Valla dediğim gibi "donuna kadar alıcam senin" kadınların çok kullandığı bir cümle. Ben çalışan insanın nafaka almasını bile anlayamam ama insanların ne yaşayıp nasıl o noktaya geldiklerini bilemeyeceğim için boşanma konularında ahkam kesmem.
Küçük bir kasabada yaşıyor demişsiniz. Kızlık parasını bir kenara bırakacak olursak, kız esas küçük bir kasabada yaşadığı için, dul olmadan dul damgası yememek için bunları yapıyor. Size deseler sağ kolunuzda hiç bir sıkıntı olmadığı halde kullanmayacaksınız. Ömrünüzün sonuna kadar sağ kolunuzu kullanmadan yaşayacaksınız. Kabul eder misiniz? İşte bu ülkede malesef bekaret sağ kol kadar önemli. Dul damgası yemek bazı küçük kasabalarda sağ kolunu kaybetmiş olmaktan kat be kat kötü. Bu şartlar altında kusura bakmayın ama ben sizin şaşırmanıza şaşırıyorum.
Eğer ki bir kızın hayatını bilerek göz göre göre kararttılarsa okasabanın diline düşmeyi de hakediyorlar, kasabaya gelemeyecek olmayı da. Ben gay/iktidarsız olup sırf elalemi susturmak için evlenen insanlardan inanılmaz tiksinirim. O yüzden bu konuda çok katıyım.