pasaklım sabah sabah iyi şeyler duymak isterken bu nedir?
Yapma lütfen her evlilikte sorunlar olur. Nasıl bu kadar ani kararlar alabiliyorsunuz..
Pişman olmakta var sakin olmalısın. Sağlam kafayla düşünmelisiniz
günaydın herkese
:gitmeasaklım bu duyduklarım gerçekmi
pasaklım yapmayın böle
evlılık öle bı lafla bıtmez
ıyı düşünün sız cok tazesınız henuz yaa
bu arada hastayım ve ctesı işe gelmedığım ıcın patron cok sınırlı o yuzden pek gelemezsem merak etmen ve iş cok
pasaklım canımm çok üzüldüm
ooff be güzelimmm yaa bune şimdi
pasaklım ne kadar süüredir evlisiniz.
scarlet :1ninca:
cıtosum nasıl oldun balım gıtme hemen
pasaklım bu kadr kolay olamaz ya onca emek bı laf ıle bıtmez
sağolun kızlar rüzgarda savrulan yaprak gibi ordan oraya savruluyom işte mafoldumben
ne kadar iyi olunabilirse okadar iyiyim buraya gelmeye korkuyordum çünkü her sabah serdoş nasıl serdoş ne yapıyor sözleri aklıma geldikçe kahroluyorumsenağlama
ama malesef hayata bir yerden devam etmek gerekiyor yeni gün yeni umut yeni melek göndericek inşallah bunla teselli olmaya çalışıyom:çok üzgünüm:hepiniz zor günümde msjlarınızla bana destek oldunuz o an yanımda değildiniz belki ama manen dualarınızla yanımdaydınız hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..inşallah bu imtihanıda başarıyla atlatırım...şu an piskolojik destekle bu duruma alışmaya çalışıyorum
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamakızlar kusura bakmayın sizi görünce gözyaşlarıma hakim olamıyom senağlamaçitos senağlama senağlama
mirayysenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamakızlar kusura bakmayın sizi görünce gözyaşlarıma hakim olamıyom senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?