biten bir ilişkim var aslında ama tam bitti denelemiyor.. önceden çok denedim hep sorunlarla bana geri döndu ya ailesi aradı ya tehtt etti beni..şuanda da bitrmek istiyorum ama korkuorum gene aynı şeylerin olmasında yemin etti sözler verdi ama cesaret edemiyorum "bitti" kelimesini kullanamıorum artık tmm diyip gidemiyorum korkuom...:S
canım çok güzel demişssinde öle olmadı işte ben iş çirkimleşmesin diye uğraşıyorum hep.. Güzellikle bitrme çabasındayım ama yerimde sayıyorum :S/I]
kararın ne olmadığından cesaret edemiyorsun. belki de düzelmesini bekliyorsun ufak da olsa bir umutla... belki de yalnız kalma korkusu...
bu ümidin tamamen tükendiğinde ancak cesaret edersin
okadarını yapamam sanırım sabrım taşmadıkça :SGüzellikten anlasaydı zaten buraya gelip konu açmazdınız di mi?
Demek ki farklı bir yöntem uygulamanın zamanı geldi..
Aileye,savcılığa haber vermek vs. gibi..
Ama yok yapmıcam diyorsanız siz bilirsiniz...
haklı olabilrsin yalnız kalma korkusu sanırım.. bu yüzden de cesaret edemiyorum...mafoldumben
haklı olabilrsin yalnız kalma korkusu sanırım.. bu yüzden de cesaret edemiyorum...mafoldumben
Allah Allah!!
Hani tehdit ediyordu adam sizi...
Yalnız kalma korkusu nereden çıktı şimdi?
tehdit etmesi görünen sebep. yalnız kalma korkusu görünmeyen sebep olabilir mibilmiyorumkismile
yalnız kalmak mı o adamla devam etmek mi?
birini seçmen gerekiyor
uzaklaş bir müddet çevrenden,mümkünse tek başına kafanı topla ve cesaretini süprizzzzz
canım çok güzel demişssinde öle olmadı işte ben iş çirkimleşmesin diye uğraşıyorum hep.. Güzellikle bitrme çabasındayım ama yerimde sayıyorum :S/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?