iyi alıştınız kaydirigubbakcemile3 simay azcık daha büyüsün abkalık yapmayı öğrensin :asigim: bi tane daha yaparsınız inşallahh :lepi:
gelince bana gelcen zaten
ademle daha gecen gün konustuk seni
simaya bakkacam gelsinler değişiklik olur diyo
inanamadım bu dediklerine :roflol:
beni kimse üzlememiş :umursamaz:
beni kimse üzlememiş :umursamaz:
çok gecmıs olsun cnm annene
ınş hemencık eskı sağlığına kavuşur
ben geldim özledinizmi benizemuszemus
citosum mirayım mafoldumben
Çok sağol Şeniz
biliyodum huy değiştiğini ama sessiz sakin kız gidip yerine cadolozun biri gelince çok şaşırmıştıkk ama yine hoşgörüyoduk ama acaba iki yüzlü mü diye çok korkmuştuk ama çok şükür eski haline döndüü
Sağol pasaklımmmm Şeniz aminn :Saruboceq:
Sen ne yapaysın nasıl gidiyo?
Bu arada halam gecikmişti ya :ecrin_bebek:
6 gün sonra geldi :1closedeyes: bi kere yanlışlıkla yaptık ondada becerememişiz :mymeka:
neysee hayırlısııı :Saruboceq:
Günaydın hepinize kızlar
Çitosum hoşgeldin tekrar başın sağolsun canım...inşallah
Allah olacak bebeğine onun ömrünü verir unutursun bu acı günleri..
Pasaklım öyle deme ya ne boşanması canım...düşün annelerimiz zamnında
bizdenden 10 kat daha eziyet sıkıntı çekmişler ama yuvalarını
ayakta tutmuşlar...Annem bana anlatır bazen ben olsam boşanırdım yani derdim
o da kızar işin kolayına kaçın siz şimdi ki gençler diye...
bak eşinide seviyorsun belli....mücadeleye devam...sende bunları yapıyorsun diyorsa
sende dikkat et bakalım biraz kendine...
ama eşine de kızdım evlendikten sonra tabi ki arkadaşlarıyla
gezmek için niye dışarı çıkacakmış
bende eşime izin vermezdim o konuda yani...gezcekse senle gezsin ya
dua et inşallah seni üzdüğünü Allah gösterir ona canım...
Pasaklının nesi var :1no2:
:mymeka:
özledik..
ama ben gülmekten yazamiyorumki delikafadulden
cocuk dogurup,büyüdüm sanan biriyle yazisiyorsun su an haberin var dimi guzum?? :roflol:
:1closedeyes::1closedeyes:
ben sağa selam verdimmm ama sen görmedin sanırsam :umursamaz:
ayy her bıyerım ağrıyo sızde çan çan cene az susn nan
çok işim var:delphin cıkam gelırım gene
su cnmenson bugun gırdığim saat cıkıyo baskada bısı yok:bbo:
kelebenkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
keleboşum inci çiçeğim mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bambıkım hayırlısını versin Rabbim bende hiç bişi yapmıyorum elimden bişi gelmiyo ki mafoldumben
canım bu lafı ben söylemedim
yoruldum artık sıkıldım kavga etmekten dedim eşimde tamam bitsin o zaman boşanalım dedi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hiç bir şekilde çözme yoluna gitmiyor, konuşuyoruz oturup saatlerce konuşuyoruz ama çözemiyoruz
bana diyor ki yarın barışsak bi kaç ay sonra yine bu hale gelicez nasılsa
sen daha çok gençsin üzülüyorum sana da kendime de şimdi 3 gün ağlarız ama sonra hayatımızın geri kalanını iyi geçirirz diyo
tamamen silmiş kafasından mafoldumben
bu kadar kolay mı dedim bir çırpıda nasıl silersin nasıl bensiz yaşayacaksın ben nasıl sensiz yaşarım bunca emek boşuna mı maddi manevi ne fedakarlıklar verdik biz tam rahata kavuşacakken nasıl konuşursun böyle 2,5 yıl az bi zaman mı 1,5 yıllık evliliğimiz var falan dedim
ben 1,5 yıldır mücadele ediyorum ama sevgimiz yetmiyor savaş veriyorum ama olmuyor dedi mafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sewgikelebeği merhb canm
böcük geçmiş olsn canm
keleboşum inci çiçeğim mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bambıkım hayırlısını versin Rabbim bende hiç bişi yapmıyorum elimden bişi gelmiyo ki mafoldumben
yoruldum artık sıkıldım kavga etmekten dedim eşimde tamam bitsin o zaman boşanalım dedi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hiç bir şekilde çözme yoluna gitmiyor, konuşuyoruz oturup saatlerce konuşuyoruz ama çözemiyoruz
sen daha çok gençsin üzülüyorum sana da kendime de şimdi 3 gün ağlarız ama sonra hayatımızın geri kalanını iyi geçirirz diyo
bu kadar kolay mı dedim bir çırpıda nasıl silersin nasıl bensiz yaşayacaksın ben nasıl sensiz yaşarım bunca emek boşuna mı maddi manevi ne fedakarlıklar verdik biz tam rahata kavuşacakken nasıl konuşursun böyle 2,5 yıl az bi zaman mı 1,5 yıllık evliliğimiz var falan dedim
ben 1,5 yıldır mücadele ediyorum ama sevgimiz yetmiyor savaş veriyorum ama olmuyor dedi mafoldumben
böcüküm ailelerimiz bilmiyor tabii ki
dün gece tutturmuş hazırlan seni annene bırakıcam bende anneme gidicem
bi süre görüşmeyelim
dedim sen git istediğin yere ama ben bi yere gitmiyorum
of böcük yaaa nası gidiyim eğer babam öğrenirse barışma şansımız yok kesin biter babam hayatta göndermez beni bi daha mafoldumben
onun içinde kolay değilmiş hep mücadele etmiş hep savaş vermiş ama olmuyormuş mafoldumben
Pasaklıııı mafoldumben ya ne oluyo senin kocana böylee, neyin mücadelesini vermiş
ya herşeye katlanan sensin onun her dediğini yapan sensin ama mücadele veren o :mymeka: neyin mücadelesini veriyosa artık :1closedeyes:
bence bana kızma ama eşinin psikolojik destek alması lazım, hatta ikiniz birlikte gidin çok yıprandın mafoldumben
Ama şöyle de düşün; belki eşin hala evliik psikolojisinden çıkamamış olabilir,
benim eşimde girmişti yeni yeni çıkıyor, sigarayı biz çıkarken bırakmıştı ilk evlendiğimiz gün ben duş almak için banyoya girdim tam suyu açtım sonra saçlarım çok karışmış diye tarak alma ihtiyacı duydum ve suyu açık bırakıp bornozumu giyip çıktım..
bi baktım camda sigara içiyo tabi beni bi ağlama aldı neden sigara içiyosun diye senağlama onunda gözleri dolu dolu olmuş :çok üzgünüm: bana artık kendimi çok büyük sorumluluk almış hissediyorum filan dedi ve inan o psikolojiden yeni yeni çıkabiliyor yeni yeni rahatlamaya başladı bi arkadaşımız var onun kocasıda evlenmeden önce evlendikten sonra evlilik psikolojisine gireceksiniz filan diyo du inammıyoduk ama doğruymuşş.. ve bazı erkekler uzun zaman çıkamayabiliyormuşş :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?