Cesur ve Güzeller

nan duyguşş yine iyi alıyon nan benim sevdiceğimde muhasebeci emme daha yeni 800 tl yaptılar Allahtan 2 şirketinkinede bakıyoda 1 liraya geliyii akannehir
bizde 600 lerde sürünüyoruz :1closedeyes:

valla bana yetmiyo aldığımı da kredi kartlarına veriyom baktım çok parasız kalınca eve başvuruyom :hulya: Ne yapıyom paraları onu da bi anlasam hemen bitiyo bereketimi yok ne.. adamın gözü kalıyo galiba hayrını da göremiyom vallah...

hemşom gittin mi :gitme:

duygusal çok az alıyorsun cnm ya o ne öyle

:gitme:

duygusal çok az alıyorsun cnm ya o ne öyle

sorma benım maaşımı duysa acır yarısını bana yollar :sinifsinif:
evet ya ben onların yaşındayken ufak tefek bişeydm onlar maşallah 2 metreler akannehir

bende ufakımmm
:kedi:

ne kadr kısasın
lady benı cok sevdıydı ne kaa ufaksın dıe:kedi:

ben anaokula gtmek ıstıyomm ne lısesı yaa cok deers veıyolar

kılot 11 gıttı lady cnm h geldın nasılsın

lahana sana bı masallah
kardes ıstmıyomu yawrun

kelebnk h geldın

benım usak bı işler cevırıyo ama anlamadım

benım face ve msn sfrelerımı ıstedı verdım bı arkadasımız var onunla konuscakmış
bu arkadas ıkımızınde erkek arkadası olıyy
du benı arıycakmış cok merak ettım haa
bıde kızın bırı ona dadanmış sapıklık etmışş:mymeka: hakkımı helal etmem dedım konusursan
ayy içime kurt düştü bee

ben de geldim...

kitap almaya gittim kendime az önce,kpss için sadece genel kültür genel yetenek kitabı seti 82,5 tl :1shok:70e en son dedi adam:gitme::gitme:
Bir de bunun eğitim bilimleri seti var bu fiyata.O eksik olsun şimdilik:gitme::gitme:

evet ya çok pahalı oluyo onlar.. İnşallah başarılı olursun canımmmm :gitme:
Ben böyle okuyanlara çoık gıpta ediyorum. Lise mezunuyum. Açıktan 2 gere girdim üniversiteye iki sene de üstüste kaldım daha da bıraktım.. Aşkım söz verdi ben sana öğretmenlik yapcam evlenelim okutucam dedi..Maaşallah kafası zehir gibi 4 yıllık bitirdi ama hala iş yok:gitme:

:mymeka::mymeka:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
o kaa bekledim gelmedin :dilcikar:

vurduğun için seni utandırmak istiyim dantelli kilot!

askım msn sifremı ıstedı verdımm muhım bı iş dedı msndekı benn deıl askım

akannehir :1ninca: ne işi nan

lady gitti mi yaaww :gitme:
ben daa onlan konuşcaktım düğün ne zaman ne zaman gitçek görüşcektim
ne kaaa erken gitmişşş :gitme:

getti dabe saat kaç olmuş lady gitti mi diye gelion
mesac at oradan program yapın kaydirigubbakcemile2

Hadi ya ne güzel...oh buluşun.Keşke gelebilsem de gelirdim klodim....sen de mi gidiyosun adanaya?

gitcemde işte daa kararlaştırmadık
hafta sonu bir işim çıktı ladylede konuşamadım ne zaman dönecek onuda bilmiyom
26sında gelcek diye biliyodum dönecekmiş o gün mafoldumben
inşalah bir boş vakti olurda görüşürüz

adana adana dediniz de bi hikayemi paylaşam sizinle...
Benim dayıma adanadan kız aldılar o zaman küçüktüm pek hatırlamıyorum ama kızı alabilmek için ne paralar döktüler onu iyi biliyom. Bi sürü altın falan almışlardı adananın adetleri ağır oluyormuş galiba...
Neysem sonra bunlar evlendi aradan yıllar geçti bi oğulları oldu ama anlaşamadılar yenge hanım kaçtı baba evine küstü dayıma... Bi süre barışmadı ne yaptıysak kimleri araya soktuysak olmadı. Sonra haber yolladı 7 burma bilezikle gelsin döneceğim eve diye kaydirigubbakcemile3 zavallı dayım 7 dal bilezik yaptı hatunu geri almak için.... Herkes hayretler içinde kaldı yeni gelin sankim Allam neler var neler...
Şimdi çok şükür iyiler.. Dayım bi daha gitse geri getirecek gücü olmadığından mıdır nedir hiç ses çıkarmıyo hanımına :jeyyar: e yenge gitse gelmek için bu sefer kilom kadar altın falan der mazallah -tatlicadiarzu- onlamı uğraşcaz :hulya:

kızlar ya benım anıden burnum kanadı valla....ne oliyi bana...........

cloydum hoşgeldın yavrum

cloydum hoşgeldın yavrum

anam dikkat et. ben az çekmedim burun kanamasından... Küçüklüğümden beri çok kanar. Kılcal damar hassasmış en ufak darbete şakır şakır :gitme:
Duygum çok kanadı mı bir doktora falan gözük...
Tampon falan yap

Görüşün de fotolarınızı gösterin bize klodim.....Hadi hayırlısı..

Yengenin yaptığı da fenaymış ama....Ah ah bazıları da benim gibi sesini çıkarmaz,kaynana da salak yerine koyar.Yaram deşildi...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cloydum hoşgeldın yavrum

duyguşum bidenem nasılsın iyimisin
dikkat et ama kendine :teselli::teselli:

bersum inşalah görüşürsek resim çekerse lady gacısı paylaşırız sizinle
benim makinem yok varda burda değil mafoldumben

bersuuuuuuuuuuu...............burnum kaniyiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet canım pc basından aktı indi.........tansıyonumu ölctüm 14 de 8 cıktı.........

bıraz bekleyım barı olmazsa gıdeyım tekrarlarsa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…