Cep telefonunuzun modeli ne ve memnunmusunuz?

Telefonunuzun markası ne?

• Nokia

OY: 90 41,9%
  • Apple (iphone)

OY: 23 10,7%
  • Blackberry

OY: 9 4,2%
  • Samsung

OY: 64 29,8%
  • LG

OY: 10 4,7%
  • Sony Ericsson

OY: 8 3,7%
  • BenQ Siemens

OY: 3 1,4%
  • Motorola

OY: 1 0,5%
  • General Mobile

OY: 5 2,3%
  • Made in china :)

OY: 3 1,4%
  • Diğer

OY: 7 3,3%

• Ankete Katılan
    215

witch_nhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
392
0
96
İstanbul
a.s. Arkadaşlar burada cep telefonu marka ve modellerimizi, memnun olup olmadığımızı yazalım süprizzzzz
Bölelikle cep telefonu alacak arkadaşlarımıza fikir vermiş oluruz alkisalkisalkis

Ben Nokia E65 kullanıyorum. Memnun olduğum sölenemez :1closedeyes: sadece şık ve zarif bi nokia. Yoksa kapalı ortamda kamerası yeşil çekio. şebeke problemide var :bbo: serisi hatalı bi tlfn :1shok:

benım nokıa 6260 cooooookkkkkk memnundum.sırf muzık dınlerım ve cok guzel dıye motorola u9 aldım mor renk taslı falan aklımı celdı.3kere servıse gıttı.en son parca degıstı dedıler sımdılık ses yok bakalım ne zaman tırtlıycak beklıyorum.bu sefer degısım yada para ıade talep edıcem.nokıadan sasmamak lazım.

benım nokıa 6260 cooooookkkkkk memnundum.sırf muzık dınlerım ve cok guzel dıye motorola u9 aldım mor renk taslı falan aklımı celdı.3kere servıse gıttı.en son parca degıstı dedıler sımdılık ses yok bakalım ne zaman tırtlıycak beklıyorum.bu sefer degısım yada para ıade talep edıcem.nokıadan sasmamak lazım.

Aynen katılıorum benim E65 biraz dengesiz ama kaydirigubbakcemile3 illede nokia kaydirigubbakcemile5

Samsung u600...

Gayette memnunum ama arada hat çekmemezlik yapıyo son zamanlarda :)

nokia 5800-du
nokia-5800-xpressmusic-08.jpg

.ama ben esimle tartisirken sinirimden yerden yere vurdum caaaanim telefonu.paramparca ettim.napiyim sini hastasi oldum ciktim.simdi de philips kullaniyorum.simdi de n97 istiyorum.
061.jpg

j700 aLaLı 7 ay oLdu hiç memnun değiLim kendiLiğinden bluetoohu bozuLdu :umursamaz:

Ben de Nokia N73 kullanıyorum. Telefon gerçekten çok yavaş, ilk çıktığında hevesle almıştım ama şuan fotoğraf çekmekten başka hiç bir şey yapmayı sevmiyorum bu telefonla..

Back
X