• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesarete ihtiyacım var!

Ben de boşanma sürecindeyim eşim sürekli fiziksel şiddet uyguluyordu şans verdim Düzelmedi hiçbir şekilde. Daha da kötü oldu hatta.
İğrenç şeyler yaşattı bana. Dediğiniz gibi değişmiyorlar cidden.
Ne yaşadığınızı ben bilemem sadece kripto üzerinden yorum yaptım.
Yaptıkları sizi çok yorup tüketmiştir. Bir liste yapın olumsuz özellikleri olumlu yönlerinden daha çoksa basın tekmeyi kahrını çekmeyin cesur olun lütfen!!!
Doğunun küçük bir ilçesinde yaşıyorum burda bile boşanmalar çok çok fazla.
Günümüzde kimse kimsenin kahrını çekmek istemiyor.
Delilerini, kanıtlarını da toplayip öyle aç boşanma davasını.
Ben de 1,5 aylık evliyken şiddet gördüm. Şu an boşanma aşamasındayım. Düzelmeyeceğini düşünerek hemen dava açtım

Ben de 1,5 aylık evliyken şiddet gördüm. Şu an boşanma aşamasındayım. Düzelmeyeceğini düşünerek hemen dava açtım
İyi yaptın ya keşke bende öyle yapsaydım.
2 yıl kahrını çektim. Gün geçtikçe daha kötü olup çok korkunç iftiralar atmaya başlıyorlar.

Merhaba, ben boşanma arifesinde olan bir kardeşinizim.
Şu an bir camideyim. İkindi namazını kıldım ve hüngür hüngür ağladım. Yarın boşanma dilekçesi vereceğim.
10 yıllık bir evlilik ve iki çocukla bu adımı atmak gerçekten çok zor.

Hikâyemi anlatmak istiyorum.

Çok severek evlendik. İkimiz de düzgün, sorumluluk sahibi, çevresi tarafından sevilen insanlarız. Evlilik öncesinde bazı sorunlar vardı; özellikle öfke problemi gibi… Bunlardan korkuyordum ama görmezden geldik. O sorunların zamanla katlanarak, adeta çarpı on olarak karşıma çıkacağını bilmeden.

Yıllarca kahrını çektim diyebilirim. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Ancak boşanma sebebimiz bu da değil.

Asıl sebep, 5 buçuk yıldır devam eden kripto bağımlılığı. Ben helal lokma konusunda çok hassas bir insanım. Bu süreçte borçlar oldu, ailesi tarafından ödendi (zaten onların bize borcu vardı). Şu an ise maaşının dörtte birine haciz geldi. Ama inanın, borçları artık düşünmüyorum bile.

Beni bu noktaya getiren şey; yıllarca arkamdan işler çevirmesi, yüzüme baka baka yalanlar söylemesi oldu. Ona karşı sevgim bitti, güvenim zaten kalmadı. Bu kararı almamdaki en önemli neden ise, tekrar yapacağına olan inancım. Daha fazlasını kaldıramam.

Ama yine de…
10 yıllık emek, iki çocuk… Hepsi çok zor.

Belki sizin güzel yorumlarınız bana cesaret verir, bu yolda kendimi biraz daha güçlü hissetmemi sağlar diye yazıyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ayrıl bencede ben olsam öyle yapardım 10 yıl zaten yeterince beklemişsin daha ne kadar ömründen harcıycaksın ki

Bence yolunuza bakın kendinizi çürütmekten başka hiçbirşey değil

Son düzenleme:
Yazınızı yeni gördüm boşanma çok zor benim eşimde borsa bağımlısı ama bizi borca harca sokmaz size tavsiyem boşanma aşamasında kadınlar olarak çok duygusal davraniriz bir kere çocuklarınız varsa duygusal davranamazsiniz eşiniz de sizi kaybetmeden anlamaz kaybettikten sonra da iki ihtimal var ya daha çok sarılır dibi görür yada bırakıp çocukları tekrar kazanmaya çalışır şu aşamada eski eşini yada yanındaki kadının değerini anlayanı çok görmedim benim tavsiyem deliller biriktirin WhatsApp Tan gün içinde mesajlar atın kaç saat oldu şu halledilmesi gerek birlikte vakit geçirelim şunu yapalım muhtemelen ters cevaplar verecektir buda size kanıt oluşturur videolar çekin habersiz gibi gibi daha çok konu var ama uzun isterseniz mesaj yazabilirsiniz dilerim iyi olursunuz

Back
X