Cesaret verir misiniz:)

Adam diyorki şimdi yakına taşındım gidip gece 3e kadar çalışıyorum.Allah daha da arttırsın ne diyim okul yanında cafe yok...hocalar da gitmiyor öyle beraber cafeye sanırım çok bilmiyorum.bu gidiyorsa akşam kendi arkadaşlarıyla kendi bilindik mekanlarına gidiyolardır.
Instagrama annesiyle fasülye ayıklarlen resim koymuş bu.arkadaşlarım da diyorki kaynanan senle yaşicak o garanti de dua et aranızda yatmasın

Evet kesinlikle haftasonu o dergiyi alıyorum

Aa ciddi misin Bizdekiler burjuva anacim fasulye filan ayiklamaz Sevdim ben bu adami halk cocugu Onun takildigi cafeleri ogren, sonra megersem tek basina kitap okuyup sicak ciklota hupletmeye gitmissin gibi gidersin, karsilasirsiniz,artik gerisi sende

Koçta falan mısın sen ya (kendimi fişledim resmen ya gaza gelip burayı siliyorum o yüzden ) ama hocalar elit öyle bebe gibi cafede oturmuyoruz işimiz gücümüz var imajındalar sanırım
Yok şu makalem yetişmedi yok bu tezimle uğraşıyorum:)

Çakal gördüm seni baldan
Senin verdiğin akıllarla bu kız bu hocayı götürür

Ay hocaya kek börek yapıp götürsem rezil olurum heralde ahhahha annesi gibi
O çıkarsak olur bence ya ben daha anca zar zor sohbet edebildim

Yok kiz ne kocu Aslinda gelmis gecmis en halkin bagri bogru fakultesindenim. Aslinda geneli halk cocugudur da sen anlatinca aklima unlu iki hoca geldi, onlari da hic sevmem, onlara giydirdim. Ya isin gucun yaninda mutlaka sosyal hayatlari var bu insanlarin, o sosyal hayatin aktigi cafeleri bulmak lazim

Ay hocaya kek börek yapıp götürsem rezil olurum heralde ahhahha annesi gibi
O çıkarsak olur bence ya ben daha anca zar zor sohbet edebildim

Işin sırrı da bu zaten Erkekler annelerine düşkün olduklarından güzel yemekler yapma, bol ilgi-sevgi, bazen şımartma gibi şeyler hoşlarına gidiyor. Aslında çocuk gibiler ve bu da bazen onlara karşı anne gibi davranmayı gerektirebiliyor. Ama dediğin gibi şu an erken sanırım, ilerde yaparsın.

Evet evet:)
Hepimize çok çok teşekkür ederim ya ilgiyle dinlediniz, siz olmasanız zaten başaramazdım
Bu iş olsun, söz hepinize benden hediye

Okuyamam kiz ders calisiyorum. Eee daha ne kizim cafeyi filan salla sen dergiye yogunlas. Bak sen burdan yurursun
Ne dersi? senin bölüm de hukuk mu orayı tam anlamadım.kolay gelsin:)
Evet evet dergi den yürümeliyim.hiç bir fikrim yok dergiye hukuki konu yazacak kadar ama hadi hayırlısı

Senin hoca burayı buluyormus düşünsene ve bu konuyu ya ben bu konuşmaları bir yerden hatırlıyorum ama nereden diye. Aynı memleketten cikmissiniz belki aileler tanirmis birbirini.

Ne dersi? senin bölüm de hukuk mu orayı tam anlamadım.kolay gelsin:)
Evet evet dergi den yürümeliyim.hiç bir fikrim yok dergiye hukuki konu yazacak kadar ama hadi hayırlısı
Ben mezun oldum coktan yaslandim Is guc meselesi sinavi canim. Ne zamana lazim sinavdan sonra ben sana yardim ederim

Senin hoca burayı buluyormus düşünsene ve bu konuyu ya ben bu konuşmaları bir yerden hatırlıyorum ama nereden diye. Aynı memleketten cikmissiniz belki ailer tanirmis birbirini.
Batı karadenizde küçük bir şehir aynen.Babama çıtlattım, dur bakalım sorar buluruz olmadı aynı soyadlı birilerini ordan yürürüz tarzı bişey dedi babama çekmişim ya adam dünürleri bulmaya şimdiden meraklı

Konuyu tam okumadim da sanirim konu sahibi bolumundeki bir asistandan hoslaniyor.Arastirma gorevlisi kisinin ona ilgisi var mi bilmiyorum ama konu sahibi bir sekilde onu takibe almis anladigim kadariyla.
Ben arastirma gorevlisi degilim gerci, ogretim uyesiyim ama bizler genelde ogrencilerimize baska gozle bakmayiz, ogrenci olarak goruruz. O yuzden konu sahibi kisi asistan arkadasin kendisine gosterdigi "ogrenci ilgisini" fazla abartmis olamaz mi ya da yanlis anlamis olamaz mi? Tam konuyu bilmiyorum ama sonradan hayal kirikligina ugramamasi icin soylemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…