- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi All is well
-
Mesaj atayımBende okuduğunuz bölümü merak ettim
Bende kredi olayını öğrenince madem onca para çekmeye gücü var ozman ben niye iş derdine düşüp mesleğenle alakası olmayan işler peşinde resmen koşuyorum dedim. ama inanın o yapıda değilim düşünmeden dertlenmeden edemiyorumAyrılmayı düşünmüyorsanız oturun evinizde keyif yapın eşiniz çalışsın yetişsin herşeye.
İyi de o zaman da ayrı gayrı olacaksınız boşanmış gibi. Mantıklı gelmedi bana.Bende kredi olayını öğrenince madem onca para çekmeye gücü var ozman ben niye iş derdine düşüp mesleğenle alakası olmayan işler peşinde resmen koşuyorum dedim. ama inanın o yapıda değilim düşünmeden dertlenmeden edemiyorum
Zaten başta büyük bir şehirdeydik eğitim sebebiyle geldik ve o amacımız bitti şuan ama eşimle gelirken de konuşmuştum senin eğitimin kolaylaşır gitgel yapma daha iyi olur diye resmen kaşındın kendim getirdim bir nevi .ama şimdi bu kadar işsizlik yaşadım eşimde tanık oldu buna rağmen destek olup gidelim demiyor işte tutunmak zormuş burda maaşı artacakmış yıl başında ama benim psikloJim kaldırmıyor ki burda olmayı daha fazla desem de nafile yani bana tek gitmekten başka yol bırakmadı kaç kere gitmek istediğimi söyledim oysakieşin başka yerde iş bulamıyor mu?
tabi ki kendinin en iyi olcağı yere gidin, eşinin memleketi olması size iyi gelmemiş ki.
Zaten başta büyük bir şehirdeydik eğitim sebebiyle geldik ve o amacımız bitti şuan ama eşimle gelirken de konuşmuştum senin eğitimin kolaylaşır gitgel yapma daha iyi olur diye resmen kaşındın kendim getirdim bir nevi .ama şimdi bu kadar işsizlik yaşadım eşimde tanık oldu buna rağmen destek olup gidelim demiyor işte tutunmak zormuş burda maaşı artacakmış yıl başında ama benim psikloJim kaldırmıyor ki burda olmayı daha fazla desem de nafile yani bana tek gitmekten başka yol bırakmadı kaç kere gitmek istediğimi söyledim oysaki
Kesinlikle bende zorla değil ama ben giderim tutunurum kararlı olduğunu görünce gelip iş bulur diyordum ama kaç aydır cesaret edemedim şimdi okadar detay düşünmüyorum çalışmak paranı kazanmak istiyorum hayata karışmak sonra ders çalışmak biran önce evdeyim ama bu sıkıntıları düşünmekten evimde huzurlu değilimBence maaşınızı tüketse bile bir kadının çalışıyor olması çok farklı bir durum. Başta zor olabilir sıkışabilirsiniz ama tecrübe kazanıcaksınız. Hem belki eşinize gittiğiniz yerde bir iş bulursunuz ve o da gelir. Böylece istemediğiniz bir yerde yaşamak zorunda kalmazsınız. Zaten evdesiniz sevmediğiniz bir şehirdesiniz güveniniz kırılmış bunaldığınızı çok iyi anlıyorum. Bu durum şimdi geçiştirilse bile ileride işsizlik ve bunalım daha çok etkileyecek sizi. Evli olabilirsiniz ama herşeyden önce bir bireysiniz. Hayalleriniz var o kadar okumuşsunuz. Eşinizde bunu anlayısla karşılamalı diye düşünüyorum
bölümüm ataması çık zor az olan bir bölüm evlendiğimde sene zaten sınava hazırlıkları geçti 2 yıl ama artık sadece ders çalışmak kesinlikle olmuyor biryanda da çalışmak istiyorumişsizlik eğer alışmamış biri içinse çok zor. bence çalışsanız daha rahat edersiniz kafa yapısı olarak. mesleğinizi anlayamadığımdan yorum yapamıyorum ama şartları bir şekilde zorlayın derim. evlenmeden bunu düşünmemeniz yanlış olmuş bence.
Bende bunu göze alamıyorum eşim gözümün içine bakan mutlu etmek isteyen birisi kırmaz incitmez kenice babasına borcunu ödemeye kalkmış evet belki bu karar ikimiz içinde çok büyük ceza gibi bilmiyorum hurda duruyor aklım bir yanda bunalmış sıkılmış ben biryanda eşim evliliğinİyi de o zaman da ayrı gayrı olacaksınız boşanmış gibi. Mantıklı gelmedi bana.
bölümüm ataması çık zor az olan bir bölüm evlendiğimde sene zaten sınava hazırlıkları geçti 2 yıl ama artık sadece ders çalışmak kesinlikle olmuyor biryanda da çalışmak istiyorum
Zaten bir seneyİ aşkın bir yönde oldu çabam hiç sektör ayrımı gözetmeden aradım şahsen gittim çoğunun garanti olsun diye ama yok yok oldua küçük bir şehir olması da çok zor gözküyor sırf eşimin işi için burdayız ama benim işim yok onun iş alanı geniş aslında yakınmızdaki birçok şehirde ikimiz içinde rahatlıkla işler var ama .. amalar zaten bu hale getirdikesinlikle anlıyor ve hak veriyorum o halde bölümünüz dışında çalışabileceğiniz şehrinizdeki işlere bakın derim. kendi yeteneklerinize göre bir çok şey olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?