- 28 Aralık 2015
- 91
- 17
- 88
- 33
- Konu Sahibi csistanbul
Benim erkek arkadaşım da ailesi de muhafazakâr far kot giymem giyindiklerim hep sorun olur annesi biz karısmayız dedi ama biz bu konuyu kaç sene zorla aştık aşırı kıskanç resmen kim bana bakıyor diye gözetliyor yürürken bilmiyorum hem çok seviyorum hem çok zorlanıyorumO biraz abartmis oyle seyler yok. Benim annem de babam da cerkes kayseriliyim. Kayseride cerkes coktur cok fazla cerkes de taniyorum yani nerdeyse butun cevrem. Senin erkek arkadasin biraz cekingen olabilir. Kendi cevremden yola cikarak soyleyim sana tabii ki istisnalar vardir cerkesle evlenmenin cefasi cok hele sen cerkes degilsen. Fakat kiyafetine giydigine karismazlar neden onunla konustun o kim demezler asiri kiskancliklari yoktur. Damadin ailesiyle cok yuz goz olmazsin. Esin evine sadik olur cunku en ufak bir yanlista o odunun koptugu buyukleri tarafindan fircayi yiyecegini bilir. Iyi baba olur erkek cocugunu kiz cocugundan ayri tutmaz. Ama adetler zordur iste. Dedigim gibi kendi cevremden gordugum bunlar mutlaka kotuleri de vardir.