Cesur ve Güzeller

destinacım bilmiyorum inan ki neden böyle yapıyor evet ikimizin yetiştirilme tarzı aldığı eğitim kültür vs çok çok farklı, dünya görüşlerimiz, mantıklarımız bile çok zıt aynı konuda o bambaşka bir şekilde düşünüyor ben bambaşka
bu yüzden olmuyor sanırım ama aynı olmak zorunda değiliz ki
bu şekilde de birbirimize uyum sağlayarak geçinebilirz sanırım zor geliyor ona bu şartlar
o bekar gibi yaşamak istiyor bende izin vermeyince kaçmaya çalışıyor

sılacım inşallah dediğin gibi olur kuzum

bambikim kaç kez teklif ettim gidelim diye ben gitmem diyor sen git tedavi ol diyor bana
ama koydum kafaya gidicem önümüzdeki hafta kesin gidicem

canım benim noldu size nazarmı değdi

bu kadar kolaymıymış evlenip boşanmak lmaz:çocuk oyuncağımı bumu aranızdaki problem nedir bilmiyorum ama daha çok yeni evlisiniz taşlar yerine oturacak zamanla belki bu süreçte iki tarafda kırılıp üzülecek ama bildiğim şu ki çevremdende gördüğüm kadarıyla evliliğin ilk yılları bu şekilde geçip acısıyla tatlısıyla herşey yoluna gircektir canım yerimseniben

CADIARZU
demekki sigarayi birakan evlenince geri basliyor,,selcukda yaptiydi..birakti ama simay dogunca :içelim:

yok o gün içti öyle eskisi gbi günde 1 paket içmiyor..
bazen iş stresinden içebiliyor :mymeka:
ooh ne güzel demekki işin sırrı bebekte :jeyyar:
neyse benim ki de bebek yapmaya karar verdiğimzde ağzına hiç sürmücekmiş ne kadar stresli olursa olsunn zaten sııkıyosa ağzına soksun
kaydirigubbakcemile3

:teselli::teselli: hakkınızda hayırlısı olur inşallah pasaklımm, inşallah aranızdaki sorunlar biran önce düzelir :teselli::teselli: çok zor bi durum ben kocişle en ufak bi tartışmada kalbim parçalanıyor resmen ben böyle oluoyrsam seni durumun çok zor :teselli:

aynen selcukda icmiyor..cok sükür..
sinir oluyordum ya.. Çok üzgünüm çoook
aman nazar degmesin,kocam uysal :asigim:
cok seviyorum hödügümü :asigim:
dün akasya duragina baktik internetten..bana bi sarilmasi var..sanki "kalkma" der gibi.susadim su alacam diyorum,sen otur ben getiririm diyor..kalkti,mutfaga gitmeden yatak odasina gitti,simaya bakmis :asigim:
sonra suyu aldi geldi :asigim:
sonrada diyorki " bak ben sana su getirdim,ben senden istesem getirmezdin-tatlicadiarzu-"
bende aynen böyle :1closedeyes:
haha

maşallah :asigim:
kaydirigubbakcemile3 ayy su dedin de aklıma geldi, bende dün gece çok fena susadım bi sarıldı kalkamıyorum(3 gün ayrı kaldık çok fena özlemiş :jeyyar:) du azcık sarılıyım ben sana getircem dedi ve uyuya kaldı kaydirigubbakcemile3

çok şükür nişanlımında benimde öle alışkanlıklarımız yok içkiside yok tek derdi çay koca bi demlik çay olsun içer tek başına

Allah bozmasın kızlar :asigim::Saruboceq:

hahah o uyuya kalma muhabbetlerini iyi bilirim :roflol:
cuma aksamiydi,tutturdu tv bakalim..kücük cocuk gibi,senin istedigin programa bakariz falan -tatlicadiarzu-
dedim sen bi gel benim yanima( yatakdayim,ayakta uyuyorum)
yok gelmem :1closedeyes: diyor,gelirsem sacimi oksar yine uyutursun,diyor :roflol: :roflol:
gel gel dedim :jeyyar:
neyse sanirim bi 10 dakika geldin,gelmedin muhabbeti yaptik..gitti su icti geldi yatti yanima..ona bi sarildim..basladim sacinla oynamaya..selcukda iki dakikada bir " uyumadim daha :1closedeyes: " diyor :roflol:
belki 15 dakika vidi vidi konustu,beni gidiklamaya calisti..amaaa eninde sonunda uykum geldi yaa..dedi ve uyudu :icecream: :roflol:​

beni kimse üzlememiş :umursamaz:
özledik valla işim çok herkese yazamıyom öle ortaya yazıyom he :bbo:
:lepi:
4 gözle bekliyorum gelmeni kaydirigubbakcemile2

hay bu erkeklerin yahu
emme bebekler
karısı dediğimiz biz anası gibiyiz valla akannehir

çok şükür nişanlımında benimde öle alışkanlıklarımız yok içkiside yok tek derdi çay koca bi demlik çay olsun içer tek başına
aman tek derdi çay olsun demlersin bol bol
sigara içmekde çok çok daha iyi

pasaklım ya mafoldumben çok üzüldümmafoldumben
senin gibi iyi kalpli birini neden üzüyor kocan
aranız düzelsin nolur dualar etcemm
mutlu görmek istiyorum seniiimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sıla ve bambik
allah bozmasınnn:Saruboceq:

:roflol: :roflol:
bugun iyiyim ya :icecream:
allam dünü hatırladıkça iyi oluyorum nedense :roflol:
dün eve girer girmez yemek ısıtmaya kalktı
ben çok yorgunum gel ya yatalım dedim
acıktım ben yemek yicem diyince trip yaptım yattım hemen uyumuşum
gelmiş arkamdan sarılmış öpmüş filan benim haberim yok telefonda sölüyo :roflol:
sabahda gıcıklık olsun diye öpmedim mirmirmirmir
sordu neden öpmedin diye canım istemedi accuk gıcıklık olsun dedim
çok artistsin bu aralar diyo zemuszemus
dün nasıldın öyle ya düşündükçe inanamıyorum çok teşekür ederim dedi :lepi:
eski lady olsa oturup ağlardı surat asardı utanır sıkılırdı ne manyakmışım ben ya
dünya varmış yeniden doğdum -tatlicadiarzu-

Allah bozmasın kızlar :asigim::Saruboceq:
Aminn sağol :asigim: :Saruboceq: seninkinide :asigim:
naparsınız kuzular

ooow candym biz iyiyiz sen nasılsınn bebiş napayy Şeniz cinsiyeti belli oldu muu?

:roflol::roflol:

hay bu erkeklerin yahu
emme bebekler
karısı dediğimiz biz anası gibiyiz valla akannehir

he ya

offff ulen offffffff

Senin nen var kelebekim :1ninca:
Ayrıca imzan çok iyii :jeyyar: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…