cesit cesit hayatlar ve yapilan rahatsiz edici yorumlar

Kızda hayal kırıklığına uğramış zor bir dönem geçirmiş belkide ailesinn gazıyla yaptı bseyleri kız içinde zor erkek içinde ama ben bu çiftten çok akrabalara kiziorm kadını erkeği aynı seyi bahsediyor başka şehirde olmamıza rağmen buraya kdr geldi konu.birakin herkes hayatına baksın cinsellikle ilgili sorunu olana insanlık suçu damgası vurmayın ya böyle bir toplum olmayalim amA türkiyede bence bu hiç degismeyecek gbi..asla büyük konuşmamalyz heleki bu konularda Allah COk büyük kinarsak başımıza gelebilir çünkü .

dedikoducu millet işte konuşur da konuşurlar
kızın da canı yanmış bu evlilikten psikolojisi bozulmuştur böyle bi adamla o yüzden bu kadar acımasız davranmış olabilir ya da çevresindekiler duyurmuş ta olabilir
ama kızlık parası filan kendi değerini düşürmüş bence hoş değil yani
çalışıyo demişsin o yüzden büyük ihtimalle herkese duyarmak için yapılmış birşey gibi geldi ama bilemem tabi işin aslını

o adam da bi daha uğramaz memleketine yapacak birşey yok
ama o arkasından konuşan rezil eden insanlar ahirette nasıl hesaplaşacaklar acaba adam kendine yediremeyip intihar bile edebilir olmayacak birşey değil psikolojisi bozuk bi insanmış sonuçta
hiç düşünmüyolar o durumda kendi çocukları da olabilirdi sessiz sedasız anlaşamadık diyip bitirselerdi keşke

Eşini öldüren erkeklerin ama bana şunu dedi bunuyaptı diyerek söylediklerini hafifletici sebepten sayan mahkemelerden bahsediyoruz. tecavüze uğrayan 13 yaşındaki kızın rızası var diyen mahkemelerden bahsediyoruz. Benim mahkemelerin muhakeme yeteneğine çok fazla inancım yok.

Bunun dışında kız bilerek ve isteyerek adamın onurunu kırdıysa zaten bunun bedelini öder. Ama ne yaşadığını bilmiyoruz. Belki adam da sen de kadın mısın diyip duruyordu. Hiç güzel değilsin hiç seksi değilsin kadın değilsin beni etkileyemiyorsun falan diyordu. Ya da başka kötülükleri dokundu kadına ki kadın da onu en az kendi incindiği kadar incitmek istedi.

Derdim kimseyi savunmak değil ama bir konuda sadece kıza yüklenildiyse ben de olayın olabilecek başka boyutlarını anlatmak zorunda hissediyorum kendimi.

Eğer vaktiniz olursa:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=577929&highlight=tullip

konusuna göz atmanızı tavsiye ederim. Belki de tullip yüzünden böyle erkeklere kinliyim.

Aynen Oyle keşke hersey sessizce olmadı bitti seklinde olsaydı insanların ağzına laf verilmeseydi.kız radyoloji teknsyeni sağlık sektöründe oda iyi bir konumda..neyse Allah insallah bundan sonra iyi bir hayat sunar her ikisinide..

Tabi okuyum bende bir konuyu..benim merak ettiğim insanlarımiz neden baskalarinn hayatlarni yermek aşağılamak dedikodusunu yapmak yerine arkasından iyi ve ferahi için dua etmeyi ogrenicek.neden bu cinsel dedikodular (

Toplumda acaip maddiyatçı oldu yol manevi tazminat, yok para cezası eskiden bunlar varmıydı şimdi bu kadın kızlık için her ay paramı alacak evleneceği erkeğe bunları nasıl anlatacak? Ne rezil bir durum bunları yaşamış olmak birde para talep etmek , ak başında birl para almaz kaderim buymuş der ve unutmaya bakar ,evlilik kumar gibi , bu kız acının üstüne tuz ekmiş gibi

Okudum ve aslında eskiden okuduğumbir kkonuydu konu sahibi bir yıl büyük mücadele vermiş ve çok ta acı çekmiş vicdan yapmış boşanma karari almadan..off ya gercekten Allah düzgün dürüst ve vicdanlı insanlarla karşılaştirsin

Evettt maddiyatci oldu toplum ..senin evlilgn bitmiş alacağın para neyi geri getirirki her ay oldgnu sanmıyorum bu kızlık parasınin öyle olsa nafaka mantığında olurdu.nafakayi onaylamams mahkeme.demekki bu dha az bseyki onaylanmış

caninfıstığı yorumlarınız çok güzeldi..kendi adıma da eşekkür ediyorum size. yaşamamanıza rağmen böyle bir durumu, çok güzel empati yapmışsınız.

