Cesur ve Güzeller

iyi alıştınız kaydirigubbakcemile3 simay azcık daha büyüsün abkalık yapmayı öğrensin :asigim: bi tane daha yaparsınız inşallahh :lepi:

kiz selcugu bi görsen..simayi aliyor kucagina..bana diyorki simdi senin kucagindada olsa bitane oh esit oluruz kaydirigubbakcemile2
sonra simayin uyumasini taklit ediyor,diyor dudaklari cok sirin oluyor diye..bebeklerin esnemesine bayiliyormus :asigim:

allahimiz güc kuvvet,is bereket verdigi süre bakabiliriz diyor :asigim:
hakli aslinda..ama simay bi yasina girsin en azindan opuyorumnanaktan

gelince bana gelcen zaten
ademle daha gecen gün konustuk seni
simaya bakkacam gelsinler değişiklik olur diyo
inanamadım bu dediklerine :roflol:

biliyorum..bakicim adem :lepi:
kankam adem :lepi:
abim adem :lepi:
hahaha :icecream:

Son düzenleme:
ayy her bıyerım ağrıyo sızde çan çan cene az susn nan

çok işim var:delphin cıkam gelırım gene

su cnmenson bugun gırdığim saat cıkıyo baskada bısı yok:bbo:

kelebenkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
S&S, uğur böcüğü+

:jeyyar:

ben geldim özledinizmi benizemuszemus

citosum mirayım mafoldumben

keleboşum inci çiçeğim mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bambıkım hayırlısını versin Rabbim bende hiç bişi yapmıyorum elimden bişi gelmiyo ki mafoldumben

canım bu lafı ben söylemedim
yoruldum artık sıkıldım kavga etmekten dedim eşimde tamam bitsin o zaman boşanalım dedi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hiç bir şekilde çözme yoluna gitmiyor, konuşuyoruz oturup saatlerce konuşuyoruz ama çözemiyoruz
bana diyor ki yarın barışsak bi kaç ay sonra yine bu hale gelicez nasılsa
sen daha çok gençsin üzülüyorum sana da kendime de şimdi 3 gün ağlarız ama sonra hayatımızın geri kalanını iyi geçirirz diyo
tamamen silmiş kafasından mafoldumben
bu kadar kolay mı dedim bir çırpıda nasıl silersin nasıl bensiz yaşayacaksın ben nasıl sensiz yaşarım bunca emek boşuna mı maddi manevi ne fedakarlıklar verdik biz tam rahata kavuşacakken nasıl konuşursun böyle 2,5 yıl az bi zaman mı 1,5 yıllık evliliğimiz var falan dedim
ben 1,5 yıldır mücadele ediyorum ama sevgimiz yetmiyor savaş veriyorum ama olmuyor dedi mafoldumben

Pasaklının nesi var :1no2:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

pasaklım valla bu erkekler nankör yemınle
sen sıkışırsın zevklerınden kacarsın almazsın yeterkı maddı olarak rahata erelım dıe
manevı olarak ıcın rahat etmez
onlrsa bıtsın ne kadr kolay
bence bana göre yanı bıtsın dıen bı ınsan sevıyorum senı demesın
hanı ben senı sevıyorum uzulmenı ıstemıyorum demesın
suan senı cok ı anlıyorum
şölekı ınsan sevdığınden bı laf yıyınce bıle kalbı durmuş gıbı olur nefes alamaz boğulur
sen bı kadınsın madem 1,5 yılda askı sevgısı bıtcekmış ne dıe senın dunyanı karartıyo
buyuklerınızle konuştunuz mu
öle hemen hadı boşanalım olmaz
valla yolasım geldı senın kocayı :mymeka:

kardelen saol cnm gecmıse pek bakamıyom cok yoğun ve hastayım sende alınmışsın öhü öhü demışsın ama o an sen yoktun sanırım gorduklerımı yazdım aşağıda
h geldın dıe:
kusra bakma yoksa unutmadım yanı
suan belım cok ağrıyo mıdem bulanıyo
cıkmak zorundayım

canm benmmm ya ne oldu bole sana allah m acil şifalar versn benm de bebişim uyndı kaçtm grsrz

:mymeka:
özledik..
ama ben gülmekten yazamiyorumki delikafadulden
cocuk dogurup,büyüdüm sanan biriyle yazisiyorsun su an haberin var dimi guzum?? :roflol:

beni sevin okşayın tırmalayın
sevgiye ihtiyacım var benim
:kedi:

