Cesur ve Güzeller

pasaklım sabah sabah iyi şeyler duymak isterken bu nedir?
Yapma lütfen her evlilikte sorunlar olur. Nasıl bu kadar ani kararlar alabiliyorsunuz..
Pişman olmakta var sakin olmalısın. Sağlam kafayla düşünmelisiniz

günaydın herkese
:gitmeasaklım bu duyduklarım gerçekmi

pasaklım canımm çok üzüldüm
ooff be güzelimmm yaa bune şimdi

canlarım aslında ani bi karar değil bu
biz evlendiğimizden beri böyleydik ya ailesi ya başka bir şey
sürekli kavga ediyorduk ve sürekli hatalı bendim suçlu bendim onun gözünde
evlendiğimizden beri mücadele ediyormuş, savaş veriyormuş sevgimizle çözeriz diye ama olmuyormuş mafoldumben

mirayım yeni gördüm yazımı
çok üzüldüm, bunları yaşamak zorunda olduğuna
herşey olcana varır, ama umarım hakkınızda en hayırlısı olur

scarlet :1ninca:

cıtosum nasıl oldun balım gıtme hemen

pasaklım bu kadr kolay olamaz ya onca emek bı laf ıle bıtmez

sağolun kızlar rüzgarda savrulan yaprak gibi ordan oraya savruluyom işte mafoldumben
ne kadar iyi olunabilirse okadar iyiyim buraya gelmeye korkuyordum çünkü her sabah serdoş nasıl serdoş ne yapıyor sözleri aklıma geldikçe kahroluyorumsenağlama
ama malesef hayata bir yerden devam etmek gerekiyor yeni gün yeni umut yeni melek göndericek inşallah bunla teselli olmaya çalışıyom:çok üzgünüm:hepiniz zor günümde msjlarınızla bana destek oldunuz o an yanımda değildiniz belki ama manen dualarınızla yanımdaydınız hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..inşallah bu imtihanıda başarıyla atlatırım...şu an piskolojik destekle bu duruma alışmaya çalışıyorum

çitos gitti mi hemen ya :gitme:
Pasaklım neler neler yaşayan çiftler var.. Aldığınız karardan pişmanda olabilirsiniz..
Bir süre ayrı kalın kafanızı toparlayın sakince düşünün. Ama hemen böyle boşanmak falan doğru mu bilmiyorum

Allah sana sabırlar versin baharım.. Her karanlığın bir çıkış yolu aydınlığı vardır muhakkak..
Elbet zamanla yaraların tamir olacak. Yeni bir umutla sarılacaksın hayata..
Senin için tüm kalbimle dua ediyorum...

mirayysenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

baharımmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
seni çok seviyorum biliyorsun değil mi
üzülme kıyamam sana herşey yavaş yavaş düzelecek
herşeyi unut diyemem sana ama Rabbim acını hafifletsin
sen mutlu olmayı hakediyorsun, yeniden anne olacaksın inşallah :Saruboceq:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamakızlar kusura bakmayın sizi görünce gözyaşlarıma hakim olamıyom senağlama

senağlama senağlama senağlama

çok merak ediyorum seni
kaynanan ordami hala
kocan ne yapıyo işe basladı mı :çok üzgünüm:

Rabbım önce bıze sağlık versın
kımseye dayanamıyca acı yüklemez
cıtosum pasaklım bu gunlerde gececek
valla normalde mutluydum ama sızlerı böle gormeye dayanamıyom:sinifsinif:
pasaklım ıyı düşünün nolurr karar vermek kolay deıl senı anlamaya calısıyom ama bu kadr kolay bıtmemeli
cıtosum senıde cok özledık cnm rabbım sabr versın

lady h sonu yoktun
nuran kardesım ya sana bısı soruyom görsene benı

h sonu yoktum
hele dün dünü sormayın bana nikaha gittim yemee gittim
gamyoncuiremsu

böcüküm inşallah aşabiliriz ama dün bütün köprüleri yaktık yıktık bilmiyorum nasıl geri dönüşü olur
ne saygı kaldı aramızda ne de başka bir şey çok üzgünüm nasıl toparlanıcam bilmiyorum mafoldumben

sana da geçmiş olsun bu arada dedim mi bilmiyorum kusura bakma nolur sıcak bişiler iç eşimde çok hastaydı naptı bilmiyorum çok merak ediyorum ama :1no2:
doktora falan da gitmez hiç öyle huyları yoktur nasıl acaba mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…