• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Çeşitli Gelinlik Modelleri

tumblr_mqfac5TNW01rqu5iio1_1280.jpg

tumblr_mmayoa5K3t1rqu5iio1_1280.jpg

tumblr_mjxykisYUE1rqu5iio1_400.jpg

tumblr_mqmipdszGL1rqu5iio1_1280.jpg

tumblr_mm036xqeRe1rqu5iio1_1280.jpg

tumblr_ms3xhv6Rxz1rqu5iio1_1280.jpg

tumblr_mc0ot9BU9P1rqu5iio1_1280.jpg

tumblr_mbjkj7n0Ik1rqu5iio1_1280.jpg

tumblr_matnmk32VG1rqu5iio1_250.jpg

tumblr_mdelg1PkOT1rqu5iio1_1280.jpg

tumblr_mbwtcelaYf1rqu5iio1_250.jpg

tumblr_maofbkboOw1rqu5iio1_500.jpg

Böyle başlıklar batılılar gibi beyaz gelinlik giyinmemize rağmen aslında onlarla sadece yüzeysel bir benzerlik yakaladığımızı gösteriyor bana. Hem malzeme kalitesi, hem de daha orijinal ayrıntılar düşünmeleri açısından bize açık fark atıyorlar.

Bizim iki eksiğimiz var. Birincisi bütün gelinler aynı modelleri tercih ediyor. Ben gerçekten bu cesareti pek anlayamıyorum, yani aynı sene evlenen iki kuzenin gelinlikleri mesela, %95 oranında benziyor. Son 2 senedir herkes tül etek dantel üst seçiyor. İnsan biraz farklı görünmek istemez mi?

İkinci mesele, gelinlikçiler rekabet dolayısıyla aksesuarlar dahil çalışmak durumunda kaldıkları için verebilecekleri en ucuz aksesuarlara yöneliyorlar, ucuz mal de hiçbir zaman özenle üretilmiş kişiye özel bir aksesuar kadar iyi görünmüyor elbette. Oysa ki gelinlik kadar duvağı, saç aksesuarı, kemeri de önemli gelinin. Mesela bakın, yine son 2-3 senedir kızların kendi buketlerini internetten kendi alabilmeleriyle kalite ne kadar gelişti değil mi? Gelinlikçilerin verdiği o uyduruk, komple beyaz simli çiçekler tarihe gömülüyor artık. Bu sadece bir örneği...

Oncelikle paylaşım için teşekkürler... Bazı resimler görünmüyor :( Ve bazı gelinlikler de çok iddialı ;) Fiziğime, bedenime çok güveniyorum.. Uzun boylu gayet fitim. Ama maalesef gelin gideceğim yerde biraz dikkatli giyinmek gerektiği için hem istediğim hem de iddialı gelinlik giyemeyeceğim :(

Back
X