geçmiş olsun pasaklımmm git tabi mutlaka allah korusun dahada kötü olmasınnn senin ne aklına hizmet ordan burdan duyduğun şeyleri yaparsın yaaa yoksa sende aslan burcumusun :mymeka:
ben aslan burcuyum bende her gördüğümü yaparım ondanmıki :kedi:
opuyorumnanaktan
hiç düşünmemiştim bi eski sürümü indireyim belkim olur... sağol kelebeğimm opuyorumnanaktan
Repler ortadan kalkmış mı?Ben mi yanlış görüyorum kızlar...
geçmiş olsun canım :teselli:
bende bazen her gördüğümü yapıyorum
birgün banada bişiler olcek amma hadi hayırlısı
neysem şimcikk gurbikin sayesinde iyi :lepi:
aaa bende gittim ermeni hastanesine geçen sene ama göz için. bizim bi kaç tanıdık var sarkis diye bi doktor varmış onu çok öneriyolar cildiye için. Pasaklım benimde yüzümde son zamanlarda çok çıktı.. Ya aslında eskiden çok vardı son bir sene içerisinde azaldı hiç birşey kalmamıştı bi kaç iz o kadar... Ama 2 aydır beter oldu birden attılar yine durmuyorum patlatıyorum yayıldıkça yayıldı. valla hiç iyi hissetmiyorum kendimi..
Bende afta sonu surpa gitmeyi düşünüyodum. cumartesi 1'e kadar muayene ediyorlarmış
geçmiş olsun pasaklımmm git tabi mutlaka allah korusun dahada kötü olmasınnn senin ne aklına hizmet ordan burdan duyduğun şeyleri yaparsın yaaa yoksa sende aslan burcumusun :mymeka:
repler kalkmamış sadece gösterilmiycekmiş artıkın yani o yeşil kutucuklar olmıcak puanlar gözikmiycek ama rep vermeye devam
pasaklım ne güzel olur ya opuyorumnanaktan dur ben bi arayayım numara falan istiyolar mı bir öğreneyim :hulya:
pasaklım dr gtmezsen böle olur işte:mymeka:
ben bı ılac kullandım her dr aynı ılacı verıyo bakalım sanada mı aynısını vercekler
adını bılmım ama sıvı su gıbı bısey dokunuşlarla suruyon sıvılce olan yere
akşam yatarkende ıkı krem var onları ssuruyon bana cok ı gelmıştı:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?