedan iyi olduğuna dair birçok duyum aldım.
hem de fiyatı iphonedan biraz daha ucuz. samsungun büyük başarısı diyorlar bu telefon için ve bence galaxy s3 bile bu kadar iyi olmayacak kanımca. büyük ekranlı olması bana avantaj sağladı çünkü telefonda media özelliğini etkin kullanabilmek isteyenlerdenim.
android işletim sistemini ve linuxu sevenler için de güzel bir telefon! :52:

ben HTC kullaniyorum. bu eklediginiz Nokia telefonlardan cok daha guzel, dayanikli, ve hatta iphone'a rakip kullandigim HTC modeli (modeli simdi hatirlayamadim)...
ben ve esim iphone'a karsiyiz artik cunku cabuk bozuluyor...ayrica iphone'un tek yaptigi baska sirketlerden ozellik calip kendi bulusuymus gibi pazara surmek (bu sirketlerden acilan davalar var ve iphone davalari kaybetti netten arastirabilirsiniz) ve surekli bir ust model iphone cikarip yenilerini satmak...
siddetle tavsiye ediyorum HTCyi...

bu arada benden size tavsiye, acilip kapanir ozelligi olan telefonlar cabuk bozuluyor, tecrubeyle sabittir...

4.7 inç altı telefon boyutları ciddi ciddi ufak gelmeye başladı. s3, xperia ion, iphone 5 yeni çıkacak 4.6 4.7 inç ekranlı üç model. htc xl beyaz, zarif ve orta kullanıcı için yeterli bir telefon bence. kıvrımlı, sade ve zarif tasarımı şık ve can çektirici.
amaaa, benzerlerine göre kıyaslar isek fiyat performans açısından fiyatı biraz abartılmış. yanlış olmuş. örneğin teknik özellikleri s2 den aşşağı olsa da fiyatı yukarıda.
az daha insin fiyatı. memnun muyumun değerlendirmesini uygulamalı yaparım. yapmak isterim :)

Ayda 2-6 ay arası telefon değiştiren biri olaraktan en sonunda Apple Iphone 4'te kaldım onu da ocaktan beri kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünmüyorum artık çok memnunum telefonumdan o kadar basit o kadar işlevsel ki eşimden sonra ikinci aşkım. :) Yanımdan ayrılmıyor tuvalette bile benle çünkü eşimlede sık konuşuyoruz, mesajlaşıyoruz. Bugüne kadar panasonic, nokia 3200, nokia 6111, nokia 6300, nokia 5530, nokia 5370, samsung star, nokia c3, nokia e5 ve sonunda iphone 4. :) Sayısız telefon geçti elimden ama en iyisi iphone diyorum. Bir alan bir daha bırakamaz.

Bende Simens ile başladım ve Nokia'lardan sonra samsung kullandım sonra HTC'ye geçtim :) Uzun bir süredirde İphone 4s kullanıyorum ve ne yalan söyliyim en çok sevdiğim telefonum oldu kendisi :21:

Blackberry bold 9780 kullanıyorum.Cabuk bozulduklarına dair cok sey okumustum ama hala sorunsuz calısmaya devam ediyor.1.5 yıl oldu.

siyah 16gb ıphone 5 kullanıyorum inanılmaz memnunum :)) şiddetle tavsiye ediyorum kızlarrr

samsung s5233

3yıldır sorunsuz kullandım

ama artık sıkıldım:31:
piyasa araştırması içerisindeyim

gözüm galaxy ace modelde

:23:

Back
X