Cesur ve Güzeller

geçmiş olsun canım

git tabi ihmale gelmez baksınlar.... yakınlarda sağlık ocağı vardır bitanem... dikkat et kendine :gitme:

duygu kafanı öne ey burun kanatlarını sık 5 dk bekle

Duygum çabık doktora falan koş.İnşallah bir şey çıkmaz da...Geçmiş olsun canım...:1hug::1hug:

duyguşum bidenem nasılsın iyimisin
dikkat et ama kendine :teselli::teselli:

bersum inşalah görüşürsek resim çekerse lady gacısı paylaşırız sizinle
benim makinem yok varda burda değil mafoldumben

nazarmı değdi kuzum sana :teselli:

saolun ballarım.......geçti bakalım işallah tekrarlamaz.......
bır an korktum......
son zamanlarda cok tırsak bi şey oldum cıktım valla.......
neyseki geçti..........
teşekkürler herkeşlereŞenizŞenizŞeniza.s.

ya ben hala msn kullanamıyom 1 hafta oldu be aklıma getirmemeye çalışıyom ama olmuyo... Eksik hissediyom valla kendimi.. evde de olmuyo burda da olmuyo ne yapsam nasıl yüklesem acaba bileniniz yokmuu mafoldumben

teşekkür ederim kebelekim :kedi: sende çok güzelsin gözlerin ışıl ışıl inşallah hep öyle olsun yerimseniben

organicim şekerim dün belediyede ki işte pürüz çıkmış tekrar gitmem gerekiyor desen izin vermezler mi :uhm:

ay bu iş yerlerinde izin almak ne zor yaaa şimdi ben doktor için izin alıcam ama düşünüyorum kara kara napıcam diye
ctesiden izin alıcam sabah erkenden gitmem lazım ama nası diicem bilmiyorum
hafta içi 16:00'ya kadar ctesi 13:00'e kadar doktor hastanede

söledim zatende o bişi demedi verirde sonrada yüzüne vurur adamın kendi araba aldı kaç kez işlemler için dışarı gitti hayrola canım senin neyin var geçmiş olsun

teşekkür ederim pasaklım:kedi:

söledim zatende o bişi demedi verirde sonrada yüzüne vurur adamın kendi araba aldı kaç kez işlemler için dışarı gitti hayrola canım senin neyin var geçmiş olsun

pasaklım ne doktoru sana ne oldu fisfisfis

ya kızlar sormayın kendi kendime cildimi mahvettim mafoldumben
son bi iki aydır yüzümde çok fazla sivilce çıkmaya başlamışı alnımda yanaklarımda çenemde falan
bende napsam iyi gelir diye araştırdım hep doktora gitmeyi ihmal ettim :mymeka:
kkda bi formül buldum bi tonik formülü eczaneye yaptırdım onu kullanmaya başladım ağustos sonunda
ama benim sivilceler iyileşeceğine büyümeye iltihaplanmaya başladılar
yüzüm iğrenç şekilde yağlanmaya başladı çok fena gözüküyorduı
bi iki gündür kullanmıyorum o suyu, sanırım benim cildime iyi gelmedi mafoldumben
surp pirgiçte çok iyi bi cildiye doktorum var alerjim için falan hep ona gidiyordum
şimdi bu halimi görünce çok kızacak bana biliyorum
yine ona gidicem izin alabilirsem tabi :gitme:

geçmiş olsun canım :teselli:
bende bazen her gördüğümü yapıyorum
birgün banada bişiler olcek amma hadi hayırlısı
neysem şimcikk gurbikin sayesinde iyi
:lepi:

aaa bende gittim ermeni hastanesine geçen sene ama göz için. bizim bi kaç tanıdık var sarkis diye bi doktor varmış onu çok öneriyolar cildiye için. Pasaklım benimde yüzümde son zamanlarda çok çıktı.. Ya aslında eskiden çok vardı son bir sene içerisinde azaldı hiç birşey kalmamıştı bi kaç iz o kadar... Ama 2 aydır beter oldu birden attılar yine durmuyorum patlatıyorum yayıldıkça yayıldı. valla hiç iyi hissetmiyorum kendimi..
Bende afta sonu surpa gitmeyi düşünüyodum. cumartesi 1'e kadar muayene ediyorlarmış

geçmiş olsun pasaklımmm git tabi mutlaka allah korusun dahada kötü olmasınnn senin ne aklına hizmet ordan burdan duyduğun şeyleri yaparsın yaaa yoksa sende aslan burcumusun :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…