Doğuma Hazırlık Ceren nasl bir isim sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceren ismi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• güzel.

OY: 27 73,0%
  • idare eder.

OY: 6 16,2%
  • kızım olsa asla koymam.

OY: 3 8,1%
  • tam anlamıyla berbat.

OY: 1 2,7%

• Ankete Katılan
    37
  • Anket Kapalı .

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
ceren ismi hakkında ne düşünüyosunuz kızlar? bir bebeğe konulabilecek bir isim mi? ileride genç bir kıza yakışır mı??

çok güzel bi isim arkadaşım. kızım olursa allahın izniyle adı ceren olucak...bir oğulum var adı eren süper olcak valla.

-Hangi Ceren
-Tenceren

gibi saçma espirilere maruz kalan güzel bi isim akannehir

canım benim de kızım olacak 2ay kaldı kucağıma alacağım inşallah.ceren güzel bir isim bence

bence cok guzel bir isim.kizim var ve ismi CEREN.cok begenerek koyduk ismini,halende begeniyorum.

hangi ceren?
tenceren gibi seviyesiz espri bozmalarina da hic maruz kalmadik,

ama tanidigim Ceren`ler isimlerinden dolayi sanirim biraz nazli oluyorlar.

ceren ismi hakkında ne düşünüyosunuz kızlar? bir bebeğe konulabilecek bir isim mi? ileride genç bir kıza yakışır mı??
bu ismi sevmiyorum kizim olsa asla koymami isaretledim.Cunku bu ismin anisi kotu bende.Genc yasta yaptigim evliligi bitiren kisinin adi cunku.Tabi ki bana hatirasi kotu.Siz sevdiginiz ismi koyun sicak hissetiginiz ismi koyun :D

38 haftalık hamıleyım ve allahın ıznıyle inş kızım olcak hamılelıgım basından berı kızımı cerenım dıye sevıyorum ceren ceylan yavrusu demek arastırdıgım kadarı ıle hatta bebegıme bambi nevresım takımı battanıye vs. adına yakısır seyler aldım :)

ceren çok güzel bir isim ..... her zaman da güzelliğini ve zarifliğini koruyacak isimlerden bence ...... allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

ceren ismini küçüklüğümden beri sevmişimdir, çok sevdiğim öğrencimin adı da ceren olunca ve dünyalar tatlısı bir kız olunca daha çok sevdim. kızım olsun koyucam vallakaydirigubbakcemile3

Canim bence Ceren cok güzel ve seker bir isim :)
Bebege veya genc kiza kesinlikle cok yakisan bir isim bence :))
Genelde benim tanidigim tüm Ceren`ler hep güzel kizlar oluyorlar, hihi :))))))

Back
X