• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Cerrahpasada tup bebek

hayattt21

şukurler olsun ♥♥♥Rabbim sana
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
1.323
1.438
248
Slm ikinci denememi ccerrahpasa tip fak. Yaptirmayi düşünüyorum yaptiran arkadaş lar lutfen bilgilendirin ilki negatif oldu simdi orada yaptircam cvp verwnlere simdiden teşekkür ederim :):16:

Slm ikinci denememi ccerrahpasa tip fak. Yaptirmayi düşünüyorum yaptiran arkadaş lar lutfen bilgilendirin ilki negatif oldu simdi orada yaptircam cvp verwnlere simdiden teşekkür ederim :):16:

cnm cerrahpasa cok prosedurlu seni fazlasiyla yorar cunku kendini hicc yenilememis zaten tup bebek pratigide cok yok.. ufacik birsey icin sabah girsen aksama zor cikiyorsun.. sadece trombofili paneli testini yaptirabilmek ve doktoru ikna etmek icin tam bir gunum hastanede bekleyerek gecti.. randevulu bile gitsen ilk giden iceri aliniyor.. internetten ilk saate randevu aldim gittigimde onumde 20 kisi falan vardi danisma onlar ilk geldi sirani bekle dedi cok sasirmistim..:)))
suleymaniye devlet hast veya capa bu konuda daha hizli.. ozellikle suleymaniye semiha sakir tup sistemini iyi oturtmus hizla raporunu alip tedavini olursun ve sabahlari 4-5 defa yarim saatini ayirman yeterli... cok oyalamiyorlar.. hakkimizda hayirlisi olsun..

Tesk cnm cevap verdigin icin capaya bi kere gittim isinamadim bıraktım cerrahpasa deneyim dedim bakalim hayirlisi olsun tup bebeğe ne kadar zamanda gelinio onu öğrenmek istiyoruz yaptiran arklar yardim ederse cok sevinirim :)

arkadaşlar yokmu koca sitede yaptiran orada yardimci olun lutfeenn :44:

Ilk once ben yazayım madem konuyu actim 5 yıllık evliyim ist oturuyorum çocuğumuz olmayinca hast. Yolu gözüktü sebep erkek infertilitesi ilk once varikosel ameliyatı gecirdi esim ileri hiz ve morfoloji kotu spermde kuyruk sendromu varmis ve direk tüp bebek dediler neyse cok zorluklarla bunu yasayan arkadaslarim gibi bende yaptirdim Mayıs ayinda hersey guzel gitti negatif olunca dünya yikildi sandim sonra tekrardan kendimi topladım ve simdi yine başlamak istedim lakin devlet hast. Cunku malum ilkine cok para doktuk suan durumlar sıkıntılı onun icin cerrahpasa infertiliteye gidiyim dedim ama merak ediyorum nasil muhakkakki yaptıran birileri vardir yol gosterecek birileri yokmu sitede nedir nasıldır birbirimize yardimci olalim duamizi alalim arkadaşlar lutfen damdan duseni damdan dusen anlar hesabı biz ancak birbirimize yardimci oluruz inss birileri okur ve yazar yardimlariniza ihtiyacım var daha doğrusu tecrubelerinize simdiden teşekkür ediyorum arkadaslar umarim derdimi anlatabilmisimdir :(

Bakıyorum topige gelip gidip kimseden cit yok :) kimse yok galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

............güncel. .............

.........güncel. ........

Ben cerrahpaşada yaptırdım. Hiç memnun kalmadım. 2 aşılama yapıldı ilk önce. Aşılamadan sonra oradaki hemşireler dosyama bakıp niye aşılma yaptırdığımı sorup size gerek yokmuş dedi. Bizde sayıda sorun vardı bu sayılarla aşılamaya gerek yok dediler. Olan olmuştu. Tüp bebeğe başlamıştık zaten. Oda olumsuz olunca başka doktora gittik. Doktor bana sen hamile kalamzsın zaten dedi. O kadar yaptırdığımız şey boşunaydı. Tedavisi çok basit bir işlem geçirdim. Cerrahpaşada da proflar muayene etmişti. Onlar farkemediler. Şimdi bu doktorla tüp bebeğe başladık ve doktoruma güveniyorum. Orda bana hiç birzaman güven vermemiştiler. Üniversite iyidir diye gittik. Senini içinde hayırlısı olsun. Benim kötü oldu diye başkalarının dakötü olacak diye birşey yok.

Bende cerrapaşada yaptırıyorum.daha sonuca gelmedim henüz hala devam ediyorum dahiliye,üroloji,kadın doğum ve psikatri evrakları tamamladım.Devlet hastanesi olduğu için biraz uzun sürüyor.bide bende troid çıktı onu düşürmeden dahiliye sevk vermedi bana asılama demediler direk tüp bebeğe sevk verdi üroloji eşimin sperm sayısı ve hızlılığı düşüktü.raporda çıkıyorlar henüz hiç para ödemedim.hala devam ediyorum adetimin ikinci günü başlayacaklar kısmet ekim gibi gözüküyor hayırlısı allahtan ben su ana kadar memnunum ama devlet hastanesi olduğu için çok bölümlerden geçiyorsun buda yorucu olmuyor değil.

İki aşılama boşuna yapıldı. Bu gittiğimiz doktorda aşılamaları boşuna yaptırmışsınız dedi. İlk önce tüp bebek yapılsaydı ama yapacak birşey yok. İnşallah sizin olur. Aşılamalar yapılırken doktorun biri tüp bebek demişti. Diğer gittiğimde başka doktor vardı o aşılama dedi. Bende söylemiştim. Benden iyimi bileceksin diyor. Şu an gittiğim doktordan çok memnunum. Özele gidiyorum ve öyle aman aman bir fiyat da tutacak gibi durmuyor şimdilik.

Reklamlar !

Slm ikinci denememi ccerrahpasa tip fak. Yaptirmayi düşünüyorum yaptiran arkadaş lar lutfen bilgilendirin ilki negatif oldu simdi orada yaptircam cvp verwnlere simdiden teşekkür ederim :):KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X