Cesur ve Güzeller

uyku bastirdi yaa...annemi aradim,bugün ispanakli börek yapacaktik..o baslamis bile..siz ben bitirince gelin dedi :asigim:

selcuk zaten daha uyuyor..simayda babasi kilikli uyuyor :roflol:

uyku bastirdi yaa...annemi aradim,bugün ispanakli börek yapacaktik..o baslamis bile..siz ben bitirince gelin dedi :asigim:

selcuk zaten daha uyuyor..simayda babasi kilikli uyuyor :roflol:

ohh afiyet olsun canım
bende çok severim ıspanaklı böreği

ohh afiyet olsun canım
bende çok severim ıspanaklı böreği

bendee :lepi:
hele annem yaparsa oofff süper oluyor..hamurunu kendi yapiyor falan cokacimcoook
aciktim yaa..bisey yemiyorum orda yiyeyim diye ama bizimkilerin kalkmaya niyeti yok :mymeka:
disarisi cok rüzgarli yav benneyaptımki

haha dün selcukla yatakda sohbet ettik..bana dün bi söz verdi,zenginim artik :hooray: :icecream:

ben hazır yufka kullanıyorum ama elle açılanın tadı daha güzeldir cokacimcoook

bi sohbetle nasıl zengin oldun kıss
bizede de :hooray:

geldimmmm garriii!!
evi süpürüp sildimm mutfağı topladımm çamaşırlarıı katladımmm makinaya çamaşır atcam tekrar ama benimki gelsin akşama atarımm hepberaberr!!kafamçokkarıştı
kıll aramadı ben de aramadımm!!!:dilcikar:
böcükkk geçmişş olsun canımm!!!:teselli:

ben hazır yufka kullanıyorum ama elle açılanın tadı daha güzeldir cokacimcoook

bi sohbetle nasıl zengin oldun kıss
bizede de :hooray:

haha sorma bende sasirdim..dün sohbet esnasinda selcuk dediki 2. cocugumuzu dogur allahin izniyle sana tam 10 adet adana burmasi takicam..ben tabi kaaleye almiyorum,dalga geciyor diye..hee hee dedim gectim..ciddi ciddi yüzüme bakiyor..ciddimisin dedim?
evet gayet ciddiyim diyor ( cok sükür isleri düzeldi,artik almanyada isini tutturdu ya ) yoksa ikinci arabami istiyorsun dedi ben böle akannehir
yok anam yok 2.arabaya ne gerek var dedim altin al sen baaa :jeyyar:
tamam dedi,hayirlisiyla dogur alicam..hastanede takcam sana..bende böle hihoyyyt

hahah :roflol:
bi takmasin var ya oyarim onu oyar..aslinda hiiiiiiiic maddi bir insan degilim,ama yeni elti geldiginden beri tepemde 3 harfliler ucusuyor bu konularda klava:

destiş cok tskler

sıla cnm annelerın bütün yemeklerı süper oluyo
bende annemın yemeklerını özledım :gitme:

lady kılot zemus hera stella falan nerdeler acep
bu arada sıla bana benımkı öle dese hemn doğururdum:roflol:

yaa ben hasta olunca süreklı cnm bısıler ıstıyo
pattes salataı ıstedı yedım
mısır cerez ıstedı yedım muz ıstıyo :kedi: gıdıp alamm dıom ama erınımıyom

şugırcım, böcüğüm, o neşenin sonunda rüzgarlar mı çarptı seni..hepsi çok güzel, sen de öyle gözlerinizin içi gülüyor. tatlım, şugırım geçmiş olsun...
böyle bir topik olduğunu bilmiyordum herkes burdaymış. selamlar hepinize

h geldın yesılım ablam arada uğrarsın artık
tskler
suan solan bı gül gıbyım halsızımm yarına iyıleşsem barı
ctesı işe gtmedım yarın kesın gtmem lazım

sevimli böçükler siziii,maç dı horondu derken hastada olmuuşş,,,ooyy ooyy kıyamam size beenn,çok gecmiş olsun canıımm,açiiill şifalar.:Saruboceq:
fotolorda çok güzel cıkmışsınız,nasılda severmiş aşkısınıı. yerimseniben..

tüühh napsakki yaa yat dinlen bari bidenem.kulak ağrısı niyeki,inş. iltihap felan oluşmamıştır.. :çok üzgünüm:

ırnam cok tskler ablam ayy ne yesem ne içsem boşa
ablamla dısarı yemeğe cıktık
ıyı yemek yıyorum zaten hastayken iştahım cok acılıyo hasta olunca
sorma yaa ıyıkı o var:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…