:1closedeyes::1closedeyes:
ben sağa selam verdimmm ama sen görmedin sanırsam :umursamaz:

vallamı gel öpem bak nasıl sevindirik odum
kaydirigubbakcemile5Şeniz

kelebenk diyeceğine repine bak :mymeka:

pasaklm çok üzülüyorm sana yaw hakkınızda hayırlısı
üzülme lüffen
:gitme::sinifsinif:
sewgikelebeği merhb canm
böcük geçmiş olsn canm

mireba kardelenimopuyorumnanaktan

böcüküm ailelerimiz bilmiyor tabii ki
dün gece tutturmuş hazırlan seni annene bırakıcam bende anneme gidicem
bi süre görüşmeyelim
dedim sen git istediğin yere ama ben bi yere gitmiyorum
of böcük yaaa nası gidiyim eğer babam öğrenirse barışma şansımız yok kesin biter babam hayatta göndermez beni bi daha mafoldumben
onun içinde kolay değilmiş hep mücadele etmiş hep savaş vermiş ama olmuyormuş mafoldumben

biliyorum canım eşinin dediğini anladım zaten
sana moral vermek açısından dedim...ama tam anlatamamışım özür canım.

eşine çok kızdım sadece seni dolduruşa getirmek istemediğim için
ikiniz açısından yazdım....
ya nasıl seven insan incir çekirdeğini doldurmayan şeyden
eşini hayatından çıkarmak ister anlamıyorum çok kızdım...
senin yerinde olsam ben de eşimi bu kadar severken
hayatım yıkılr dı tabi......ama bunun altında başka birşay olmasın
canım araştırdınmı hiç.... zaten ne kadar flört edersen et canım evlilik başka birşeydir
sende bilirsin....
evliliğin ilk 1,5,7, senesi tehlikelidir derler genelde..
eşin demiş ya biz ayrı dünyaların inasnıyız diye...zaten her insan başka dünyaların insanıdır..ne kadar çevren aynı olsa
aynı ortamda yetişsen bile.....sonuçta aileden aldığımız kültürler farklıdır.

seni çok seviyorum ama ayrılmak zorundayım demesine kızdım...
zorunda da değil....seven insan orta yolu bulur

üzülme canım inşallah düzelir. Hayırlısı olsun seninden açıdan inşallah

merak etme düzeliiiiiiiir..önder senin gibi birini kaybetmeyi göze alamaz :1closedeyes:
olm saftirik insanlar bile evliligini yürütüyor sizmi yürütemiceksiniz sengözlerimebaksanab

Pasaklıııı mafoldumben ya ne oluyo senin kocana böylee, neyin mücadelesini vermiş
ya herşeye katlanan sensin onun her dediğini yapan sensin ama mücadele veren o :mymeka: neyin mücadelesini veriyosa artık :1closedeyes:
bence bana kızma ama eşinin psikolojik destek alması lazım, hatta ikiniz birlikte gidin çok yıprandın mafoldumben
Ama şöyle de düşün; belki eşin hala evliik psikolojisinden çıkamamış olabilir,
benim eşimde girmişti yeni yeni çıkıyor, sigarayı biz çıkarken bırakmıştı ilk evlendiğimiz gün ben duş almak için banyoya girdim tam suyu açtım sonra saçlarım çok karışmış diye tarak alma ihtiyacı duydum ve suyu açık bırakıp bornozumu giyip çıktım..
bi baktım camda sigara içiyo tabi beni bi ağlama aldı neden sigara içiyosun diye senağlama onunda gözleri dolu dolu olmuş :çok üzgünüm: bana artık kendimi çok büyük sorumluluk almış hissediyorum filan dedi ve inan o psikolojiden yeni yeni çıkabiliyor yeni yeni rahatlamaya başladı bi arkadaşımız var onun kocasıda evlenmeden önce evlendikten sonra evlilik psikolojisine gireceksiniz filan diyo du inammıyoduk ama doğruymuşş.. ve bazı erkekler uzun zaman çıkamayabiliyormuşş :1ninca:

CADIARZU
demekki sigarayi birakan evlenince geri basliyor,,selcukda yaptiydi..birakti ama simay dogunca :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…