şimdi ben asıl burada o kıza verip veriştiren arkadaşları anlamıyorum.siz başınıza gelse anlaşamadık ayrıldık diyecekeiniz öylei..hadi canım...
ben de aynı durumdayım 1,5 yıllık evliliğimde hiçbirşey yaşanmadı eşimden kaynaklı.ilk zamanlar tamamen onun yetersizliğinden olmadı...sonra zaten başka sorunlar çıktı. ve ben eğer o dönem dava açsaydım aynı raporu alacaktım ve bu sebepten tazminat da talep edecektim. sırf eşimin ve ailesinin canını acıttmka ve rezil etmek için. çünkü bir erkek bu durumunu bilmiyor olamaz evlenmeden önce, ve normal bir erkek ailesi de birliktelik yaşanmadığını bilmesine ragmen bu kadar rahat davranıp başka şeylerin deridne düşüyorsa benim evliliğimde) herşeyi hakederler.burası Türkiye........................

Sizinde aynı olayı yasamaniza çok üzüldüm ( insallah bundan sonra çok daha güzel bir hayat sizi bekliyordur.ben konuda kızdan daha çok bu konunun bu kadar ortada olmasını elestirdim ben kızında erkeginde mağdur olduğunu düşünüyorum.evlenmeden bir erkeğin cinsel yetersizlgi anlasilmiyormu yNi isteksiz olan opusmekte istemz elinizi bile tutmaz heralde gay gibi olmazmi Yanlismi dusunuyorm

Peki sizin yaptığınız ne oluyor bu durumda ,bu insanların hayatını bizlerin önüne serip yorum yapma hakkı doğurdunuz,o dedikodu yapan insanlardan pek farkı olmadı sanki.:26:

Peki sizin yaptığınız ne oluyor bu durumda ,bu insanların hayatını bizlerin önüne serip yorum yapma hakkı doğurdunuz,o dedikodu yapan insanlardan pek farkı olmadı sanki.:26:
Ben iki tarafida kotulemedim farkindaysaniz benim yazdigim yorumlari okursanız üzüldüğüm konusunda insanların acımasızca yaptığı yorumlar üzdü beni keşke boyle olmasak dedim.ayrıca isim yok bişey yok dedikodumu oluyor buda.bide bekaret konusunda belki benim konumu biliyorsunuzdr çok zor günler geçirdim büyük acılar çektim insanlar hala buna nekadR önem veriyor insanlık suçu gbi görüyorlar duyulduğunda herkesin ağzına sakız olan bir konu..bende hassasim bu konuda ve insanlarin bu konuya bakış acıları degismiyor bunu paylasmak istedim.

ne yaşadığnızı bilmiyorum ,ben bu konu için yorum yaptım ,sizde bu karı kocanın iktidarsızlığından bekaretine kadar nafakasından ,kızlık parasına kadar en ince ayrıntısına kadar döktünüz ,o yüzden diyorum ,sizde rahatsız olduğunuz şeyi yaptınız ,tek fark eş dostunuza değilde ,bizlere anlatmanız ,ben bunun çelişkisinden bahsettim .yaptığınız ile düşündüğünüz şeyler çelişkili.

Ama siz bu insanlari tanımıyorsunuz benimde canim skldi paylaşmak istedim...bana tuhaf geldi yaşananlar bi okadarda üzüldüm paylasacgim tekyerde burasi.

Ama siz bu insanlari tanımıyorsunuz benimde canim skldi paylaşmak istedim...bana tuhaf geldi yaşananlar bi okadarda üzüldüm paylasacgim tekyerde burasi.

elbette yaşananlar hoş değil,sizinde canınızı sıkmış ,ne diyelim haklarında hayırlısı olsun.

Aynı olay aynı tarihlerde arkadaşımın başına geldi yoksa tanışıyormuyuz???? Neyse çok şaşırdım ve üzüldüm allah akıl fikir versin böyle insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…