Cesur ve Güzeller

inşallahh
İstanbul'dan her ne kadar sıkılsam da burası harika bir şehir. Hatta başlı başına bir ülke gibi.. İnsanlar çok bozdu sorun orada.. Her yerden göç, tıklım tıklım insan dolu..
Her türlü pislik mevcut.. Bazen alıp başımı sakin sessiz bir yerlere gitmek istiyorum ama gidecek yer yok... :gitme:

ne etcekmiş seni değiştiripte öyle sevmemişmilmaz:
sen onun neyii deiştircen böcümdelikafadulden

klava:kaydirigubbakcemile deet buna çok karşıyım hem maddi hemde sağlık açısından tam bir bela

ahhh sorma ahhh...ben de çok karşıyım ama yapıştı illet yakamıza...eskiden bu kadar zararı bilinmiyodu ki...ne derlerdi bilir misin..''ister zengin ol ister fukara,yemeklerden sonra yak bi sigara.''....:ecrin_bebek:

gelll baccccıııı buraaa çokk sakinn dinlee kafanııı boll bollll!!!!!zemuszemus

keçiboynuzuu pekmezii yeee çok iyi geliyooo!!!:lepi:

işte bunda sonuna kadar haklısın canım ya...bizim gelinden biliyorum...kardeşimin eşi ve annesi bi aradalar...aman Allah diyorum başka bişi demiyorum... Çok üzgünüm çoook

değilmi erkekte bedenen yorulursun onu topla bunu ütüle
kadında hem bedenen hem ruhen hemde beynen yoruluyosun

cemremm Şeniz

ii halt ediyon devam et tripe

var tabi kilotla resmim armut :mymeka:
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...dana-surpriz-bulusma-fotolari-25092009-a.html

küçük şeyler dahi olsa mutlu olursun
bi göz kalemi çekmek de kendini iyi hissettirir
ben makkaş sefmem ama arada yaparım denüşüklük olsun diye sositososito
keyfime yok diyecek yooookkkk.....
yemin etsem başım ağrımaz ağrımaz....

sibel can dinliyorum...bu şarkı keyif veriyor...size de tavsiye ederim...:dance:
kaydirigubbakcemile2
bende böğle düşüncem bundan sonra:lepi::lepi::lepi:

yani inşbenneyaptımki

inşallahı maşallahı yok :mymeka: uygula artık :lepi:
lady buluşalım bişiler yapalım ikea ya gidelimmm ya

bence de buluşalım
ben 10 ekim diyorum
siz ne dersiniz kaydirigubbakcemile2

şu an sakin bir köşesindeyim izmir'in...anlatmakla olmaz...inşallah birgün gelirsin...beni ara ben buralardayım..misafir ederim seni... kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim sizi..ben de sizler gibiyim ve bişi diyim mi yaşlanmıyosunuz..benden size müjde olsun bu...cilt yıpranmadığı için çökmüyor... kaydirigubbakcemile2
biz hep genç kalcaz yaniiiiiiiiii

hihoyyythihoyyyt

günaydın kerdeşleropuyorumnanaktan
kahveler süper görünüyo sağol marccıımŞeniz

hoşgeldinnnnnnŞeniz

yanına da nefret edip bi türlü vazgeçemediğimden olsun....sengözlerimebaksanab
lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
topuklumuakannehirakannehir ben de hiç giyemem
kısacık olmasına rağmen boyum:kedi:
elbise 1dene aldım 1 kere giydim bayramda
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

şu an sakin bir köşesindeyim izmir'in...anlatmakla olmaz...inşallah birgün gelirsin...beni ara ben buralardayım..misafir ederim seni... kaydirigubbakcemile5

gitcek yer dolu maaşallah:) çok sağolun valla... Baksanıza her şehirde bir kapımız var. Çok seviyorum bu kk yı.. Ne güzel arkadaşlıklar kuruyoruz çok sağol :gitme:

ne etcekmiş seni değiştiripte öyle sevmemişmilmaz:
sen onun neyii deiştircen böcümdelikafadulden

benı hep sevıyo ama ıstıyo tabe erkekler ıster
ben ondan sımdılıık bişi ıstemıyom

günayyydınnnnnnnnn!!!!!!!!!!!opuyorumnanaktan
Şeniz

pekmez iç cnm suya karıstr her sbh aç karnına ıc emı
ben kot montumu gıydım bugun

böcük benim kaynana 1 kavonoz keçiboynuzu pekmezi almış getirdi kansızım diye.. Ne acayip bişi bi kaşık aldım içim bayıldı.. ıçemiyom valla :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…