Bende çerkesim. Eşimde karadenizli. Köken yüzünden hiç sorunumuz olmadı çok şükür. Hatta çerkes yemeklerine bayılır:) ama bizde adet uygulama yoktur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende çerkesim. Eşimde karadenizli. Köken yüzünden hiç sorunumuz olmadı çok şükür. Hatta çerkes yemeklerine bayılır:) ama bizde adet uygulama yoktur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teyzem çerkesle evli. Hani bi söz vardır ya 'çerkez gelini gibi dikilme ' diye o söz teyzeme çok uyuyor. Sürekli hizmet bekliyor kocası. Herşey hemen hazır olacak , karısı doyuracak , giydirecek , çoraplarına kadar çıkaracak . Tabi bu karakter meselesi de olabilir ama aileden böyle görmüşler . Anlaşabildikleri söylenemez . Teyzemin yerinde başka kadın olsa arkasına bakmadan kaçardı :)
Valla sekerim bence senin vakanin kokenle bir alakasi yok, karsi tarafin denyo olmasiyla cok alakasi var.
Biz Trabzonluyuz. Halamın eşi Çerkez.
Sizi bilemem ama ben onlar kadar yabani, kibirli insanlar görmedim. Halamı başkalarına Türk gelin diye tanıtır, anlamadığını bildikleri halde yanında kendi dillerini konuşurlardı.
Büyük sözüme tövbe bir kızım olursa Çerkez lere vermek istemem.
Özetle sen evliliğini baskın mı olmak istiyosun
💕01.01.04 Canım
10.04.14 Canımın canı 💕
Özetle sen evliliğini baskın mı olmak istiyosun
💕01.01.04 Canım
10.04.14 Canımın canı 💕
Bende cerkezim ve bir turk ile evlendim anlasamadik bosandik..bunda kültür catismasininda cok büyük payi var..tabi başka sebeblerde var..simdiki aklim olsa kesinlikle Çerkez ile evlenirdim..hayırlısı olsun herkes için
aa çok ilginç :26:
Dediğim gibi sizi bilemem. İnsan var insan var ama ben Çerkez lerde genel anlamda tuhaf bir tutuculuk gözlemledim.
Bir arkadaşım vardı dershanede, adetlerini falan bir anlatırdı sanki Romanov sülalesinden gelmişler, o konuşurken çok rahatsız olurduk.
Muhakkak bir Çerkez le evlenmeliymiş, efendim dışarıdan gelen birisinin onların örf ve adetlerine uyum sağlayabilmesi çok zormuş, Çerkez kızları çok güzel olurmuş, her zaman kapıya yakın otururlarmış ki ev halkına hizmet edebilsinler hatta kendisi de o yüzden sınıfta kapıya yakın oturuyormuşbilmem ne...
Justçerkes kadınlarının evlilikte baskın olma istekleri çok bilindik bişi aslında..
Türklerde genel olarak ataerkil düzen varken çerkeslerde anaerkil düzenden bahsederler bi çok yerde..
Sorunlar bu yüzden çıkıyor galiba tamamen zıtsınız birbirinize ve çerkesler çok inatçı olurmuş
ayrıca çok da güzel(bunun konuyla ilgisi yok )
Dediğim gibi sizi bilemem. İnsan var insan var ama ben Çerkez lerde genel anlamda tuhaf bir tutuculuk gözlemledim.
Bir arkadaşım vardı dershanede, adetlerini falan bir anlatırdı sanki Romanov sülalesinden gelmişler, o konuşurken çok rahatsız olurduk.
Muhakkak bir Çerkez le evlenmeliymiş, efendim dışarıdan gelen birisinin onların örf ve adetlerine uyum sağlayabilmesi çok zormuş, Çerkez kızları çok güzel olurmuş, her zaman kapıya yakın otururlarmış ki ev halkına hizmet edebilsinler hatta kendisi de o yüzden sınıfta kapıya yakın oturuyormuşbilmem ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?