Cesur ve Güzeller

keyfime yok diyecek yooookkkk.....
yemin etsem başım ağrımaz ağrımaz....

sibel can dinliyorum...bu şarkı keyif veriyor...size de tavsiye ederim...:dance:

Maaşallah Allah bozmasın.. Bu erkek milleti olmasa benimde derdim tasam yok vallahi....

akannehir

Maaşallah Allah bozmasın.. Bu erkek milleti olmasa benimde derdim tasam yok vallahi....

akannehir

o erkek milletinden bende iki tane var canım...biri kocam biri de 14 yaşındaki oğlum...Allah acılarını göstermesin fakat dayanılır gibi değiller...Taaanrımm bize sabır versiiinnn.. -tatlicadiarzu-

o erkek milletinden bende iki tane var canım...biri kocam biri de 14 yaşındaki oğlum...Allah acılarını göstermesin fakat dayanılır gibi değiller...Taaanrımm bize sabır versiiinnn.. -tatlicadiarzu-

Aminnn bolca versin dayanılacak gibi değilll :gitme:

biz hakketten ardeşmiyk acepCADIARZUCADIARZU
bende sefmiyorum makyajı
sadeliği severimmm
kıyafetlerdede ölee
rahat edeceğim sade spor şeyler giyiyorum
evde bi sürü takılarım var ama hiç birini takmıyorum:tomato::tomato:
hele parfüm bisürü var ama ne bilim :tomato::tomato:
sadelik sefiyorum hep:1ninca:

tebrik ederim sizi..ben de sizler gibiyim ve bişi diyim mi yaşlanmıyosunuz..benden size müjde olsun bu...cilt yıpranmadığı için çökmüyor... kaydirigubbakcemile2

ne oldu istanbul çok mu soğudu...Ahhh istanbul'um onu nasıl özledim...

İstanbul soğuk ben soğuk... İçim buz gibi :gitme:
İzmir de yaşıyorsunuz galiba... Benimde arkadaşım orada okuyordu.. Resimlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel bir şehir CADIARZU

bende nan:lepi:
makyaj sevmem evde son kullanma tarhlerı gecenlerı atıyom hemde coğunu sürmeden
benımkı kremlerımden topladı gotrdu
topuklu ayakkabı gıyemem
ama artık öle olcakmışım
mısafrlığe gıderken hanım hanımcık olcakmışım
ayy eteklı elbıeler gıycem kumas pantolon
hıc tarzım deıl ama mecbur
ama normalde hep sporum
kısacık boyum var topuklu gıymem:kedi:

bende üç tane var iki oğlum birde eşim
fakat inanki bir evde ikinci bir kadını idare etmek daha güç
bu anneniz bile olsa bence erkeği idare etmek daha kolay

İstanbul soğuk ben soğuk... İçim buz gibi :gitme:
İzmir de yaşıyorsunuz galiba... Benimde arkadaşım orada okuyordu.. Resimlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel bir şehir CADIARZU

umarım içindeki fırtına en yakın zamanda diner...evet izmir'de yaşıyorum ama istanbulluyum..ve şehrim burnumda tütüyor...boğazı ve adaları çok özledim...izmir de güzel tabii ki...inşallah bir gün sen de görürsün... turkbayragi

bende üç tane var iki oğlum birde eşim
fakat inanki bir evde ikinci bir kadını idare etmek daha güç
bu anneniz bile olsa bence erkeği idare etmek daha kolay

işte bunda sonuna kadar haklısın canım ya...bizim gelinden biliyorum...kardeşimin eşi ve annesi bi aradalar...aman Allah diyorum başka bişi demiyorum... Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…