pat diye evlenmediniz ama dimi az çok biliyodun adamı
💕01.01.04 Canım
10.04.14 Canımın canı 💕
Özetle sen evliliğini baskın mı olmak istiyosun
💕01.01.04 Canım
10.04.14 Canımın canı 💕
3 satırın özetini yapmışsınız tebrik ediyorum
uzun uzadıya açılan konulardaki özetlerinizi takiplicem bundan sonra
dalga geçme kızım
3 satırın özetini yapmışsınız tebrik ediyorum
uzun uzadıya açılan konulardaki özetlerinizi takiplicem bundan sonra
yok yahu çok sempatik geldiiortalığı karıştırma sende çerkes
Yakin arkadaslarimdan biri cerkezdi , oyle idi diyorum cunku inadiyla beni biktirdi aylarca kus kalip hep benden adim bekledi ben bir dedim iki dedim artik ucuncu de bitti bu is dedim, bu arkadasimin tum erkek arkadaslari onla inadi ve kusluk olayi yuzunden ayrildilar , inadindan her gun aglar ama karsiya bi gram bisi belli etmezdi, bu yapi turk erkeklerine gelmiyor , cerkez inadi lafini yine baska bi cerkez arkadasimdan duydugumda inanamamistim ama birebir arkadasken bile dayanamadim ki , evlilikte turk veya baska uyruklu bi erkegin boylesine inada dayanabilecegini dusunmuyorum.
Eger sizde de boyle bir inat varsa bizim erkekler evlilikte zaten naz niyaz cekecek kisiler degil , inada hic gelemezler. O yuZden kendileri cogu zaman haksiz olsa da inat yuzunden olan kadina olur gene.
Eger boyle inadim yok diyorsaniz cidden anlasamiyorsunuzdur , olaylari bilmek lazim
kırıcı konuşuyorsunuz. aynı şeyleri türkiyede bulunan farklı kökenden insanlar için söylediğinzi düşünün, kavga çıkar burada...
üç tane çerkes tanıyıp da genel anlamda tutucu, yabani, kibirli olduklarını söylemeniz hiç hoş değil.
siz bir gürcü olsaydınız mesela ve ben gürcüler çok yabaniler, görsen bilmem ne sülalesi sanki deseydim hoşunuza gider miydi?
bi inat edersem görürsün
cerkes milletinin güzellikleriyle ünlü dişileri. göz gönül açar, yürek yakarlar. kısıtlı sayıda da olsa ülkemizde yaşadıkları bilinir.
Ekşi'de öve öve bitirememişler
nesilleri tükeniyor Just'a sahip çıkalımkıymetini bilmeyenler utansın
bence kadınların kıymetini bilmeyen tüm erkekler utansın
Bu şekilde anlaşıldıysam özür dilerim gerçekten.
Amacım asla genelleme yapmak değil ama halamın eşi ve ailesi gerçekten böyle insanlardı, sizi tanımıyorum ama eminim bu vatandaşları tanımış olsaydınız sizde onlar hakkında benzer şeyler düşünürdünüz.
Bu arada yazdığım yorumların başında genelleme yapmadığımı belirtmeye çalıştım. Demek ki yeterince açık olmamış. Selamlar...
benim duyduğum bildiğim çerkez kadınları baskın karakter değildir.erkeklerine hizmet etmeyi görev edinmiş insanlardır:44:
hatta bizde derler,çerkezle evlenip hizmet,saygı nasıl olur göreceksin
Cerkesim esim Türk bile degil Kürt :)Siz yürütebiliyor musunuz acaba sorun oluyor mu yoksa
ben çerkesim çoğu zaman eşimle bu yüzden yürütemediğimiz hissine kapılıyorum
çünkü bizde daha anaerkil bir yaklaşım söz konusu ve erkekler bundan gocunmuyorlar
yanlış anlaşılmasın amacım ayrımcılık yapmak değil merak ettim sadece böyle evlilik yapanlar varsa yazabilirler mi
edit: bundan sonraki hayatımda bir çerkesle olsam daha mı iyi olur diye düşünmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?