Haklısınız ancak öncesinde iletişim kurmam, kendimi farkettirmem gerekir ki hoşlanacağı varsa hoşlanabilsin.Öyle değil mi? Ben 200 kişiden biriyim onun için, kendimi tanıtmalıyım, sohbet etmeliyim.Ama ah işte biraz cesaretYa ben bu işin tek bi kişinin girişimiyle olacağına inanmıyorum. Özellikle de karşıdaki erkek olunca. . O istese zaten yanaşır, kur yapar. . Biz gibi değil ki ''seviyorsa, hoşlanıyorsa gelsin'' desin. .
Haklısınız ancak öncesinde iletişim kurmam, kendimi farkettirmem gerekir ki hoşlanacağı varsa hoşlanabilsin.Öyle değil mi? Ben 200 kişiden biriyim onun için, kendimi tanıtmalıyım, sohbet etmeliyim.Ama ah işte biraz cesaret
Şaka yapıyorsunuz! işte her şeyin ilacı bir tutam cesaret:)Ay sen böyle anlatınca lisedeki kız arkadaşım geldi aklıma
Öğretmenimiz teomana benziyordu dün resimlerini toplardı teomanın bigün dersde ayaklarına doğru attı adam eğildi toplamak için buda biletek kafasını eğilirkwn adama kasıtlı vurdu.
Sonra ay hocam aynı dizilerdeki gibi olmadımı
Buarada teomana resmen aşığım demişti adam kıpkırmızı ee kendine farkında benzerliğinin bütün sene adama zarf attı durdu sonra nemi oldu.
Onuda sonra anlatırım
Şuan evliler
ay inanmıyorum çoook hoşuma gittiAy sen böyle anlatınca lisedeki kız arkadaşım geldi aklıma
Öğretmenimiz teomana benziyordu dün resimlerini toplardı teomanın bigün dersde ayaklarına doğru attı adam eğildi toplamak için buda biletek kafasını eğilirkwn adama kasıtlı vurdu.
Sonra ay hocam aynı dizilerdeki gibi olmadımı
Buarada teomana resmen aşığım demişti adam kıpkırmızı ee kendine farkında benzerliğinin bütün sene adama zarf attı durdu sonra nemi oldu.
Onuda sonra anlatırım
Şuan evliler
Teori ve uygulama çok farklıdırAçıkçası şaşırdım çocukla ilgili evlilikleri ilgili daha içinde olmadan engin bilgilere sahipsin lakin bizzat içinde olduğun ortamların acemisi misin, inanmam
Teori ve uygulama çok farklıdır
Yaa MissCherryBlossom abla! İşte aradığım gaz, sağolasınYürü gitsin bence. Dersten gir okulda kalmaktan çık.
Teşekkür ederim:)Verıyorum altamam cok kotu oldu..
Karsınızdakı ınsanı baska biri olarak dusunursenız heyecanınız bır nebze azalabilir.. Ama duygularınızı acma konusunda hıc acele etmeyın derım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?