arada bir tutuyor gıcıklıklıklarıklava:
iyi yapmışınn sılammm hak edene verecen hakettiğinii!!!!a.s
cemreciğimm benimki olduğu gibi gıcık olmaya başladııı şişiyorumm çokk!!
izle izle çok güzel dizi!!
arada bir iyi oluyor inanki
insan deşarj oluyor
sonra da bana feminist ruhlu diyolarr melekk gibiiyimmm!!!!:1closedeyes:
kuzenimmm oynuyoo ordaa :1hug:canımm benimmm ne de güzell oyniiii yaaaa!!!çok yüz vermiycen derinim astar istiyolar
evet bizde seviyoruz o diziyi
:teytey:
evet orasi öyle.. ama neyse düsündükce tepem atiyor..cahillik hat safada ya :mymeka:
kuzenimmm oynuyoo ordaa :1hug:canımm benimmm ne de güzell oyniiii yaaaa!!!
[ı]seyiihannnnnnn!![/ı]o hangi rolde oynuyo
tamm uyuz olduğumm cinslerrrrrrr!!!!bi bilsem bi bilsem..hayir tartistigim insanlarla ayni seviyede olabilmem icin beynimi cikarmam lazim,sartlar esit olsun diye..ama oda olmuyor..annemlerin bi komsusuna gittik..kizi evlendiydi 7.ayda.. tr de kaliyormus dedilerdi,gelmis hanim efendi hamile kalmis ilk geceden.. kiz daha 18 yasinda..bide bana dil uzatiyor paytak :roflol:
yok okuyunca adammi olunuyormus,okuyupta napcakmis,kocasi ona gül gibi bakiyormus falan filan :roflol:
kocasida akraba,dayi oglumu ne.. kiz zaten tuhafdi,ilk kez karsi karsiya geldim..dügünü belediyede olmus,hepsi tesettürlü,ilahili falan..kinayi müzikli yapmislar..
neyse uzun lafin kisasi,kiz basladi anlatmaya,yok kinaya erkek almadik..erkekler gelemezdi bilmem ne.. annemde sordu o zaman sen bu videoyu erkeklere göstermezsinde ( sakasina ama )sazan ordan zipladi ,yok BENIM ESIM bile bakmadi,haram cünkülmaz: dedi anneme karsi diklendi..
1. dedim esine sahiplenen yok
2. kameraman bayanmiydi? cevap: yok
3. kuaförün bayanmiydi? cevap: yok
4. evinden ciktiginda hicbir erkekle karsilasamdan yürüyebiliyormusun?? cevap: yok
eee dedim daha ne konusuyorsun göstermem,esim bakmadi diye??
zaten esi kinanin basinda girmis salona,göbek atmis sonra gitmis..kina yakarkende almamislar oglani iceri :mymeka:
allam ne tuhaf insanlar var yaa... anasida ordan yüklenmeye calisiyor bana, "aciklar anlamaz" muhabbeti..ohaaaaaaaaaaaaaaa dedim artik :1closedeyes:
o muhabbetlere hiç girme sılacım boşver herkez inandığını yaşar
bi bilsem bi bilsem..hayir tartistigim insanlarla ayni seviyede olabilmem icin beynimi cikarmam lazim,sartlar esit olsun diye..ama oda olmuyor..annemlerin bi komsusuna gittik..kizi evlendiydi 7.ayda.. tr de kaliyormus dedilerdi,gelmis hanim efendi hamile kalmis ilk geceden.. kiz daha 18 yasinda..bide bana dil uzatiyor paytak :roflol:
yok okuyunca adammi olunuyormus,okuyupta napcakmis,kocasi ona gül gibi bakiyormus falan filan :roflol:
kocasida akraba,dayi oglumu ne.. kiz zaten tuhafdi,ilk kez karsi karsiya geldim..dügünü belediyede olmus,hepsi tesettürlü,ilahili falan..kinayi müzikli yapmislar..
neyse uzun lafin kisasi,kiz basladi anlatmaya,yok kinaya erkek almadik..erkekler gelemezdi bilmem ne.. annemde sordu o zaman sen bu videoyu erkeklere göstermezsinde ( sakasina ama )sazan ordan zipladi ,yok BENIM ESIM bile bakmadi,haram cünkülmaz: dedi anneme karsi diklendi..
1. dedim esine sahiplenen yok
2. kameraman bayanmiydi? cevap: yok
3. kuaförün bayanmiydi? cevap: yok
4. evinden ciktiginda hicbir erkekle karsilasamdan yürüyebiliyormusun?? cevap: yok
eee dedim daha ne konusuyorsun göstermem,esim bakmadi diye??
zaten esi kinanin basinda girmis salona,göbek atmis sonra gitmis..kina yakarkende almamislar oglani iceri :mymeka:
allam ne tuhaf insanlar var yaa... anasida ordan yüklenmeye calisiyor bana, "aciklar anlamaz" muhabbeti..ohaaaaaaaaaaaaaaa dedim artik :1closedeyes:
kesinlikle kadınlarr bu hayatta iki kere daha dik durmalııı!!!a.so muhabbetlere hiç girme sılacım boşver herkez inandığını yaşar
fakaaat okumak çalışmak deyince sonuna kadar savunurum
biker özellklede kızlar okumalı çalışmalı çalışmasada bir mesleği olmalı
inşalla olmasın kimseye ama erkeğe ve insana hayatta güven olmaz
gün gelip karısından yüz çevirmeyeceği garantimi
şu zamanda eğitim hakikaten şart
[ı]seyiihannnnnnn!![/ı]
bugün elektrikler gidip gelip durdu
tam yazıyorum ,yazımın ortasında daha mesaj yollamadan şak gidiyor
15 dk. sonra geldi girdim gene yazıyorum burda mesaj gene yollamadan
gitti..ay sinir oldum ya akannehir:mymeka::jeyyar:sonra da indim aşağı oğlum bisiklet sürdü
ona baktım
gerçekte dahaa daa tatlııı!!ciddenmi çok tatlı bir kız o ya
göz yapısı falan değişik
oğluna yaramışş işte ne güzell!!!kaydirigubbakcemile3bugün elektrikler gidip gelip durdu
tam yazıyorum ,yazımın ortasında daha mesaj yollamadan şak gidiyor
15 dk. sonra geldi girdim gene yazıyorum burda mesaj gene yollamadan
gitti..ay sinir oldum ya akannehir:mymeka::jeyyar:sonra da indim aşağı oğlum bisiklet sürdü
ona baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?