- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
böcüküm ailelerimiz bilmiyor tabii ki
dün gece tutturmuş hazırlan seni annene bırakıcam bende anneme gidicem
bi süre görüşmeyelim
dedim sen git istediğin yere ama ben bi yere gitmiyorum
of böcük yaaa nası gidiyim eğer babam öğrenirse barışma şansımız yok kesin biter babam hayatta göndermez beni bi daha mafoldumben
onun içinde kolay değilmiş hep mücadele etmiş hep savaş vermiş ama olmuyormuş mafoldumben
CADIARZU
demekki sigarayi birakan evlenince geri basliyor,,selcukda yaptiydi..birakti ama simay dogunca :içelim:
destinacım bilmiyorum inan ki neden böyle yapıyor evet ikimizin yetiştirilme tarzı aldığı eğitim kültür vs çok çok farklı, dünya görüşlerimiz, mantıklarımız bile çok zıt aynı konuda o bambaşka bir şekilde düşünüyor ben bambaşka
bu yüzden olmuyor sanırım ama aynı olmak zorunda değiliz ki
bu şekilde de birbirimize uyum sağlayarak geçinebilirz sanırım zor geliyor ona bu şartlar
o bekar gibi yaşamak istiyor bende izin vermeyince kaçmaya çalışıyor
sılacım inşallah dediğin gibi olur kuzum
bambikim kaç kez teklif ettim gidelim diye ben gitmem diyor sen git tedavi ol diyor bana
ama koydum kafaya gidicem önümüzdeki hafta kesin gidicem
yok o gün içti öyle eskisi gbi günde 1 paket içmiyor..
bazen iş stresinden içebiliyor :mymeka:
ooh ne güzel demekki işin sırrı bebekte :jeyyar:
neyse benim ki de bebek yapmaya karar verdiğimzde ağzına hiç sürmücekmiş ne kadar stresli olursa olsunn zaten sııkıyosa ağzına soksunkaydirigubbakcemile3
aynen selcukda icmiyor..cok sükür..
sinir oluyordum ya.. Çok üzgünüm çoook
aman nazar degmesin,kocam uysal :asigim:
cok seviyorum hödügümü :asigim:
dün akasya duragina baktik internetten..bana bi sarilmasi var..sanki "kalkma" der gibi.susadim su alacam diyorum,sen otur ben getiririm diyor..kalkti,mutfaga gitmeden yatak odasina gitti,simaya bakmis :asigim:
sonra suyu aldi geldi :asigim:
sonrada diyorki " bak ben sana su getirdim,ben senden istesem getirmezdin-tatlicadiarzu-"
bende aynen böyle :1closedeyes:
haha
aynen selcukda icmiyor..cok sükür..
sinir oluyordum ya.. Çok üzgünüm çoook
aman nazar degmesin,kocam uysal :asigim:
cok seviyorum hödügümü :asigim:
dün akasya duragina baktik internetten..bana bi sarilmasi var..sanki "kalkma" der gibi.susadim su alacam diyorum,sen otur ben getiririm diyor..kalkti,mutfaga gitmeden yatak odasina gitti,simaya bakmis :asigim:
sonra suyu aldi geldi :asigim:
sonrada diyorki " bak ben sana su getirdim,ben senden istesem getirmezdin-tatlicadiarzu-"
bende aynen böyle :1closedeyes:
haha
maşallah :asigim:
kaydirigubbakcemile3 ayy su dedin de aklıma geldi, bende dün gece çok fena susadım bi sarıldı kalkamıyorum(3 gün ayrı kaldık çok fena özlemiş :jeyyar:) du azcık sarılıyım ben sana getircem dedi ve uyuya kaldı kaydirigubbakcemile3
maşallah :asigim:
kaydirigubbakcemile3 ayy su dedin de aklıma geldi, bende dün gece çok fena susadım bi sarıldı kalkamıyorum(3 gün ayrı kaldık çok fena özlemiş :jeyyar:) du azcık sarılıyım ben sana getircem dedi ve uyuya kaldı kaydirigubbakcemile3
naparsınız kuzular
özledikbeni kimse üzlememiş :umursamaz:
:lepi:biliyorum..bakicim adem :lepi:
kankam adem :lepi:
abim adem :lepi:
hahaha :icecream:
la bu arada,niye bazi insanlarin yüregi yetmiyor yüzüne birsey demeye ?? niye herseyi sakli gizli yapiyorlar ??? :roflol:
klavyede herkes ahkam keser,yiyorsa yüzüme yazilsin bazi seyler :icecream:
bi baktım camda sigara içiyo tabi beni bi ağlama aldı neden sigara içiyosun diye senağlama onunda gözleri dolu dolu olmuş :çok üzgünüm: bana artık kendimi çok büyük sorumluluk almış hissediyorum filan dedi ve inan o psikolojiden yeni yeni çıkabiliyor yeni yeni rahatlamaya başladı bi arkadaşımız var onun kocasıda evlenmeden önce evlendikten sonra evlilik psikolojisine gireceksiniz filan diyo du inammıyoduk ama doğruymuşş.. ve bazı erkekler uzun zaman çıkamayabiliyormuşş :1ninca:
Allah bozmasın kızlar:asigim::Saruboceq:
a.s. :hulya:naparsınız kuzular
Selamın hello
aman tek derdi çay olsun demlersin bol bolçok şükür nişanlımında benimde öle alışkanlıklarımız yok içkiside yok tek derdi çay koca bi demlik çay olsun içer tek başına
Selamın hello
Aminn sağolAllah bozmasın kızlar:asigim::Saruboceq:
naparsınız kuzular
hahah o uyuya kalma muhabbetlerini iyi bilirim :roflol:
cuma aksamiydi,tutturdu tv bakalim..kücük cocuk gibi,senin istedigin programa bakariz falan -tatlicadiarzu-
dedim sen bi gel benim yanima( yatakdayim,ayakta uyuyorum)
yok gelmem :1closedeyes: diyor,gelirsem sacimi oksar yine uyutursun,diyor :roflol: :roflol:
gel gel dedim :jeyyar:
neyse sanirim bi 10 dakika geldin,gelmedin muhabbeti yaptik..gitti su icti geldi yatti yanima..ona bi sarildim..basladim sacinla oynamaya..selcukda iki dakikada bir " uyumadim daha :1closedeyes: " diyor :roflol:
belki 15 dakika vidi vidi konustu,beni gidiklamaya calisti..amaaa eninde sonunda uykum geldi yaa..dedi ve uyudu :icecream: :roflol:
hay bu erkeklerin yahu
emme bebekler
karısı dediğimiz biz anası gibiyiz valla akannehir
offff ulen offffffff
a.s.
a.s. :hulya:
a.s.
hoşgeldin canımıcm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?